Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
BİRDEN FAZLA KONU AÇMAMAK İÇİN BAKINIZ!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> BİRDEN FAZLA KONU AÇMAMAK İÇİN BAKINIZ!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
JANT!

Sisteme Gözat

24 Nisan 2008; 12:57:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sayın forum üyeleri ;

Forumumuzda ileri gelen ufak bir sorundan dolayı , yeni konu açarken bir sorun ile karşılaşmaktayız. Daha çok aramızda yeni olan üyelerimizin yaşadığı sorunu , kimsenin yaşamamısı için burada belirtiyorum.
Yeni konu butonuna tıkladıktan sonra , başlığı ve içeriği doluduruyoruz , mesajı göndermek istediğimizde ;

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Resimi daha net görebilmek için üzerine tıklayın.

bize böyle bir hata veriyor. Konuyu yazan üyemiz konunun gitmediğini düşünürek geri diyip tekrar gönderiyor. Aslında konu gönderildi , bu sadece forumda olan bir sorun. Bu sorunla sadece yeni üyelerimiz değil , herkes karşılaşabilir. Bu yüzden 2 konu açan üyeleri bu konuya yönlendirmenizi rica ederim.

Admnlerimizin ve yöneticilerimizin mutlaka haberleri vardır ve düzeltiyorlardır. Umarım en kısa süre içersinde sorun ortadan kaldırılır.

Saygılar, JANT!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JANT! -- 24 Nisan 2008; 13:05:23 >

G33 DS3R - E6300@3GHZ - CM HYPER 212 - Corsair 2*1 @1150MHZ - SAMSUNG BW2232 22' LCD - LOGITECH X-530 - MAXTOR250ONETOUCH - SONY ERİCSSON W810i
mesuthaksoy

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Nisan 2008; 13:08:49 

upupupup herkes görsün konuyu güncel tutalım

Know Me,No Pain.No Me,Know Pain
hasan_hzl

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Nisan 2008; 14:19:48 

Gerekli bir paylaşım.

Geri sayım sen doğduğunda başladı !
Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden !
Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana.
En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini !
Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile.
Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
ismailkesmen

24 Nisan 2008; 14:30:24 

Eleştiri,ikaz yerinde ve zamanında yapılırsa çok faydalı aynı hataya bende düştüm galiba birazda acelecilikten.Teşekkür

100 ÇİÇEK AÇSIN 100 FİKİR TARTIŞILSIN
يذز صطصثك اصسغن يذز فطكطر تارتغاغلسغن
HePsİ1LeŞmE

24 Nisan 2008; 14:56:54 

ben katıldığımdan beri avr bu sorun ama düzelir inşallah gerekli bi paylaşım ama herkes okuyacakmı ki bunu

((((¯`�._.�GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi�._.�´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 250GB 16MB CACHE 7200.10 NCQ SATA2
Superdeve

Sisteme Gözat

24 Nisan 2008; 14:56:58 

güncel Yeni üyelerin çok işine yarayacak banada olmuştu ama ben geri dedim teknik yardıma gittim baktım konu orda açılmış.Böylece iki tane konu açmadım.

Kılıcı essiz bir maharetle kullanan Türk eli, mağlup ettiği insanların yarasını sarmakta da o kadar ustadır."Lord Byron"

Ülkemi bölmek isteyenlere inat,askerime kurşun sıkanlara inat,emperyelizme boyun eğenlere inat ve bunları görmezden gelenlere inat NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!

Katılım zamanı: 15 Ağustos 2007
FREE-4

24 Nisan 2008; 15:59:39 

yukarı

Hayatınızda hiç sevgi görmediyseniz dahi başkalarına sevgiyle yaklaşın. Bu sizi tanrı katında yüceltir...

