Şimdi Ara

4 gb Ram 3025 gözüküyor normalmidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gb ram takılı (2+2) amd anakartta ramleri 3025 gösteriyor bu durum normalmidir.

• XP işletim sisteminde normaldir. 4048 gösterirse anormaldir.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

XP işletim sisteminde normaldir. 4048 gösterirse anormaldir.

1) Yanlış cevap veriyorsunuz.
    2) Xp 64bit işletim sistemi 4gb destekliyor.
    3)Konuyu açan arkadaşım. 2 konu birden açmışsın. Diğer konuna cevabı verdim. Ayrıca birdaha bu duruma düşmemek için lütfen okuyun.

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...

• xp kullananların %98 i 32 bit kullandığı için öyle cevap verdim. yoksa biliyorum 64 bit 4gb destekler. yinede uyarı için sağol. %2 lik kesimide dikkate almak lazım.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

xp kullananların %98 i 32 bit kullandığı için öyle cevap verdim. yoksa biliyorum 64 bit 4gb destekler. yinede uyarı için sağol. %2 lik kesimide dikkate almak lazım.

Farkettim. Ama herzaman tam cavabı vermenizi tavsiye ederim.
    İyi forumlar.

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • Dedikleriniz windows üzerinde doğru ancak konuyu açan arkadaş anakart üzerinde yani benim anladığım kadarıyla bios tan 3025 görüyor, bu da sorun değilmidir ?

Orjinalden alıntı: mehmetclk

4 gb ram takılı (2+2) amd anakartta ramleri 3025 gösteriyor bu durum normalmidir.

Biosta görmüyorsa bios update yapman gerekiyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.