Şimdi Ara

4 OCAK BİM SAMSUNG HARİCİ DİSK 1TB USB 3.0 2.5 159 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
10.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben aldım arkadaşlar her mağazaya 4tane gelmiş sanırım babamdan rica etmiştim gitmiş almış sabah ilk sıradaymıs arkasındaki 3kişide harddisk için bekliyormus 1er tane almışlar bitmiş 5. sıradaki teyzede söylene söylene çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 4 Ocak 2013; 16:50:45 >
  • kapının önünde sıra bekleyen amcalar teyzeler vardı. tahminime göre alırım dedim. girdim sıraya. 2 tane getirmişler. onu da 70+ bi nineyle yine 70+ bi dede aldı. sordum adamlar saat 7.30dan beri bekliyoruz dedi. yuh be.
  • isteyen olsaydı ben burdan alırdım ben bi tane aldım kendime cihaz gercekten güzel buraya 2 koli getirmişler spürge anında bitti ama hdd cok vardı

Orijinalden alıntı: şişkoşakir

samsung u beğenmiyorsunuz ama saat 09:05 te bimde harddisk kalmamıştı.Soranlara ;çalışanlar 4 adet geldiğini ve bittiğini söylediler.Ben içerdeyken en az 3 kişi daha sordu.belki çalışanlar kendilerine almışlardır.

quote:

Orijinalden alıntı: brifing

öğlenden önce 11 gibi gittim adam sabah çok erken saatte bitti dedi.bi de bizim burda bu tür teknolojik şeyler pek bitmezdi yuh dedim ya

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

ben de bulamadım. kesin böyle o işle ilgili tükkanlar toptan almıştır

Nerede bu bim ler merak ettim ya; bizim bursa da ataevlerde suare nin karşısındaki bimde (bilen bilir bir hdd satılaacaksa bu bimde satılır sağlam kalabalık bir mevki) akşam 20:00 da hala vardı, bursaya gelin gençler burda kimse almamış. Bu fiyat da bulunmaz değil zati hatta mm da haftasonu verbatim 1tb 3.0 149 a gitti burda samsung o fiyata zaten zor satardı. saygılar...

• çubukluda var 2 tane

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.