Şimdi Ara

4 Mevsim lastik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
29.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.4 mevsim lastik tavsiyesi yazarsanız sevinirim.Ölçüler 175 70 13.Fiyat konusunda da fikir verirseniz çok memnun olurum.

• 4 mevsim lastik diye bir sey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum 4 mevsim diye alırsın da;

1. gürültüsü fazla,
    2. Kışın hiçbir işine yaramaz,
    3. Yazın da iyi performans vermez..

Bu lastiklere vereceğin paraya yazık. Kışlık-yazlık lastik 6 ay dönüşümlü kullan aynı hesaba geliyorsun zaten ama ekstradan her mevsimde iyi performans veren lastiklere sahip oluyorsun saygılarımla...
  • Bridgestone ecopia eğer ekonomi istersen. Bridgestone Turanza performansıyla çok tercih ediliyor. Dört mevsim lastikte kasıt kar lastiğindeki şeritlerden birinin de olması gerek. Yani Kışın bir kar lastiği gibi kullanamazsınız tabi de yaz lastikleri gibi de kaydırmaz. Bridgeston ecopia al derim kışında dikkatli olmak kaydıyla seni üzmez.

Michelin serisinden uzak dur. Türkiye için uygun olmayan çok kolay balon yapıp yarılan sahibi fransızlar gibi kibar narin bir lastiktir
  • Pirelli Cinturato P4.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

dostum 4 mevsim diye alırsın da;

1. gürültüsü fazla,
    2. Kışın hiçbir işine yaramaz,
    3. Yazın da iyi performans vermez..

Bu lastiklere vereceğin paraya yazık. Kışlık-yazlık lastik 6 ay dönüşümlü kullan aynı hesaba geliyorsun zaten ama ekstradan her mevsimde iyi performans veren lastiklere sahip oluyorsun saygılarımla...

Hocam zaten karda aracı kullanmıyoruz.5-6 senede bir anca kar yağar.Şöyle yanak kısmı sağlam bir lastik lazım aslında.Haftada 1 kere biniyoruz arabaya.O nedenle lastik havalarını sürekli kontrol edemiyoruz haliyle yanaklara çok baskı yapıyor.Buna göre tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

4 mevsim lastik diye bir sey yok

Yaz kış hiç lastik değiştirmeden kullanabileceğim bir model arıyorum.Onlara ne isim veriliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

Pirelli Cinturato P4.

Teşekkürler listeye aldım şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

4 mevsim lastik diye bir sey yok

Yaz kış hiç lastik değiştirmeden kullanabileceğim bir model arıyorum.Onlara ne isim veriliyor?

Dostum onlar ne kisin ne de yazin performans verirler. Kis lastigi +4 dereceden -40 dereceye kadar yumusakliligini koruyan hamura sahiptir. Bunu da 4 mevsim lastigi yapamaz. Yaz lastigi olarak ta ses yapar, iyi korunma saglayamaz. Yani var da yok.

• Ben bridgestone nunkini kullanıyorum.Memnunum.Zaten izmirde kış olmuyor.Sert lastiktir ama sağlamdır.Çok çukura girdim bir sorun olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

quote:

Merhaba arkadaşlar.4 mevsim lastik tavsiyesi yazarsanız sevinirim.Ölçüler 175 70 13.Fiyat konusunda da fikir verirseniz çok memnun olurum.

şu arama butonunu kullanmayı ne zaman öğreneceksiniz merak ediyorum? hergün 10 tane lastik tavsiyesi isteniyor!

kirlilik yapmasanız iyi olacak!

Otomobil forumuna her zaman girmiyorum.Arama yapınca tatminkar cevap bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuru Altı Pilav -- 1 Temmuz 2012; 19:10:10 >
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.4 mevsim lastik tavsiyesi yazarsanız sevinirim.Ölçüler 175 70 13.Fiyat konusunda da fikir verirseniz çok memnun olurum.

şu arama butonunu kullanmayı ne zaman öğreneceksiniz merak ediyorum? hergün 10 tane lastik tavsiyesi isteniyor!

