Şimdi Ara

4 kutuplu jack sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    Evde akşamları uyumadan önce müzik dinleyerek günün yorgunluğunu atmak için sennheiser Momentum 2 (kulağı çevreleyen) kulaklık aldım.

    Müzik çalar olarak kullandığım telefonum Xiaomi mi max'ın ses çıkış gücü çok düşük olduğundan sdf audio se iii kulaklık amfisi aldım. Amfinin ses çıkışı 6,3 mm jack uyumlu. Kulaklık ile amfi arasında 3.5 mm to 6.3 mm çevirici adaptör kullanıyorum.

    Sorunum şu:
    Momentum 2 mobil cihazlarda kullanılmak için tasarlanmış olup kablo üzerinde mikrofon ve kumandaya sahip. Bu yüzden de jack 3 halkalı, TRRS olarak tabir edilen türden.

    Bu yüzden kulaklığı adaptör ile amfiye bağladığımda stereo ses alamıyorum. Ucuz yollu, düz kulaklık (2 halkalı, 3 kutuplu, TRS tip) ile aynı adaptör ile denediğimde hiç bir problem yok.

    Sizce bu kulaklık ile amfi üzerinden sesi almak için nasıl bir yol izleyebilirim?

    Bu konuda gelecek her türlü öneri ve yol göstermeye şimdiden teşekkür ederim.







  • Kulaklık amplisine 3.5mm TRS tip cak eklettirin. Ahmet Çekirdek'e rica ederseniz yapar zannederim. hiç yapılmazsa gönderirseniz yardımcı olurum.
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    Üstadım selamlar,
    Sorunumu Sennheiser'dan mikrofonsuz/kumandasız yeni bir kablo alarak çözdüm. Ahmet Usta'ya sorunumu anlattığımda "ben de öyle bir parça yok" dedi...
    İlginize teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.