Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
389.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ichbinozan

jb nedir ne işe yarar? zararı var mıdır? jb sayesinde paralı uygulamaları bedavaya indirebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

arkadaşlar allah nasip ederse bugün yarın it4 8gb elime geçmiş olacak.
    ilk defa apple ürünü kullanacağım o yüzden kılıflar hakkında en ufak bilgiye sahip değilim.
    yukarıda yazılanlara baktım da bodyguards , shield mhield birşeyler yazmışsınız.

eğer zahmet olmazsa it4 için en uygun , kullanışlı , cihaza zarar vermeyecek (bazılarında araya birşey sıkıştımı cihaz ekranı kırılıyormuş) bir kılıf önerebilir misiniz?

şöyle birşey var ama hem çok kaba hemde çok pahalı yaf.

http://www.teknotesi.com/aksesuar/ipod-touch-iniza-sik-elecom-kilif/

bende linkteki gibi kılıf arıyorum
    renkli plastikler hosuma gitmiyo bu daha saglam duruyo
    uygun fiyata bulursan bende dusunurum orda 34 $ demiş cok pahalı ya

• çakması falan yok ip ler için çakma kplar dolu hertarafta it için sahte kılıflar vardır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Sıfır, kullanmadım.

http://img233.imageshack.us/gal.php?g=04122009140.jpg

ben alabilirim gittigidiyor üzeirnden mi satış yapıyorsun?
  • arkadaşlar cihaz elime geçti bikaç gün oldu bi sorum olucak Jailbreak çıktımı
  • Dragonsty ın dükkanı tam olarak nerde.Kesin emin olan biri söylesin lütfen çok önemli.Ona göre yol planını yapıyım şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasak -- 11 Ekim 2010; 20:22:36 >
  • Ben de Dragon'u beklemekten sıkıldım.20-30 tl fazla verip(neye göre fazlaysa;ortada olmayan ürün için ortada olmayan bir satıcının biçtiği fiyata göre diyelim"525tl), genismarket'ten sipariş ettim.Adamlar hemen telefon edip ilgilendiler.Cuma günü ürün elime geçecek insallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagugur
    Ben de Dragon'u beklemekten sıkıldım.20-30 tl fazla verip(neye göre fazlaysa;ortada olmayan ürün için ortada olmayan bir satıcının biçtiği fiyata göre diyelim"525tl), genismarket'ten sipariş ettim.Adamlar hemen telefon edip ilgilendiler.Cuma günü ürün elime geçecek insallah.

Hayırlı olsun hocam ne diyelim :))
  • quote:

Ben de Dragon'u beklemekten sıkıldım.20-30 tl fazla verip(neye göre fazlaysa;ortada olmayan ürün için ortada olmayan bir satıcının biçtiği fiyata göre diyelim"525tl), genismarket'ten sipariş ettim.Adamlar hemen telefon edip ilgilendiler.Cuma günü ürün elime geçecek insallah.

Hayırlı olsun diyelim öncelikle.Söylediklerinde haklısın ben birde sakaryadan gidecem dükkanına.Fol yok yumurta yok plan yapıyorum.Yol masrafım falan olcak üstüne üstük.
    Genişmarketten sana toplam geliş fiyatı ne kadar oldu?
  • Genismarket'ten alışveriş yapanlar klübü kuralım. Bu kadar alışverişden sonra kurmasak ayıp:)
  • bende forumdan faruk arkadaştan 8gb almayı düşünüyorum. aslında ip4 alıcaktım vodafone dan kontratlı olarak ama cihaz yok hiçbiyerde.

ilk apple ürünüm olucak. jb yapınca app storedan herşeyi ücretsiz çekebilicezmi? Jb yapmayı biri özet olarak anlatabilirmi ve kolay bişeymi?

itunes ile müzik - video - resim yüklemek kolaymı?

cevapları bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

bende forumdan faruk arkadaştan 8gb almayı düşünüyorum. aslında ip4 alıcaktım vodafone dan kontratlı olarak ama cihaz yok hiçbiyerde.

ilk apple ürünüm olucak. jb yapınca app storedan herşeyi ücretsiz çekebilicezmi? Jb yapmayı biri özet olarak anlatabilirmi ve kolay bişeymi?

cevapları bekliyorum

hocam bende ilk apple ürünümü(hatta en lüks cihazımı :) ) @faruk arkadaştan almış bulunmaktayım. sanalpazardaki ilanından 12 ay taksitli olarak aldım. yarın sabah ürün elime geçecek büyük bir ihtimal. 32 gb mi 8 gb mi diye çok düşündüm ama 32 gb ler 600+ hep taksitli olarak. hatta 650'yi buluyor komisyon zart zurt derken.

müzikle pek aram yoktur güncel müzikleri dinlerim sadece belli bir gruba takılmam o yüzden maksimum 300 mb filan yer kaplar müziklerim. onun dışında app store için 7.5 gb fazlasıyla yeterli.

