Şimdi Ara

4 SENE BURGER KİNG'DE ÇALIŞTIM NE MERAK EDİYORSANIZ SORUN! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
5
Favori
81.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VioLee

Bu ne bicim konu lan.Konuyu acan disinda herkes cevap vermis hepiniz BK calisanimisiniz teskilatmisiniz olm

Aynen öyle çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

Kısa boylu,hacimsiz ve kolları kıllı kızlar çalisiyor genelde,bunu özel olarak mi seçiyorlar?

Başkalarının da dikkatini çekmesi
  • Sevgili buldunmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışma saatleri hakkında ne düşünüyorsun, müşteri ne kadar problemli, çalışmak istediğin şubede mi çalıştırıyorlar? Hiç insanların yiyeceği şeylere tükürdünüz mü mesela hakkını arayan müşteriye..
  • akdeniz222 A kullanıcısına yanıt
    Fast food'ta yollarca çalışmış biri olarak yemeyin yedirtmeyin zaten ülkemizde o kadar güzel gıda varken bunu nasıl ülkemize sokupta bu kadar büyütmüşüz halen aklım almıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdeniz222

quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

Bu konuyu açmanı müdürün mü istedi. Ya da sen müdüre müsün. Nedir bu herkesteki firmayı tanıtma havası.

Arkadaş bilgilendirme amaçlı açmış işte asıl sizdeki bu kötü niyet niye? bk nin burda taninmaya ihtiyaci varmi sence günde okadar para kırarken?

Sen niye savunuyon bkyı cebine mi giriyo parası. Teşko musunuz olum siz.
  • neden bilmiyorum ama mc donald's bana burger'dan daha iyi geliyor. burgerın menüleri küçük, ekmekleri daha sert olduğundan olabilir. mc donald's muhtemelen her ürüne şeker katıyodur tadını cazipleştirmek için.
    mc donald's big tasty'yi mesela değişmem burgera.mc donald's a da nadir gitmeye çalışıyorum çünkü sağlıklı olmadığını herkez biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

çalışma saatleri hakkında ne düşünüyorsun, müşteri ne kadar problemli, çalışmak istediğin şubede mi çalıştırıyorlar? Hiç insanların yiyeceği şeylere tükürdünüz mü mesela hakkını arayan müşteriye..

Çalışma saatleri hakkında kesinlikle kapitalist sistem diyebilirim.O dükkanı açan patron parasını yiyor asgari ücretler çalışan çalıştırıp yönettiriyor.

Sonuç olarak patron hiç yorulmadan parayı götürüyor siz ise çok çalışıp az maaşla bütün yükü çekiyorsunuz.

Tükürme felan olmazda mesela adam soğanlı ister siz sinirlenirsiniz baya bir soğan koyarsınız yada arkadaşınız gelir alakasız soslar sıkıp fazla turşu soğan koyup geri getirir ıskartaya atıp yenisini verirsiniz bu tamamen sizin elinizde

• Konu sahibi mi degismis yav konunun ortasinda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kilosun?

• quote:

Kısa boylu,hacimsiz ve kolları kıllı kızlar çalisiyor genelde,bunu özel olarak mi seçiyorlar?

onlara vasıfsız eleman deniyor
  • cidden bunu merak ediyorum yüzde 90 kasiyer kız oluyor bunu bilerekmi yapıyorlar yoksa kızları mutfağa sokmuyorlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

quote:

Başkalarının da dikkatini çekmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Konu sahibi mi degismis yav konunun ortasinda?

Vardiya değisikliği yapmislar. Burger king aliskanligi

• Hamburgerlerin içine tükürdüğünüz oluyor muydu? Sene 96 da wimpy burgerde çalışan arkadaşlarım sıkça yaparlardı o açıdan sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

Bu konuyu açmanı müdürün mü istedi. Ya da sen müdüre müsün. Nedir bu herkesteki firmayı tanıtma havası.

Burger king in taninmaya ihtiyaci vardi zaten

• BurgerKing firmasında bende yıllar önce çalışmıştım. Yıllar önce dediğim 2008 yılıydı...

Arkadaşların söylediği her şey doğrudur.

Kola tadının her zaman aynı olmamasının sebebi şurup su ve asitin oranlarında azalma meydana gelince olabiliyor :) bazen dikkat edin kola tuşun bastığında su dökülebilir

Size tek tavsiyem yağda pişirilen ürünlere fazla bulaşmayın. En temiz pişen şey dana ETİdir. Pınar tedarikçiydi o zamanlar. Şimdi kimdir bilmiyorum.

Yağda pişirilenlerden uzak durmanız önerilir...
  • Chicken fingers hastası biri olarak BK harici hiç biyerde bulunmuyor mu ? nugget gibi dondurulmuş olarak satılması mümkün mü? sONUÇTA BKden yiyince pahalıya denk geliyor
  • Hamburger köftelerinin üzerinde niye hep noktalar halinde et parçası gibi şeyler oluyor?
  • Böyle konuları okumayı seviyorum. Her meslekten bilgi edinmek güzel oluyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.