Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
19
Favori
385.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TeReN- -- 10 Eylül 2010; 12:03:31 >
  • retina 940*640 çözünürlük sağlayan panel değilmi, şimdiye kadar hangi pmp bunu verebildi, benim bildiğim kadarıyla çözünürlük grafik işlemcisiyle ilgili, yanlışsam affola
    yalnız aklıma gelmişken söyleyeyim iphone da 512mb bellek var itouch da 256mb bellek var
  • alan insanlar youtube video koyuyorlar ama 1veya 2 dk nasil istir anlamadm :S
  • yeteri kadar görseli sundukça sürenin pek önemi yok bence hemde 720p olduğu için fazla yerleri olmayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

alan insanlar youtube video koyuyorlar ama 1veya 2 dk nasil istir anlamadm :S

Adam oturup 5 10dk video mu çeksin
  • quote:

Al kardeş sana 10'ar dakikalık 2 parça vidyo inceleme;

• O değilde 249 Dolar 8 GB'lık modeli vergiyle sanırsam ve Tr fiyatıyla 377 TL yapıyor.Bunu 420 liraya falan getirebilecek bir arkadaş var mı?-Maksat bayramda neşelendirin insanı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 10 Eylül 2010; 14:50:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

O değilde 249 Dolar 8 GB'lık modeli vergiyle sanırsam ve Tr fiyatıyla 377 TL yapıyor.Bunu 420 liraya falan getirebilecek bir arkadaş var mı?-Maksat bayramda neşelendirin insanı :D

Hocam o fiyata getiren bulmak zor olur sanırım

8'liği şu an en uygun fiyata getiren "faruk" nickli arkadaşımız. Diğer modeller için benim de ikinci el kısmında ilanım var kontrol etmek isterseniz.
  • Evet,gördüm 475 Tl onun ki heralde onu alacağım.Almışken Apple Politikalarına en uygununu alıyım.Çünkü 8GB'lık 3G'nin 2G'den farkı yok almak gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Al kardeş sana 10'ar dakikalık 2 parça vidyo inceleme;

çok teşekkürler

• ayın 24ünde abim gelicek.. Ipod Touch 4. Nesil getirtebilirim..

Ipod Touch 4. Nesil 8 GB - 450 TL

Ipod Touch 4. Nesil 32 GB - 600 TL

Ipod Touch 4. Nesil 64 GB - 700 TL

şeklinde fiyatlandırma yapabilirim..
  • arkadaşlar bir arkadaşım fransaya gidiyor ona 8 gb lık sipariş vercem.uçakla gelcek,herhangi bir ekstra ücret alırlarmı havaalanında ve fransadan getirsem türkiyede garantisi olurmu ve problem çıkarırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

arkadaşlar bir arkadaşım fransaya gidiyor ona 8 gb lık sipariş vercem.uçakla gelcek,herhangi bir ekstra ücret alırlarmı havaalanında ve fransadan getirsem türkiyede garantisi olurmu ve problem çıkarırmı ?

ekstra olmaması lazım 1 senelik garantisi oluyor eger türkiyeden alırsan 2 sene oluyor bnm bildigim pek vazla yrdım edemedim ama
  • Pil olayında bir değişme var mı?
  • teşekkürler.garanti olayı konusunda rahatladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

Pil olayında bir değişme var mı?

3rd gen 30 saatken şimdi 40 saat gidiyo işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Beklemeden almak isteyenler için :http://forum.donanimhaber.com/m_42884223/tm.htm

8 GB olanı gönderiyorum bu akşam Türkiye'ye.

Hocam 4G fiyatı ise gayet güzel fiyat vermişsiniz, bu 8 gb olayı çok kasar mı ki ?
    Ben de 1 yıldır 4 gb Sony NWZ Mp4 Player var henüz hafızası dolmuş değil acaba uygulamalar mı çok yer kaplıyor.
    Bunu merak ediyorum eğer 8gb alınca hafıza sorunu yaşamazsam almayı düşünüyorum bayramdan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Beklemeden almak isteyenler için :http://forum.donanimhaber.com/m_42884223/tm.htm

8 GB olanı gönderiyorum bu akşam Türkiye'ye.

Hocam 4G fiyatı ise gayet güzel fiyat vermişsiniz, bu 8 gb olayı çok kasar mı ki ?
    Ben de 1 yıldır 4 gb Sony NWZ Mp4 Player var henüz hafızası dolmuş değil acaba uygulamalar mı çok yer kaplıyor.
    Bunu merak ediyorum eğer 8gb alınca hafıza sorunu yaşamazsam almayı düşünüyorum bayramdan sonra.

8GB 2G kullanan biri olarak söyleyebilirim ki ilk başlarda yeterli gelse de yetmiyor arkadaşım. Zaten 7GB boş hafıza var müzik atarak kafadan en az 1 2 GB gidiyor zaten. Oyun yüklemeye başladığında ise orda tıkanıyorsun çünkü piyasada ufak bulmaca oyunları dışındaki gameloft'un falan güzel oyunları 200 300mb genelde. Kaldı ki ben 2G için konuşuyorum 4G ye daha güzel dolayısıyla daha büyük oyunlar gelecek video çekiceksin ona ayıracağın hafıza da cabası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 11 Eylül 2010; 17:21:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

8GB 2G kullanan biri olarak söyleyebilirim ki ilk başlarda yeterli gelse de yetmiyor arkadaşım. Zaten 7GB boş hafıza var müzik atarak kafadan en az 1 2 GB gidiyor zaten. Oyun yüklemeye başladığında ise orda tıkanıyorsun çünkü piyasada ufak bulmaca oyunları dışındaki gameloft'un falan güzel oyunları 200 300mb genelde. Kaldı ki ben 2G için konuşuyorum 4G ye daha güzel dolayısıyla daha büyük oyunlar gelecek video çekiceksin ona ayıracağın hafıza da cabası...

Teşekkürler cevap için,
    Bir de ipod touch için merak ettiğim birşey var, internet tarayıcısında her sitedeki flash videoları açabiliyor mu ?
    örneğin canım dizi izlemek istedi girdim bir online dizi izleme sitesine video sorunsuz açılabiliyor mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Teşekkürler cevap için,
    Bir de ipod touch için merak ettiğim birşey var, internet tarayıcısında her sitedeki flash videoları açabiliyor mu ?
    örneğin canım dizi izlemek istedi girdim bir online dizi izleme sitesine video sorunsuz açılabiliyor mu acaba ?

Sanırım hayır. Youtube'dan izleyebilirsiniz kendi içindeki programıyla. İpodTouch4G'de de durumun değiştiğini sanmıyorum ama belli olmaz daha iyi bilen biri daha aydınlatsa fena olmaz

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.