Şimdi Ara

4 ortalama yapmak... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
5.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşimla konustum benim universitemde 92 ortalama 3.70 ama çapa RTE vb üniversitede 4 bunun önüne de geçilmiyor ne yapacağız biz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haksızlığa kimse de dur diyemiyor maalesef ne yani ben 92 ortalama yapsam 3,.70 capaya geçememiş ama o 90 yapsın 4 e çevrilsin capaya gitsin yazıklar olsun yazik

• quote:

Orijinalden alıntı: ygslys2017

Ben de merak ediyorum sonuçta 100 luk 4luk sistem geçiş tablosu var orda 100 için 4 e tekabül ediyor ve bu mümkün değil

evet haksızlık gibi duruyor ama herkes kendi yoluna bakacak artık.not baremlerinin aralıkları değişiyor, mesela 90'dan yukarısı AA. 92 alan ile 96 alan aynı oluyor.
  • quote:

Arkadaşimla konustum benim universitemde 92 ortalama 3.70 ama çapa RTE vb üniversitede 4 bunun önüne de geçilmiyor ne yapacağız biz

iste böyle durumlarin olmamasi icin 100 üzerinden ortalamaya bakiliyor. transkript isteniyor, oradan teker teker hesap yapiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    Tamam da Cerrahpaşa gibi bir tıp fakültesinin buna dikkat etmemesi nedir sonra Türkiye de haksızlık torpil var diyince kızıyorlar ne yani benim gittiğim okuldan capaya geçmek için ortalamamın 100 mu olması gerekiyor (evet ) ama bir başkasi 90 üstü yapsın o geçsin yok ya bu tamamen haksızlık ve bunu goz göre göre yapıyorlar yazıklar olsun bende helal olsun kız 4 ortalama yapmış geçmiş diyim vallaha adaletin doğru dürüst olduğu yer yok

• Yo çapa vb 4 luk sistemden alıyor sonuç ne sonuç sözüm ona 100 ortalama yapmis 4 luk öğrenci geçiyor şaka gibi ama bu böyle şimdiden söyleyeyim bosverin çalışmayin zaten gecemezsin bu sistemi anlamayan dekan da ya aptal ya torpil ya da torpil net.

• quote:

Yo çapa vb 4 luk sistemden alıyor sonuç ne sonuç sözüm ona 100 ortalama yapmis 4 luk öğrenci geçiyor şaka gibi ama bu böyle şimdiden söyleyeyim bosverin çalışmayin zaten gecemezsin bu sistemi anlamayan dekan da ya aptal ya torpil ya da torpil net.

maalesef bu mantik torpil oldugunu gösteriyor..

• Ama bu vebaldir başka hiçbir şey değil yazık doktor olup ahlaklı adaletli olmayana insan demem saygı da duymam yazikk

• quote:

Ama bu vebaldir başka hiçbir şey değil yazık doktor olup ahlaklı adaletli olmayana insan demem saygı da duymam yazikk

inşallah hak yerini bulur..

• Yukarıda bahsedilenler doğruysa bu haksızlığın dibi olur gerçekten . Adam 95 ort yapıyor 4 e denk gelmiyor kendi okulunda , bir diğeri 88 ort yapıyor 4 e denk geliyor. Ne yani 88 ort yapan yatay geçiş yapabiliyor , diğeri yapamıyor . Eğer böyle bi durum varsa hepsinin ...
  • hersene sınırdan geçiyorum 1 senede sınırdan kaldım . Sınıfı geçmek yeterli bence fazlasını istemem
  • quote:

Dayısı mi diyor 4 ortalama verin hem de 4 nasıl mümkün ki hepsinden 100 mu alıyor

4 ortalama yapmak için her dersten AA almak gerekir. Ama bir dersten aa alman için bazen ders notunun 80 olması (final+vize+ödev vs.) bile yeter. Yani dersten aa almak her sınavdan 100 almak demek değildir.

• quote:

Yo çapa vb 4 luk sistemden alıyor sonuç ne sonuç sözüm ona 100 ortalama yapmis 4 luk öğrenci geçiyor şaka gibi ama bu böyle şimdiden söyleyeyim bosverin çalışmayin zaten gecemezsin bu sistemi anlamayan dekan da ya aptal ya torpil ya da torpil net.

Adam tıpta bile rakip elemeye çalışıyor oyuna gelmeyin
  • ygslys2017 Y kullanıcısına yanıt
    biz geçemeyiz bence :D yökün buna bir düzenleme getirmesi lazım
    yatay geçişle ilgili her okulun farklı bir düzeni var kimi okullarda o seneki sıralamanız ile beraber üni notunuza da bakabiliyorlar
  • 66 ort yapmışım 2.00 gözüküyor bende 4 lük sistemde okulum baya uçmuş heralde:D ben 4 3 felan baktıklarını düşünmüyorum biliyorlardır herhalde her okulun 4 lük sisteme geçiş şeyinin farklı olduğunu esas olarak alınması gereken ösym nin sitesinde ki o tablo yada 100 üzerinden olan orda 4 3 yazdıklarına bakmayın derim ve tabii ki tüm notları 100 değil 4 ort sı olanların onu açıklamışlar zaten
  • 4 ortalama hayalim

Bir de özel okullarla ilgili yazılanların doğru olduğunu sanmıyorum, Bahçeşehir'in yarısı sınıfta kalmış geçen sene
  • ygslys2017 Y kullanıcısına yanıt
    gerilmeye gerek yok tıpta obp yok. 4.0 yazması çok önemliyse 4lük sistemli okul seçmeliydiler
  • her sınavdan 85(90 da olabilir) üstü alması gerekiyor
  • quote:

Ne yani el altından öğrenci mi alıyorlar bız de dışarda okuyalım vay be vay ki ne vay 🤔

El altından değil açıkça alınıyor da bi yerden sonra kendi öğrencilerine haksızlık olacak seviyeye geliyor

• Hangi okuldan hangi okula geçiş olduğu vs nerede yazıyor kaç ortalamayla geçtiği vs

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.