Şimdi Ara

4 maçı da kazanıp şampiyon olacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Boşuna sıkıntı yapmayın arkadaşlar. Derbide oynadığımız oyun bu ligde 4 maçı da kazanmamıza yeter. Dün akşam 100 maçta olmayacak talihsizlik son saniyelerde gerçekleşti. Bırakın fenerliler rezil futboluyla 1 puan alabilmenin sevincini yaşasınlar seneye de bu durumu yaşayacaklar.

    4 maçıda kazanıp şampiyon olacağız. %100 eminim buna siz de sakin olun boş yere umutsuzluğa kapılmayın.



  • +1 Geçen yıl Fener'le çekişirken daha rahattık neden,çünkü motiveydik.Bu yıl bir rehavet yaratıldı.Ama dünkü maç 3 puanı sonuna kadar hakettik ve takım kararlılığını gösterdi.Kalan maçlarımızdan kazanamayacağımız tek bir maç bile yok.Biz kendi maçlarımıza odaklanalım yeter.
  • Şampiyon olacağız sadece inanın arkadaşlar
  • Geçen yıldan beri bizim paniklememizi bekleyen bir kesim var Farkı 8 yapalım paniklesinler puan farkı 2 ye düştü paniklediler vs vs. Dün futbolcularda en ufak stres görmedim ben. 2 haftada lig 2. ve 3. takımlara puan kaybettik. 7 puan farkı zaten bu durumlar için atmıştık. Stres yapacak bir durum yok. Stresi her maçı kazanmak zorunda olan başakşehir yapsın. Mesela bu hafta rakibi bozmayı iyi beceren gençlerle oynayacaklar. Kazanırlarsa maç fazlasıyla öne geçerler bursayı yener 2 puan farkı tekrar açarız. Sonraki hafta biz önce oynuyoruz. Kasımpaşayı yener 5 puan farka çıkarız. O baskıyla başakşehir trabzonu deplasmanda yenemez. Sonraki hafta küme düşmüş antepi yener şampiyonlugu garantileriz. Osmanlı maçı tur maçı olur. Kimsenin şüphesi olmasın.




  • Basaksehire kalan takımların yatısını izleyin simdi , hele hele o na " Şişko " diyen birinin şampiyon olmasını istermi ümit özat ? İlk yatış gencler ile baslayacak gerci yatmasalar bile hakemler artık yatırıcak, bir tek TS düzgün oynayacak onlara.

    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr1xsivE -- 8 Mayıs 2017; 13:56:18 >
  • İbb şampiyon olursa, seyreyle cümbüşü sen
  • Her maç Aboubakar 90 dakika oynarsa anca öyle atarız.

    Sezonun 2. yarısından beri takımda Talisca ve Aboubakar dışında gol atacak adam yok bu gözle görülen bir şey. Babel çıkıyo arada atıyo ama oda çok nadir zaten. Cenk desen 10 maçta 1 2 golü var rezillik.
  • Hala 1 puana sevindigimizi saniyorlar

    Seneye icin hayal kurmayin boşuna. Fb ve gs bu haldeyken bile zorla sampiyon oluyorsunuz. Rehavet diye avutuyorsunuz kendinizi. 9 kisiyle rezil futbol bile sizden puan almaya yetiyor
  • Talisca o el haraketinden dolayı bi ceza yesinde göreyim sizi ben
  • Ben de inanmak istiyorum ama bu dakikadan sonra artık çok zorlaştı işimiz. Kimse trabzondan medet ummasın o maç kesin kes başakşehirin, sonrasında ki kalan diğer maçlarda başakşehirin, kısaca 12 puanları garanti. Biz ne yaparız önemli olan bu. Bu takım önümüzde ki dört haftayı tamamlayacak moral motivasyonu nu kaybetti. Şenol hoca son dört maçtır kendini kaybetti takımı şu kalan haftalarda toparlar mı açıkçası benim pek umudum yok. İnşallah yanılırım. Dün yenilen o gol sanki bizi bekleyen sonun habercisi gibiydi. Aslında her şey başakşehir mağlubiyeti ile bitti. Bu yüzden kimse kendini mutlu sona alıştırmasın, sonunda derin üzüntüye düşmesin. Her önemli maçta sürekli kaleci kurbanı oluyoruz, keza o pozisyonda emenike denen cibiliyetin fabriye kasti faulü var, ama bu mazeret değil. Şu son dört haftaya baktığım da, ne golcümüz var, ne orta sahamız, ne de kalecimiz kısaca takım. takım olmaktan çıktı, dan dun oynar oldu. Dediğim gibi başakşehir puan kaybeder hesabına asla girmeyin, son dört hafta da hayatta puan kaybetmezler. Talisca ya ceza kapıda, tolgay sakat, atiba sakat, oğuzhan formsuz,cenk kalas, abubakar iyi de olsa şenol hoca faktörü var alır oyundan. fabri bitmiş, bitti. Defans Allaha emanet, en ufak baskı da bir on dakika dayanamıyorlar, bir panik, bir güvensizlik neyse doluyum iyice ama görünen köy kılavuz istemez derler.




  • proteo kullanıcısına yanıt
    1 puan fark var ve sen tüm maçlarını aldığında bu iş bitiyor.rakip 7 atmış 8 atmış sorun değil 1-0 1-0 alsan sorun değil.

    Sakin kalıp skoru alabilir bence bu takım .bu sene bize en güzel ders şu oldu evlere şenlik defansla ne ligde ne avrupada olmuyor ikincisi forvet olcak adam gibi ceza sahasında topla buluştuğunda gol dedirtecek.Attan inip eşeğe binince böyle oluyor.Abou fena değil ama daha iyisi varsa o alınsın gönül ister ki yedek forvet o olsun ama lüks bizim için.

    Cenki allayıp pullayıp satabilirsek o gün bayram
  • değerlenir buralar rez alayım hemen burada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercn80

    değerlenir buralar rez alayım hemen burada

    Alalım bakalım ama kaçmak yok
  • 4 maçta puan kaybetme ihtimalimiz yok
  • Quaresma boyks salak salak orta yapacagina bir o tarafa bir bu tarafa adam yatirmaya cakismas biz bu sene her mac en az 3 gol atardik
  • Bursa sürpriz yapabilir.
  • Psman kullanıcısına yanıt
    hay hay efendim niye kaçalım buradayız
  • Başakşehir de ts maçı hariç hepsini kazanır. Yalnız buna bakmadan 4te4 yapıp işi bitireceksin. Aksi durumda zaten şampiyonluğu haketmiyorsun.
  • Hele bi Bursayla oynayacağınız derbiden 3 puanı alın öbür 3 puanı haftaya düşünürsünüz. Kasımpaşa'dan 3 puan alamayacağınızı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercn80

    hay hay efendim niye kaçalım buradayız

    Şampiyon olamazsak kendimi 1 ay çizerim, olursak sen de çizer misin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 8 Mayıs 2017; 20:19:53 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.