Şimdi Ara

4. Hakemler Beleşe mi Yaşıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek yaptıkları oynanmayan süreyi mi hesaplamak aranızda 4. hakem varsa kusura bakmasın da yani onun yaptığını 1. hakem de yapar bence gerekleri yok

• Aga 1. Hakemler 4. Hakem olmuyo mu ben mi yalnış biliyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

Aga 1. Hakemler 4. Hakem olmuyo mu ben mi yalnış biliyom

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Doğru biliyorsun.
  • quote:

quote:

Usta maçtan maça degisiyo daa

• 4.hakemler halkın kendi kendini yönetmesidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 5 Mart 2012; 23:56:09 >
  • quote:

quote:

quote:

sanırım arkadaş şunu demek istemiş nöbetleşe gibi bir maçta biri 1. hakem oluyor diğeri 4. başka maçta 4'üncü 1. oluyor demiş ama hiç 4. hakemin adını duydunuzmu yani 4. hakemler 1. hakem olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav he he
  • Hakemlerin belli bi rütbesi yok 1.hakem 2.hakem gibi maçtan maça değişiyor diye biliyorum bende
  • 4.hakemler 1.hakeme bir şey olursa maçı devam ettiyor.bu hafta antep-ibb maçında olduğu gibi 25.dakika da hakem sakatlandı.4 hakem devam ettirdi
  • Oynanmamış süreyi de orta hakem hesaplar, 4. hakeme bildirir.

4. hakem takimlarin forma secimlerini yapar, top toplayici çocukları organize eder, saha dışındaki herşeyden sorumludur. Oyuncu değişikliklerini de işaret eder, oyuncunun kramponunu felan kontrol eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Live_Soccer

4.hakemler 1.hakeme bir şey olursa maçı devam ettiyor.bu hafta antep-ibb maçında olduğu gibi 25.dakika da hakem sakatlandı.4 hakem devam ettirdi

++
  • STSL 4. hakemleri aslında alt liglerin 1. hakemleridir(tam olarak kaçıncı lig, kuralını vs. bilmiyorum tabi).4. hakemler maç içinde sanırım bir tek oynanmayan süreyi hesaplarlar birde 1. hakem sakatlanırsa onun yerine geçerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 5 Mart 2012; 23:59:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroéß

Oynanmamış süreyi de orta hakem hesaplar, 4. hakeme bildirir.

4. hakem takimlarin forma secimlerini yapar, top toplayici çocukları organize eder, saha dışındaki herşeyden sorumludur. Oyuncu değişikliklerini de işaret eder, oyuncunun kramponunu felan kontrol eder.

her şey özetlenmiş.
  • 4. hakemlerin görevleri oyuncu değişikliklerini kontrol etmek, saha kenarı ve yedek kulübelerinde düzeni sağlamak, top toplayıcıların topu oyuna zamanında sokmasını sağlamak, sahadaki 3 hakemden biri sakatlandığında onların yerine görev yapmak, sahadaki 3 hakemin görmediği pozisyonları onlara bildirmek... Ve daha benim bilmediğim birsürü görevleri var. Zaten 4. hakemlik diye birşey yok. Bir maçtaki 4. hakem ertesi hafta orta hakem olabilir. Görev verildiğinde her hakem 4. hakemlik yapar. Aslında gerekli birşeydir. Kural kitaplarında 4. hakemlerin oyuna müdahele yetkisi yazılıdır nedense bunu pek görmeyiz. Mesela orta hakem alakası bir pozisyonda oyuncuya kart çıkarttı 4. hakemin müdahele edip düzelttirmesi gerekir. Önemli maçlarda finallerde falan dünyanın en iyi hakemleri 4. hakemlik yapar
  • 4. hakem candır. Canandır.
  • Uefada 6.cı var o nolcak hele onun hiç bir işe yaradığı yok penaltıyı bile göremiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeightLesS

quote:

quote:

quote:

sanırım arkadaş şunu demek istemiş nöbetleşe gibi bir maçta biri 1. hakem oluyor diğeri 4. başka maçta 4'üncü 1. oluyor demiş ama hiç 4. hakemin adını duydunuzmu yani 4. hakemler 1. hakem olmuyor

Hocam futbolla ilgileniyon mu acep;-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsndnc -- 6 Mart 2012; 10:34:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WeightLesS

quote:

quote:

quote:

Hocam futbolla ilgileniyon mu acep;-)

futbolla biraz ilgilenirim de hakemlerle ilgilenmem diyecem konumla çakışacak neyse öyle işte

• normal saha içi hakemleride 4. hakemlik yapabilir öyle bir kural yok yani hakemler tüm görevleri, statüleri bilirler o sadece iş dagılımıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.