Şimdi Ara

4 GB RAM YETMESSE İŞ HADDİSKEMİ KALIR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İNTEL XEON E5450 İŞLEMCİ

4 GB DDDR2 RAM

GTX 560 AMP 1 GB 256 BİT EKRAN KARTI

ESKİ BİR 150 GB LİK HARDDİSKİM VAR

ŞİMDİLİK BİLGİSAYARIMDA DENEDİĞİM RESİDENT EVİL 7 BİOHAZARD OYUNUNU KASMADAN AÇIP OYNATTIM YALNIZ TAKILMALAR OLDU MESELA OYUNDA KAPIYI AÇIP BİR ODAYA GİRERKEN PC YENİ SAHNEYİ YÜKLERKEN TAKILMALAR OLDU AMA KASMA YOK.

OYUNU OYNARKEN RAM KULLANIMINA BAKTIM 3.85 FELANDI YANİ KOMPLE KULLANIYORDU. DEMEKKİ RAMDAN KAYNAKLANIYOR TAKILMALAR

GELGELELİM SORUMA:

BİLDİĞİNİZ ÜZERE PİYASADA 4 GB DDR2 RAM YOK ÇOK ARADIM AMA BULAMADIM BULDUM ONLARDA AMD DESTEKLİYORMUŞ YANİ RAMI YÜKSELTEMİYORUM

BUNUN YERİNE YENİ BİR HARDDİSK VEYA SSD ALSAM? BU TAKILMALARDAN KURTULURMUYUM?

ŞÖYLE BİRŞEY DUYMUŞTUM 'EĞER RAM YETERSİZ KALIRSA HARDDİSKTEN ALIMIŞ GÜCÜNÜ LAKİN HARDDİSKTE GÜÇSÜZ ESKİ BİR TANE OLDUĞU İÇİN HİÇ ŞÜPHESİZ TAKILIRMIŞ'

NE KADAR DOĞRU? EĞER DOĞRUYSA GİDİP BİR SSD Mİ ALMALIYIM? VEYA SIFIR YENİ NESİL BİR HARDDİSK?

• Tamamiyle doğru tespit Ram yetersiz kalması durumunda hdd nin sanal bellek kısmına yazılır veriler sistem performansı düşer. Ram takviyesi yapamıyorsan sdd de kurtarmaz seni çünkü anakart bağlantısı büyük ihtimal sata3 değil. En iyi çözüm genede SSD dir. Bir flash belleği NTFS olarak biçimlendirip readyboost olarak da kullanabilirsin.
  • RElS kullanıcısına yanıt
    Evet G31 775 pin anakart sanırım bunlar ssd desteklemiyor

Dediğiniz şey ne işe yarıyor tam olarak? Yani harddiskten rama takviyemi yapılıyor? Anlamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocilooo H kullanıcısına yanıt
    Flash bellek kapasitesini ram gibi kullanıyor readyboost aktifleştirince. Hem hdd rahatlar bu şekilde hem de ram kapasite sorunu yaşamazsın. Ancak kasmalar olur az çok genede. Deneyip görmen lazım.
  • RElS kullanıcısına yanıt
    Anladım evet yalnız gine gerçek ram kadar tutmaz yerini sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.