Şimdi Ara

4.kez girdim Düşüncelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2017den beri giriyorum (2018de yerleştim) YORUMLARIM :

TYT Türkçe : Dilbilgisi sorusu beklenenden çok daha azdı, klasik türkçe sınavıydı zor diyemem ancak kolay da değildi. Lakin çok deneme çözen birinin rahatlıkla +34 doğru yapabileceği sınavdı

TYT Sosyal : 1 tane coğrafya sorusu dışında bilgi sorusu sorulmamış. Geriye kalan 19 soru ''Genel kültür'' ve okuduğunu anlama olarak çıkmış. Bir TM'ci olarak bunu doğru buldum.

TYT Matematik : Şu ana kadar gördüğüm en zor matematikti. Daha doğrusu çok okuyamadım (mağlum paslandık) ama ciddi manada zor geldi

TYT Fen : Hiç bilgi sahibi değilim ancak 2 çerez sorusu gördüm. Çalışan için kolay bir fendi gibi duruyordu

• ankara hukukta okuyan adam gördüğüm en zor matematikti diyor ama forumun trolleri yüzyılın en kolay sınavı ilan etti.

ayrıca bence türkçe paragraflarını anlaması aşırı zordu.
  • Ben de sınava 4 kez girdim..kötü anılarım canlandı.hayatım boyunca bu sınava gireceğimi düşünüyordum hep 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ea_guru kullanıcısına yanıt
    kanka matematik ve fen hakkında çok yorum yapamam, Fen hiç bilmiyorum. Matematikte ise biraz unutmuşum. 25soru okudum 19tane işaretledim, diğer 15ine bakmaya üşendim. Öylesine girdiğim için hep yapmak istediğim şeyi yaptım (feni salladım tamamını) İnsanlar şu noktayı kaçırıyor : Matematiğe soru bazında bakarsan belki kolay olabilir ama sınavın bir bütün olduğunu da hesaba katarsan zor gelir. Süre fazla verilmesine rağmen türkçe sürenin büyük kısmını yedi. Matematik çok uzundu ve çok kelime oyunluydu bunlar bir araya geldiğinde 20-27 net arasına yığılacak çoğu insan (TM'nin ilk 15k MF'nin ise ilk 40ksını hedefleyenler)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.