Şimdi Ara

4 Kız Cin-Ruh Çağırdığını Söylüyor..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar alttaki içime cin girdi konusundan sonra ciddi olarak merak ettim. Filmlerde olur veya 4-5 kişi bir araya gelince birşeyler yaparlar cin çağırma, ruh çağırma falan derler. Böyle şeyler gerçekte var mı?

Gece gece meraktan sordum ama tırsıyorumda. Arkadaşlar alttakini okuyun bu kız arkadaşıma çok güveniyorum yalan söylediğinide sanmıyorum. Ama ne bileyim.

quote:

Bende inanmıyorum ama tatile giden bir kız arkadaş aradı önceki gece ağlıyordu çok korkuyorum falan diye. Ruh çağırdık mı cin çağırdık mı o tarz birşey dedi. Hatırladığım kadarıyla yazayım.

İşte masanın etrafına toplanmış 4 kız. Kağıtlara harfler yazmışlar ortaya bir fincan koymuşlar herkesin elleri birbirine tutuşmuş şekilde. Sonra kendiliğinden fincan haraket etmeye başlamış. Sorular sormuşlar ve her sorudan sonra harflerle cevap verdi diyor.

Kızların hepsi yapmadığına yemin etmişler. Zaten 4'üde altına ediyormuş korkudan ağlamaktan falan.

Birde öyle masaya oturup çağırıyoruz gel tarzı falan değil. Fal kitabı mı ne varmış orada yazan duaları falan okumuşlar gelmesi için, gitmesi içinde aynı şekilde dua falan okumuşlar.

Öyle yani bende inanmam ama bu kız arkadaşın yalan söylediğini görmedim ve korkudan nasıl ağlıyordu telefonda gece oda da yanlız kalamıyor falan. İlginç yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acımalı -- 24 Ağustos 2007; 4:25:52 >

• Yok öyle birşey rahat ol sen
  • biz arkadaşlarla cin çağırdık olmadı ben hocaya falan bazen işim düşüyo muska yazdırmak için kız arkadaşım bana bağlansın diye sonra cin nasıl çağrılır diye sordum hiç karışma bu işlere dedi
  • Bende inanmıyorum ama tatile giden bir kız arkadaş aradı önceki gece ağlıyordu çok korkuyorum falan diye. Ruh çağırdık mı cin çağırdık mı o tarz birşey dedi. Hatırladığım kadarıyla yazayım.

İşte masanın etrafına toplanmış 4 kız. Kağıtlara harfler yazmışlar ortaya bir fincan koymuşlar herkesin elleri birbirine tutuşmuş şekilde. Sonra kendiliğinden fincan haraket etmeye başlamış. Sorular sormuşlar ve her sorudan sonra harflerle cevap verdi diyor.

Kızların hepsi yapmadığına yemin etmişler. Zaten 4'üde altına ediyormuş korkudan ağlamaktan falan.

Birde öyle masaya oturup çağırıyoruz gel tarzı falan değil. Fal kitabı mı ne varmış orada yazan duaları falan okumuşlar gelmesi için, gitmesi içinde aynı şekilde dua falan okumuşlar.

Öyle yani bende inanmam ama bu kız arkadaşın yalan söylediğini görmedim ve korkudan nasıl ağlıyordu telefonda gece oda da yanlız kalamıyor falan. İlginç yani.

• kız arkadaşın yalan söylemiyodur kız arkadaşının arkadaşı yalan şöylüyo

• düşün bi kere kızlar hep yalan söyler..bu kadar basit yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oturuyorsunuz bi yere ışıklar kapalı mumlar vs. sonra biri osursa çıkan sese hadi cin geldi oluyo. hadi öğlen vakti taksim meydanında bekliyorum gelsin de göreyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: layfor

biz arkadaşlarla cin çağırdık olmadı ben hocaya falan bazen işim düşüyo muska yazdırmak için kız arkadaşım bana bağlansın diye sonra cin nasıl çağrılır diye sordum hiç karışma bu işlere dedi

