Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen HD video kalitesinde bi kalite sunan cihazın tutupda fotolarda kalitesiz bi görüntü sunacağını düşünmüyorum.Kameranın elbette mp olayıda var ama bunun yanında ekran,kullanılan lens vs gibi birçok ayrıntı var.Bende bazen fotolara pc ortamında bakmayı seviyorum ama kullanılan cihazın ekranı yeterli büyüklükteyse ve kalitesi görüntü veriyorsa pc yede atmayı veririm nolcak.Satış politikası denen bişeyde var arkadaşlar sonuçta adamlar bi yandanda iphone 4 ile ilgili uğraşıyorlar.
  • Eğer iPhone 4 1650 TL Üzeri Satışa Çıkarsa 4.Nesil iPod Touch 64 GB Alacağım.
  • Arkadaşlar yeni nesil iPod Touchlarda titreşim motoru olduğu kesinleşti. Apple'nin sitesinde yazıyordu ancak iPhone 4'ten kopyala yapıştır olduğu için kesin değildi ama içi açılıp bakıldığında titreşim motorunun olduğu öğrenildi.

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu)
  • aletin içi de baya sağlammış.gönül rahatlığıyla yurtdışından getirenlerden alabilirim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

aletin içi de baya sağlammış.gönül rahatlığıyla yurtdışından getirenlerden alabilirim o zaman

hehe
  • yurtdışından gelen cihazlara buradaki servisler bakıyor mu ? 1 yıl uluslararası garanti burada geçerli mi ? yoksa servisler ücret mi talep ediyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

yurtdışından gelen cihazlara buradaki servisler bakıyor mu ? 1 yıl uluslararası garanti burada geçerli mi ? yoksa servisler ücret mi talep ediyor ?

Eğer ürünün yanında fatura varsa 1 yıl garanti Türkiye'de de geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Arkadaşlar yeni nesil iPod Touchlarda titreşim motoru olduğu kesinleşti. Apple'nin sitesinde yazıyordu ancak iPhone 4'ten kopyala yapıştır olduğu için kesin değildi ama içi açılıp bakıldığında titreşim motorunun olduğu öğrenildi.

iTouch 4G ün içi mi bu Ben daha teknolojik bir görünüm beklerdim televizyon kumandasının içi gibi bu

• İpod touch 3g lerde 8 gb ile 32 gb arasında performans farkı vardı galiba. aynı fark 4g lerde de var mı?
  • 32gb'a 600 liradan fazla vermem kargo dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead_smile

İpod touch 3g lerde 8 gb ile 32 gb arasında performans farkı vardı galiba. aynı fark 4g lerde de var mı?

Hayır özelliklerin hepsi aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Arkadaşlar yeni nesil iPod Touchlarda titreşim motoru olduğu kesinleşti. Apple'nin sitesinde yazıyordu ancak iPhone 4'ten kopyala yapıştır olduğu için kesin değildi ama içi açılıp bakıldığında titreşim motorunun olduğu öğrenildi.

iTouch 4G ün içi mi bu Ben daha teknolojik bir görünüm beklerdim televizyon kumandasının içi gibi bu

Ben kıyamam içini açmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Olurmu bakın şunun diğer parçalarına gayet 21. yüzyüıl ürünü(ilerde neler göreceğiz bilemem).

Daha fazlası için buraya tıkla.

• Biraz ucuzlamasını bekleyeceğim ben. 8 GB 400 TL olursa alırım herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 6 Eylül 2010; 22:56:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu
    Biraz ucuzlamasını bekleyeceğim ben. 8 GB 400 TL olursa alırım herhalde.

hocam baya beklemen gerekebilir ama
  • quote:

Satış fiyatı vergisiyle 250 $, 250 $ = 375 TL bu fiyata geliyor ham fiyat üstüne getiren adamın 25 TL kar koyup satacağını düşünmüyorum bu fiyata ancak forumda satan arkadaş verir heralde oda 2-3 ay sonraya. Üstüne 50 TL eklemeniz lazım yoksa zor bulursunuz yada Amerika'ya giden bir tanığınız varsa ona getirteceksiniz.
  • beyler kamera sadece vıdeo cekıyor olmasın.. sanırım nanolar sadece vıdeo cekıyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

beyler kamera sadece vıdeo cekıyor olmasın.. sanırım nanolar sadece vıdeo cekıyordu...

Hayır resim çekiyor. 920x640 olması lazım çözünürlüğün de
  • bu apple resmen insanlarla dalga geçiyo 0.7 kamera nedir ya
  • quote:

400 450 tl cıvarı alınabılır hemen 400 olmasını beklemıyorum ama cıktıgı zaman 450 den temin edilebilir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.