Anadolu Üniversitesi
(((((BESYO)))))
huseyin16

24 Nisan 2008; 16:04:10 

bende de 2 kere olmuştu ( daha çok oluyorda konu açmıyorum artık ) konuyu gönderiyorum bu hatayı alırsam tekrardan gidiyorum dh ya yada yenile yapıyordum sanırım

Kısaca Hayat Hikayem
Dark_Lord_

24 Nisan 2008; 16:08:40 

Evet bi konudan yanlışlıkla 4-5 tane açanlar bile oluyor bazen iyi oldu bu uyarı.

JANT!

Sisteme Gözat

24 Nisan 2008; 20:02:17 

İlgilenen arkadaşlara ve yöneticilerimize teşekkür ederim. 2 konu açanm arkadaşları buraya yönlendirirseniz , bilen sayısı cogalır.

Saygılar.

G33 DS3R - E6300@3GHZ - CM HYPER 212 - Corsair 2*1 @1150MHZ - SAMSUNG BW2232 22' LCD - LOGITECH X-530 - MAXTOR250ONETOUCH - SONY ERİCSSON W810i
Reasonable

26 Nisan 2008; 9:24:35 

quote:

Orjinalden alıntı: zelljug

baslığa acillllllll yardımmmmmmmm yazsaydın herkes bakardı ya
uyarı olduğunu anlayınca bakmayanlar oluyor da

Aslında sizin avatardakini koysaydık konu başlığının sonuna.Görmeyen kalmazdı.Ama Teknik yardımla alakasız olurdu o da var.Bu arada arkadaşlar elimizden geldiğince yeni üye olupta aynı konuyu birden fazla açan arkadaşlarımıza bu konunun linkini pm yoluyla bildirelim.Duyarlı olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable -- 26 Nisan 2008; 9:23:56 >

// Intel Core 2 CPU E4400@ 2.00 GHZ 2010MHZ//Gigabyte GA-965p-S3//OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4//Ati Radeon HD 2900XT (512 Mb,512bit)//Sata Hitachi HD scsı(300 gb)//Windows XP Professional//
TA2DF

27 Nisan 2008; 18:13:29 

Benim de âcizane ve bunların dışında bir önerim var...

Gün geçtikçe aşırı şekilde büyüyen ve şişen, bu ves'ile ile sistem kaynaklarını (işlemci, bellek, depolama alanı, band-genişliği, v.b.) olumsuz yönde etkileyen "forum veritabanı" nı iyileştirmeye yönelik bir girişim olarak, kendi mesajlarını silebilme yetkisine haiz olan kullanıcılar periyodik aralıklar ile geçmiş yanıtlarını tekrar gözden geçirerek gereksiz buldukları ve/veya miâdı (süresi) dolmuş yanıtlarını silebilirler. Bu türden içeriklere örnek olarak; vazifesini tamamlamış ve yenisi icrâ edilene kadar artık konu içeriğinde varlığının bir anlamı kalmamış ve eskimiş olan, ilgili konuyu liste başlarına taşımaya yönelik "up", "yukarı", v.b. türdeki mesajları verebilirim.

Asgarî müşterek olması temennilerim ile...
Es'en kalınız.

" When you reach the top, get ready to drop!.. "

mesuthaksoy

28 Nisan 2008; 11:42:20 

Aman hocam milletin rütbeleri ne olacak sonra?Binbaşı olmuş o kadar yüzbaşılığa düşer mi?Çok güzel birşey demişsiniz de biraz zor o iş :)

Know Me,No Pain.No Me,Know Pain
JANT!

Sisteme Gözat

28 Nisan 2008; 12:43:29 

quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Aman hocam milletin rütbeleri ne olacak sonra?Binbaşı olmuş o kadar yüzbaşılığa düşer mi?Çok güzel birşey demişsiniz de biraz zor o iş :)

+1, rutbe bir yana postunu siildiğini varsayalım. Aynı sorunu yaşayan bir diğer kişi o konudan yararlanamayacak , onuda geçelim tekrar konu açacak. Böylece forum daha çok kirlenir.
Saygılar.

TA2DF