Şimdi Ara

4. kez Orijinal şarj kablosu değiştirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya 50 cm şarj kablosu 70 tl resmen yuh be çakma şarj aleti kabul etmiyor bide
     4. kez Orijinal şarj kablosu değiştirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş kabloyla savaş mı yapıyorsun?

• dostum ne yaparsanız yapın bu hale geliyor ya. özenle, çocuğum gibi kullanarak bakıyorum yok yok yok. hep aynı yer. usb tarafının da ince tarafında tam bitişiğinden başlıyor yukarı doğru gidiyor Allah belasını versin emi. al sinirlendim gene bi ton. elektrik bantına verdiğim parayla üretirdim bunları zaten.

koy şuna bi kalın 2-3mm kablo nolcak arkadaş ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

Kardeş kabloyla savaş mı yapıyorsun?

Hiç kullanma yine böyle oluyor . Sanki zamanla kendi kendine yok olan Dr posetleri gibi

• Kaç ayda oluyor? 1.5 ay oldu benim tık yok da

• 3 aydır kullanıyorum telefonu hiç kablo değiştirmedim ilk günki gibi herşeyi.

Dipnot:çocuğum gibi bakıyorum her kullanmadan sonra ilk günkü ambalajındaki gibi paketliyorum

• Iki tane ipad var ikisininde şarj cihazı aynı durumda.Apple bu konuda cok geri dönüş almıştır bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acoskunoglu

3 aydır kullanıyorum telefonu hiç kablo değiştirmedim ilk günki gibi herşeyi.

Dipnot:çocuğum gibi bakıyorum her kullanmadan sonra ilk günkü ambalajındaki gibi paketliyorum

Bende 1,5 yıldır 4 tane değiştirdim çok Iyi baktım ama yok. Samsung kabloları daha iyi daha ucuz ayrıca çakma şarj aleti kabul ediyor android. Apple cidden zengin işi

• Arkadaşlar siyah elektrik bandıyla iki tarafında tam uç noktasını sardım 4 aydır bir şey olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en etkili yontem siyah bant bende bissuru kablo degistim ama orjinal kullanmadim sadece adaptoler orjinal. siyah bant uclari sert tuttugu icin hic olmassa saglam kaliyor. apple kablolari sert yapsa hic sorun olmicak ama adamlar nerden para kazanacagini cok iyi biliyo cakallar

• Bozuk olduğu için kabloyu soydum inceliği 0.2 mm dir abartmiyoum

• Biraz önce aynı konuyu bende açtım kardeşim seninkini görmeden, gerçekten adi, içindeki malzeme fena değil ama dışı çok kötü, silikon bir malzemeyle kaplasalar hiç bişe olmaz habuki

• 4 yıldır ıphone kullanıyorum ıphone 4 ten beri daha bir kez şarj koblom bu hale gelmedi.
    Sizin kablonun dönüştüğü renge bakacak olursak ne kadar dikkatsiz-hor kullandığınız az çok anlaşılıyor geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlam bir kablo almayı veya en basidinden bir yay veya bantla sağlamlaştırmayı akıl edemiyor musun velet? ailenin parası bol olsa gerek bu kadar masraf yapabildiğine göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalvin Clein

sağlam bir kablo almayı veya en basidinden bir yay veya bantla sağlamlaştırmayı akıl edemiyor musun velet? ailenin parası bol olsa gerek bu kadar masraf yapabildiğine göre.

Sağlam kablo yok çakma var apple kabul etmiyor araştır. 2- yapıyorum zaten 3- para harcadikda Veled mi olduk şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

quote:

Orijinalden alıntı: Kalvin Clein

sağlam bir kablo almayı veya en basidinden bir yay veya bantla sağlamlaştırmayı akıl edemiyor musun velet? ailenin parası bol olsa gerek bu kadar masraf yapabildiğine göre.

Sağlam kablo yok çakma var apple kabul etmiyor araştır. 2- yapıyorum zaten 3- para harcadikda Veled mi olduk şimdi

bunca insan yalan söylüyor öyle mi? başka kablo kabul etmiyor öyle mi? telefoncudan alma kabloyu, dx ebay gibi sitelerden bir sürü kablo bulabilirsin.

• Kabloya 200 lira mı verilir ?
    Tükenmez kalem yayını geçirin, bir de bantla birkaç tur sarın.
    O da olmazsa Belkin Muvit tarzı kablolar alın. Apple onlara destek veriyor.

• 10 aydır kullanıyorum en ufak yırtılma yok sabit evde hep aynı yerde takılı duruyorr

• Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    Birde eriyen bantlar var süper oluyor.
    Şimdi iLuv marka kablo alsam telefon şarj olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Kabloya 200 lira mı verilir ?
    Tükenmez kalem yayını geçirin, bir de bantla birkaç tur sarın.
    O da olmazsa Belkin Muvit tarzı kablolar alın. Apple onlara destek veriyor.

Doğum Tarihi
    27 Temmuz 2001

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.