Şimdi Ara

4.Nesil ips ekran sony vaio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mı böyle bir model. 15" ekrandan daha küçük olmayan vaio plus ekranlı bir model varsa alacağım. Sony de nedense çeşit az oluyor. Diğer markaları nedense tercih etmek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

var mı böyle bir model. 15" ekrandan daha küçük olmayan vaio plus ekranlı bir model varsa alacağım. Sony de nedense çeşit az oluyor. Diğer markaları nedense tercih etmek istemiyorum.

Hocam bende uzun zamandan beri bekliyorum.dediğiniz model daha yeni tanıtıldı ama henüz piyasaya çıkmadı.şuan 4.nesil olarak 13 inçlik duo ve pro ultrabookları dışında sony nin laptopu yok.hergün sitesine bakmaktan bıkkınlık geldi.alienwire bakıyorum şuan.bakayım dell bayilerden birine getirtebilirsem alienware alacam.o zamana kadar sony bi model çıkarırmı çıkarmazmı bilmiyorum.
  • var mı bir haber arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

var mı bir haber arkadaşlar ?

Malesef yok haber.sanırım sadece ikimiz bekliyoruz sony yi.ancak bu hafta son.alienware da bulamadım zaten.sanırım bi masaüstü dizecem gelecek hafta sonu.en azından bi duyursalar bu tarihte çılaracaz diye.ama yok malesef.sitesinde çok yakında yazıyor sadecw.

• Vaio Fit Multi-Flip geliyor 15 inch olarakda gelecek Truliminus Full HD panel var. İnceleyin derim Sony yine yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Davydenko

Vaio Fit Multi-Flip geliyor 15 inch olarakda gelecek Truliminus Full HD panel var. İnceleyin derim Sony yine yapmış.

Onu duyuralı 1-1,5 ay oldu.hala ne zaman çıkacağını açıklamadılar.sitesinde çok yakında yazıyor sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.