Şimdi Ara

4 milyon bilgisayarı kontrol altına alan hacker çetesi çökertildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: acbold

yanlış mı anladım bilmiyorum. fakat, adamlar dolandırılık yapmamış sadece reklamlara trafik yoğunlaştırarak reklamlardan gelir elde etmişler diye anladım.böyle birşey olsa türkiyede yargılanamazlar bile =) lakin orda dolandırıcılıkla suçlanıyorlar,vaybe.

O trafiği dns değiştirdikleri kullanıcının bilgisayarından , izinsiz olarak yapıyorlar , bildiğin suç orası burası yok.

microsoft senin hdd ne erişip dll dosyalarına baktığı zamanda suç işlemiş oluyor o zaman.

bknz. windows geniue advantage
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Hacker Okan mı?

Yok Citizen.

Cciittiizzeenn bbiirr şşeeyyiinn kkeennddii kkeennddiinnii iikkii kkaattıınnaa ççııkkaarrmmaassııddıır.

< Bu ileti Citizen'in Bilgisayarı kullanılarak atılmıştır >

hocam bir r. eksik kalmis ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenaz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Hacker Okan mı?

Yok Citizen.

Cciittiizzeenn bbiirr şşeeyyiinn kkeennddii kkeennddiinnii iikkii kkaattıınnaa ççııkkaarrmmaassııddıır.

< Bu ileti Citizen'in Bilgisayarı kullanılarak atılmıştır >

hocam bir r. eksik kalmis ;)

O da forumun tek değişmeyen şeyini simgeliyor: Adını

• elinde trend net promosyonu olan var mi arkadaslar :)aviradan sona trend micro promosyonlarina hucum edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow6 -- 11 Kasım 2011; 7:34:40 >
  • böyle bir çete kurmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: acbold

yanlış mı anladım bilmiyorum. fakat, adamlar dolandırılık yapmamış sadece reklamlara trafik yoğunlaştırarak reklamlardan gelir elde etmişler diye anladım.böyle birşey olsa türkiyede yargılanamazlar bile =) lakin orda dolandırıcılıkla suçlanıyorlar,vaybe.

O trafiği dns değiştirdikleri kullanıcının bilgisayarından , izinsiz olarak yapıyorlar , bildiğin suç orası burası yok.

+1453 benim üzerimden öyle para kazansalar ağır toplar döktürüp dalarım onlara. Tabi yerlerini bulabilirsen...
  • Yaş ortalaması 20 nin üzerinde değildir.
  • FBI işin içindeyse tamamdır o iş.Adamların acaip bir teknolojisi var.
  • 4 milyonda çok ama abartı var mı ki
  • 4 milyon kişiden 14 milyon elde etmeleri normal. Adamlar sırf reklamları yönlendirmişler. Banka hesaplarına falan dokunmamışlar. İkisi farklı işler. O değilde reklam veren şirketleride yargılamaları lazım bu durumda kime hangi reklamları hangi şirketler üzerinden ve ödemeleri hangi faturalarla yapmışlar.
  • Hacker okan bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size bir açıklama ..Altın fiyatları fırlamaya başlayınca bir kaç kez dünya piyasalarında altın fiyatlarına baktım. Külçe altın fiyatlarını ara sıra izledim..Bir süre sonra MESSENGER adresime ABD. den bir yerlerden sürekli mail gelmeye başladı..Şunu diyorlar ".Satmak isterseniz ELİNİZDE BULUNAN TARİHİ ESKİ ALTINLARI YÜKSEK FİYATTAN PEŞİN ALIYORUZ...Bizimle kontak kurun.." Şimdi bu adamlar belliki ABD hükümetinin bir kolu ve bana zarf attılar. Eski altın buldu satmaya çalışıyor..Düşüncesiyle bana yoklama çektiler.Ben explorer yada Googlede gold prices yazıp arama yapıyordum.Bu adamlar .MSN adresimi nasıl buldular ? Çok basit.. Burada yazdığınız her harf dünyanın bir çok yerlerinde izleniyor..Gizli hiç bir virgül bile yok...Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 12 Kasım 2011; 16:33:32 >

• abı nasıl bı dunyadır yaa herkes nıye bu kadar art nıyetlı senı ösledım anneee ......
  • bi internet istesine girdiğiniz zaman birde onun serverındaysanız allah korusun yani herşeye açıksınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.