Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UA_34

http://www.zagg.com/invisibleshield/apple-ipod-touch-4th-gen-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

burda var çıkmış ama tr'de yok.beklemekten başka çare de yok

internetten sipariş verseniz gelmez mi??
  • converter tavsiyesi güzel olmuş, bir denemek lazım, bendeki total video converter kanser ediyo..

invisible shield çakması düşer bence 1-2 haftaya GG'ye,.

o kırmızı ipod limited edition benim bildiğim kanser ve aidsle ilgili olan. kırmızı ipodların satışından kar onlara gidiyor, hatta Bono da destekliyodu ya ipod getirdi gelirken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

quote:

http://www.zagg.com/invisibleshield/apple-ipod-touch-4th-gen-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

internetten sipariş verseniz gelmez mi??

Gelir de o kadar küçük bir şeyi internetten almaya deymez bence.

Üste:
    O apple'ında destek verdiği RED ürünleri, o videoyu çeken arkadaş biraz egzantrik yapıyım diye limited falan demiş ama işte gigapascal olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 13 Eylül 2010; 21:32:20 >

• quote:

http://cgi.ebay.com/ZAGG-Invisible-Shield-Protector-iPhone-4-4G-Full-Body-/120619387862?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1c1579cbd6
    birsürü ülkeye gönderiyor Tr hariç bence sorarsan Tr yede yollayabilir diye düşünüyorum
    ben sordum sende sorarsan isteyen kişi sayısı arttığı için yollayabilir bence

edit:
    şimdi gördüm adamın özellikle yollamadığı ülkeler arasındaymış Türkiye
    Türkiye, İsrail, İtalya, Rusya, Estonya, Tayland'a yollamıyormuş
    international priority mail olmayan ülkelere yollamıyormuş Tr ye başka kargo çeşidiyle yollayamazmısın diye sordum, sende öyle sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 13 Eylül 2010; 21:56:41 >

• tr'deki bayiisine mail attım Türkiyede şuan satışı yok dedi.yurtdışından getirtcez mecbur.

edit:kendi sitesindewww.zagg.com.'da türkiye'ye yollama olayı var çünkü hesapla diyince kargo olayını hemen royal mail olarak ayarlıyor.daha önce shopto'dan oyun almıştım royal mail getirmişti sorunsuz bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galileo Galilei -- 13 Eylül 2010; 22:02:28 >
  • Şİmdi işin gücün yoksa 1 ay bekle Ama beklemeye değer
  • zagg.com üzerinde güzel tasarımlar yapmaya çalışıyorum, sizde deneyin bişeyler:
     4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu)
    |||

ben biraz assassins creed hastasıyımdır:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 13 Eylül 2010; 22:41:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

zagg.com üzerinde güzel tasarımlar yapmaya çalışıyorum, sizde deneyin bişeyler:
    |||

ben biraz assassins creed hastasıyımdır:

assassisn creed çok güzel duruyor

• http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?mco=MTM3NTEyOTc

.mp4, mov falan kabul ediyo diyo da ben hiçbirini çalıştıramadım touch da. formatı beğenmiyo bi tek mpeg4 çalıştı

format factory iyiymiş, acaba en iyi nasıl convert etmeli, bilemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elm@

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?mco=MTM3NTEyOTc

.mp4, mov falan kabul ediyo diyo da ben hiçbirini çalıştıramadım touch da. formatı beğenmiyo bi tek mpeg4 çalıştı

bn format factory nasıl çevirecegimizi anlamadım yhaa :S bununla ilgili resmle gösterecek gönüllü bi arkdaş var mı

• @A_R_D_A yarına yababilirm ss'li anlatımı ama bugün başka bilgisayardan giriyorum maalesef. Ama başka arkadaşlar yapar.
  • quote:

assassisn creed çok güzel duruyor

yada modern warfare 2, yada cod black ops

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 13 Eylül 2010; 23:24:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elm@

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touch?mco=MTM3NTEyOTc

Arkadaşım orada tümünü mobile aygıt seç altında apple ipod-iphone diye bir bölüm göreceksin. Ürünün ekran çözünürlüğü 960x640 buna en uygun seçenek iphone 480x320 seçeneği var bende ürün yok ama deneyimim başarılı sonuç alacağını düşündürüyor bana.

Merak etme yakında yeni sürüm çıkarırlar 960x640 çözünürlüğü de eklerler ama dosya boyutu makul olsun dersen dediğim seçeneği kullan bu program güzel şekilde altyazıyı da film üzerine koyuyor. bu iş içinde ana ekranda seçenek butonuna tıkla orada alyazı yazı diye bir bölüm var oradan font ve altyazı rengini seçebilirsin. Burada gözat deyipte font seçemezsen fontun ismini oraya direk elle yazabilirsin.

Umarım faydalı olmuştur.

• Beyler convert programı mevzusunda GPU ve CPU'yu bir arada kullanan ürünleri tercih edin.
    Total Video Converter sanırsam CPU kullanıyor sadece, ciddi şekilde yavaş.
  •  4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu)
  • Bir de Mafia 2'li tasarım gelsin

Bunu print edip iPod'u kişiselleştirmek çok güzel ancak hiç satmayı düşünmeyen ABD vatandaşları için Apple Web'den yapılan alışverişlerde istediğin şeyi yazıyor, aslında tanıdığına hediye için harika.
  • arkadaşlar kamerasına ihtiyacım yok,size 32 gb 3g ye 475 vermelimiyim,yoksa işlemci gibi farkları varmı ve ne kadar süre beklersem 4g 32 gb da bu fiyata alabilrim ..............
  • O fiyata 4G 8 Gb lar satılıyor.
  • 4G 8 GB al 3G 32 GB alma kesinlikle.Arada 400 mhzlik işlemci farkı, retina display farkı ve kamera farkı tabii ki.
    Kamera işime yaramaz deme sokakta dinlerken komik bi şey görüyosun yada en azından koca 720 p bile çekemeyen kameralarla dolanmak yerine cebine giren bir aletle çekim yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 14 Eylül 2010; 2:43:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

4G 8 GB al 3G 32 GB alma kesinlikle.Arada 400 mhzlik işlemci farkı, retina display farkı ve kamera farkı tabii ki.
    Kamera işime yaramaz deme sokakta dinlerken komik bi şey görüyosun yada en azından koca 720 p bile çekemeyen kameralarla dolanmak yerine cebine giren bir aletle çekim yapıyorsun.

peki sitede 3g 32 gb 475 satan arkadaşlar bu 4g yi ne zaman geitrip bu fiyata satabilirler,32 gb olmasında 16 gb olsun,usa den birine aldırmam için bir yıl beklemem gerekiyor onun da manası kalmıyor....
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.