Dört mevsim diye adlandırılan tek lastik good year vector 4 seasons modelidir.O lastikte gereksiz pahalıdır.Sanayide 4 mevsim diye söylenen ve lastikçiler tarafından 4 mevsim denilerek satılan lastikler yazlık lastiklerdir. Lastik ebatlarından anladığım kadarıyla broadway kullanıyorsunuz.Uzun ömür istiyorsanız size bridgestone b330 veya b250 modellerini tavsiye ederim.Pahalı gelirse petlas ve lassa türkiye yolları için birebirdir...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dört mevsim diye adlandırılan tek lastik good year vector 4 seasons modelidir.O lastikte gereksiz pahalıdır.Sanayide 4 mevsim diye söylenen ve lastikçiler tarafından 4 mevsim denilerek satılan lastikler yazlık lastiklerdir. Lastik ebatlarından anladığım kadarıyla broadway kullanıyorsunuz.Uzun ömür istiyorsanız size bridgestone b330 veya b250 modellerini tavsiye ederim.Pahalı gelirse petlas ve lassa türkiye yolları için birebirdir...

Araç 2005 accent.lassa miratta nasıldır?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Araç 2005 accent.lassa miratta nasıldır?

clio symbol aracımız var şuan kardeşim kullanıyor.O araçta 45 bin km kadar kullandık ve memnun kaldık.Bu lastikler performans lastiği değil uslu uslu gittikten sonra en güzel şekilde iş görür.Fiyatı iyiyse bence alınabilir.

• Aracıma 1 hafta önce lastik aldım. Bu arada sizin dediğiniz ebatta lastiğide arkadaşım için sormuştum. 175/70/13 Continental EcoContact 3 lastiğe 115 TL fiyat verdiler. Sökme, takma, balans, siboplar dahil... Continental lasitklerin 5 serileride var (Bu arada ben 195/65/15 Continental PremiumContact 5 alsım. Tanesi 160 TL) ama düşük lastik ebatlarında bu serinin üretilmediği söylediler...
  • Başlığı açan arkadaş tam olarak kafamdaki soruyu sormuş. Yeni başlık açmak istemedim. Aynen bunu soruyorum arkadaşlar. 4 mevsim lastik tavsiyeleriniz nelerdir. Ankara'da kullanılacak. 235 55 17 ebat. Uzun vadede parçalanmayacak, sertleşmeyecek, yakıtı sömürmeyecek , yaz, kış, ıslak, kuru tutuşu iyi bir lastik arayışındayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Michelin Crossclimate bak derim ben kullanıyorum memnunum
  • Michelin Crossclimate + , Nokian Weatherproof , Goodyear Vector 4 All Seasons.
  • Crossclimate kışın da kullanılabilen yaz lastiği olduğu için Ankara kışında yetersiz gelebilir diye düşünüyorum. Hemde benim ebatlarda tanesinin fiyatı 1050 lira. 4 lastik 4200 lira. Bu kadar çıkmak istemiyorum. Birde önceki aracimda primacy 3 vardı. Nefret ettirdi. O yüzden Michelin'e karşı biraz önyargılıyım.
    Lastik dendimi Nokian favori markamdır ancak weatherproof için kısa zamanda parçalandığı , dişlerinin koptuğu ile ilgili çok fazla şikayet gördüm. Goodyear gayet iyi görünüyor ancak onu da fiyatı crossclimate ile aynı. Falken diye bir marka için güzel şeyler okuyorum. Etiket değerleri güzel, yorumları güzel, fiyatı güzel. Sizler ne dersiniz bu falken için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avante A kullanıcısına yanıt
    Falken in ben yazlık lastiklerini yaklaşık 20000 km kullanmıştım, gayet memnun idim. Bence Petlas tan filan iyidir. Zaten orjinal japon markası. Fabrikası Çankırı da, aynı lastikleri Avrupa ya da ihraç ediyorlar. Fiyat performans oranı iyi yani. 4 mevsimi de muhtemelen iyidir. Az olan yorumları iyi. Euroall season As210 serisi yeni diye biliyorum. 4 mevsim, yaz lastiği arasında gidiyorum. 4 mevsim alırsam, falken as210 alırım muhtemelen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.