• öyle düşünme bence. kafadan 1.5 gb sil. 1012 yerine 1000 byte 1 kb 1000 kb 1 mb 1000 mb 1 gb hesabıyla zaten bayağı bir yer kayıp....
  • Genişmarket' en son olacağı fiyatı sordum. Onlarda bana Ipod Touch 32GB(4.Nesil için) Fatura + Ürün + Kargo için 555TL fiyat verdiler.Pazartesi sipariş verdim.Cuma günü ürün elimde olacakmış.
    Şunu ekleyeyim; fatura sonradan gönderiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holly20
    arkadaşlar cihaz elime geçti bikaç gün oldu bi sorum olucak Jailbreak çıktımı

2 gün önce yaptım JB . Halen kutusunda dürüyor cihazım . Shield arıyorum . Su an 2g ile yola devam .
  • quote:

Genişmarket' en son olacağı fiyatı sordum. Onlarda bana Ipod Touch 32GB(4.Nesil için) Fatura + Ürün + Kargo için 555TL fiyat verdiler.Pazartesi sipariş verdim.Cuma günü ürün elimde olacakmış.
    Şunu ekleyeyim; fatura sonradan gönderiliyormuş.

Dragonsty ı beklemekten vazgeçicem galiba.Son sorum fatura ne zaman gelcek birde ödemeyi nasıl yaptın :).Teşekkürler bilgilendirdiğin için ayrıca;).

Edit:Arkadaşın yaptığı gibi son fiyat ne olur diye sordum 555 dediler yine.12 lira 12 liradır pazarlık yapın.Ödeme şartlarını flan görüşüyorum.Daha fazla bekleyememem dragonsty flan.Açıklamada yapmıyor zaten.Plan yapamıyorum.Bir an önce 4.1 sürümünün shsh ını yedeklemem lazım.Açığı kapatacak güncelleme yoldaymış.Apple da boş durmuyo.:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasak -- 12 Ekim 2010; 13:57:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

bende forumdan faruk arkadaştan 8gb almayı düşünüyorum. aslında ip4 alıcaktım vodafone dan kontratlı olarak ama cihaz yok hiçbiyerde.

cevapları bekliyorum

Applestore sadece ücretsiz uygulamaları indirmek için arada sırada uğrayacağın biryer.
    Jailbreakten sonra en çok kullanacağın site apptrackr.org olacak.1000 lerce kırılmış program oyun en güncel versiyonlarıyla bu sitede yayınlanıyor.
    Jailbreak yaparken program zaten gerekli yönelgeleri söyler sana iki onlarda sadece açma kapama tuşuna bilmemkaç saniye bas sonra elini çek başka bişeye bas gibi yönergeler.Çok basit yani.
    itunes ile müzik - video - resim yüklemekde gayet kolay.Alışırsın zaten aldıktan sonra.

• Arkadaşlar daha önce Amerika'dan getirip bazı arkadaşlara satış yapmıştım hatırlarsanız. 1-2 hafta kadar sonra Dubai'de olacağım kısmetse. Eğer uygun fiyata bulabilirsem getirmeyi denerim yine. Oradaki fiyatlar konusunda şu an hiç bir fikrim yok. Gidince öğreneceğim. Oradayken mesaj atmaya çalışırım.
  • Arkadaşlar ipodum bu sabah elime ulaştı.

forumdan @faruk arkadaştan aldım.
    ipod touch 4g 8gb düşünenler bence kaçırmasın derim . sorunsuz bir alışveriş oldu.denildiği gibi fatura+kapalı kutu olarak geldi. ve aynı gün kargoya verildi.

http://forum.donanimhaber.com/m_43165510/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43701883

Konu sahibi ilk sayfaya beni de eklerse memnun olurum.

Balerefone__________iPod Touch 4. Nesil 8 GB________Aldı
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.