Bildirim
4.Nesil ips ekran sony vaio
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: metekarahan
var mı böyle bir model. 15" ekrandan daha küçük olmayan vaio plus ekranlı bir model varsa alacağım. Sony de nedense çeşit az oluyor. Diğer markaları nedense tercih etmek istemiyorum.
Hocam bende uzun zamandan beri bekliyorum.dediğiniz model daha yeni tanıtıldı ama henüz piyasaya çıkmadı.şuan 4.nesil olarak 13 inçlik duo ve pro ultrabookları dışında sony nin laptopu yok.hergün sitesine bakmaktan bıkkınlık geldi.alienwire bakıyorum şuan.bakayım dell bayilerden birine getirtebilirsem alienware alacam.o zamana kadar sony bi model çıkarırmı çıkarmazmı bilmiyorum. -
var mı bir haber arkadaşlar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: metekarahan
var mı bir haber arkadaşlar ?
Malesef yok haber.sanırım sadece ikimiz bekliyoruz sony yi.ancak bu hafta son.alienware da bulamadım zaten.sanırım bi masaüstü dizecem gelecek hafta sonu.en azından bi duyursalar bu tarihte çılaracaz diye.ama yok malesef.sitesinde çok yakında yazıyor sadecw.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vaio Fit Multi-Flip geliyor 15 inch olarakda gelecek Truliminus Full HD panel var. İnceleyin derim Sony yine yapmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Davydenko
Vaio Fit Multi-Flip geliyor 15 inch olarakda gelecek Truliminus Full HD panel var. İnceleyin derim Sony yine yapmış.
Onu duyuralı 1-1,5 ay oldu.hala ne zaman çıkacağını açıklamadılar.sitesinde çok yakında yazıyor sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monster boot tuşu
- laptop seri numarası öğrenme
- amd radeon graphics iyi mi
- macbook touchpad tıklamıyor
- monster bios güncelleme
- en iyi laptop markaları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- yazılım için laptop
- hp envy spectre fold
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X