• bak o olayın aynısını cok yaptık

once 4-5 kısı buluyosun ne kadar cok okadar iyi tabi özenle secilir korkak biri olacak yada korkmayan aptal biri

sonra harfler fincan falan hazırlıyosun masayı fincanın icine mıknatıs koyuyosun ama hareket edince ses cıkarmıyacak tabi bunu anlamasınlar diyede elleri birlestiriyosun diger mıknatıs dizinde oluyo

soruya sorana korkutucu cevaplar veriyosun mesala biri ben gidecem dedi ' MASADAN KALKANIN BELASI OLURUM' gibisinden o gelmesi ve gidmesi icin dualarda senin yaratıcılıgına kalmıs

ve herkezin yemin etmesi milleti okada korkutuyosun altına yapıyolar resmen sonra bi yemin etme de gor dunyanın kac bucak oldugunu

olaylar bundan ibarettir

• ruh çagırmanın aslı var bunu biliyorum yok diyenlerde bilip bilmeden konuşmasınlar

ama ben bulaşmayın derim bir anlık heycan olsun deniliyor sonra gonderilemedigi oluyor sonra al başına belayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

ruh çagırmanın aslı var bunu biliyorum yok diyenlerde bilip bilmeden konuşmasınlar

ama ben bulaşmayın derim bir anlık heycan olsun deniliyor sonra gonderilemedigi oluyor sonra al başına belayı

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

Arkadaşlar alttaki içime cin girdi konusundan sonra ciddi olarak merak ettim. Filmlerde olur veya 4-5 kişi bir araya gelince birşeyler yaparlar cin çağırma, ruh çağırma falan derler. Böyle şeyler gerçekte var mı?

Gece gece meraktan sordum ama tırsıyorumda. Arkadaşlar alttakini okuyun bu kız arkadaşıma çok güveniyorum yalan söylediğinide sanmıyorum. Ama ne bileyim.

quote:

Bende inanmıyorum ama tatile giden bir kız arkadaş aradı önceki gece ağlıyordu çok korkuyorum falan diye. Ruh çağırdık mı cin çağırdık mı o tarz birşey dedi. Hatırladığım kadarıyla yazayım.

kız arkadaşının anlatıklarının aynısını dün bana bir arkadaşım anlattı
    4 kişi bir masanın etrafında falan,bir kız dualar okumuş acaip şeyler söylemiş sonra bizimkine bazı sorular sormuş;
    mesela ilk çıktığın kız,fincan hareket ederek ismi bulmuş
    hatta parmağını çekersen lanetlenirsin demiş,tabi bizimki tırsmış.
    inanmayıncada öğrenip gelip sana yapıcam dedi

• bizim arkadaşlarda çağırıyodu bi ara sapasağlam dolaşıyolar ama kafada sorun var
  • Çağırma olayı vardır. ama bi musallat olunca görürsün tersten.
  • Bizim Arkadaşlar Bahçede Ruh Çağırırken Fena Korkutmuştum.Şimdi Hepsi Yarım Akıllı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ffarukk

quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

Arkadaşlar alttaki içime cin girdi konusundan sonra ciddi olarak merak ettim. Filmlerde olur veya 4-5 kişi bir araya gelince birşeyler yaparlar cin çağırma, ruh çağırma falan derler. Böyle şeyler gerçekte var mı?

quote:

kız arkadaşının anlatıklarının aynısını dün bana bir arkadaşım anlattı
    4 kişi bir masanın etrafında falan,bir kız dualar okumuş acaip şeyler söylemiş sonra bizimkine bazı sorular sormuş;
    mesela ilk çıktığın kız,fincan hareket ederek ismi bulmuş
    hatta parmağını çekersen lanetlenirsin demiş,tabi bizimki tırsmış.
    inanmayıncada öğrenip gelip sana yapıcam dedi

Yok valla ben özellikle çektim hiç bişey olmadı Hoş o günden sonra PES oynarken hep attığım şutlar direkten dönüyor gibi geliyor sanki

• Çağırma olayı kesinlikle var. Ölsem inanmazdım ama bi arkadaş sağolsun çağırdık sonra inandım :S O arkadaşta bi numara vardır diye bilmeyenlerle yaptım yine oldu. Kesin var yani ama hakkaten bulaşmayın piskolojisi bozuluyo insanın
  • öyle işlere bulaşmayın. paranoya yaparsınız sonra. tek başınıza yatak odanızda bile duramazsınız
    iyi saatte oolsunlar
  • cin çağırma diye birşeye inanmıyorsanız deneyin görün salak salak konuşmayın burada...ayrıca bu işlere bulaşmayın yakanızı kurtaramassınız kolay kolay...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.