Şimdi Ara

BİRDEN FAZLA KONU AÇMAMAK İÇİN BAKINIZ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumumuzda ileri gelen ufak bir sorundan dolayı , yeni konu açarken bir sorun ile karşılaşmaktayız. Daha çok aramızda yeni olan üyelerimizin yaşadığı sorunu , kimsenin yaşamamısı için burada belirtiyorum.
    Yeni konu butonuna tıkladıktan sonra , başlığı ve içeriği doluduruyoruz , mesajı göndermek istediğimizde ;

BİRDEN FAZLA KONU AÇMAMAK İÇİN BAKINIZ!!
    Resimi daha net görebilmek için üzerine tıklayın.

bize böyle bir hata veriyor. Konuyu yazan üyemiz konunun gitmediğini düşünürek geri diyip tekrar gönderiyor. Aslında konu gönderildi , bu sadece forumda olan bir sorun. Bu sorunla sadece yeni üyelerimiz değil , herkes karşılaşabilir. Bu yüzden 2 konu açan üyeleri bu konuya yönlendirmenizi rica ederim.

Admnlerimizin ve yöneticilerimizin mutlaka haberleri vardır ve düzeltiyorlardır. Umarım en kısa süre içersinde sorun ortadan kaldırılır.

Saygılar, JANT!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 24 Nisan 2008; 13:05:23 >

• upupupup herkes görsün konuyu güncel tutalım
  • Gerekli bir paylaşım.
  • Eleştiri,ikaz yerinde ve zamanında yapılırsa çok faydalı aynı hataya bende düştüm galiba birazda acelecilikten.Teşekkür
  • ben katıldığımdan beri avr bu sorun ama düzelir inşallah gerekli bi paylaşım ama herkes okuyacakmı ki bunu
  • güncelYeni üyelerin çok işine yarayacak banada olmuştu ama ben geri dedim teknik yardıma gittim baktım konu orda açılmış.Böylece iki tane konu açmadım.
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de 2 kere olmuştu ( daha çok oluyorda konu açmıyorum artık ) konuyu gönderiyorum bu hatayı alırsam tekrardan gidiyorum dh ya yada yenile yapıyordum sanırım
  • Evet bi konudan yanlışlıkla 4-5 tane açanlar bile oluyor bazen iyi oldu bu uyarı.
  • İlgilenen arkadaşlara ve yöneticilerimize teşekkür ederim. 2 konu açanm arkadaşları buraya yönlendirirseniz , bilen sayısı cogalır.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zelljug

baslığa acillllllll yardımmmmmmmm yazsaydın herkes bakardı ya
    uyarı olduğunu anlayınca bakmayanlar oluyor da

Aslında sizin avatardakini koysaydık konu başlığının sonuna.Görmeyen kalmazdı.Ama Teknik yardımla alakasız olurdu o da var.Bu arada arkadaşlar elimizden geldiğince yeni üye olupta aynı konuyu birden fazla açan arkadaşlarımıza bu konunun linkini pm yoluyla bildirelim.Duyarlı olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 26 Nisan 2008; 9:23:56 >

• Benim de âcizane ve bunların dışında bir önerim var...

Gün geçtikçe aşırı şekilde büyüyen ve şişen, bu ves'ile ile sistem kaynaklarını (işlemci, bellek, depolama alanı, band-genişliği, v.b.) olumsuz yönde etkileyen "forum veritabanı" nı iyileştirmeye yönelik bir girişim olarak, kendi mesajlarını silebilme yetkisine haiz olan kullanıcılar periyodik aralıklar ile geçmiş yanıtlarını tekrar gözden geçirerek gereksiz buldukları ve/veya miâdı (süresi) dolmuş yanıtlarını silebilirler. Bu türden içeriklere örnek olarak; vazifesini tamamlamış ve yenisi icrâ edilene kadar artık konu içeriğinde varlığının bir anlamı kalmamış ve eskimiş olan, ilgili konuyu liste başlarına taşımaya yönelik "up", "yukarı", v.b. türdeki mesajları verebilirim.

Asgarî müşterek olması temennilerim ile...
    Es'en kalınız.
  • Aman hocam milletin rütbeleri ne olacak sonra?Binbaşı olmuş o kadar yüzbaşılığa düşer mi?Çok güzel birşey demişsiniz de biraz zor o iş :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Aman hocam milletin rütbeleri ne olacak sonra?Binbaşı olmuş o kadar yüzbaşılığa düşer mi?Çok güzel birşey demişsiniz de biraz zor o iş :)

+1, rutbe bir yana postunu siildiğini varsayalım. Aynı sorunu yaşayan bir diğer kişi o konudan yararlanamayacak , onuda geçelim tekrar konu açacak. Böylece forum daha çok kirlenir.
    Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Aman hocam milletin rütbeleri ne olacak sonra?Binbaşı olmuş o kadar yüzbaşılığa düşer mi?Çok güzel birşey demişsiniz de biraz zor o iş :)

+1, rutbe bir yana postunu siildiğini varsayalım. Aynı sorunu yaşayan bir diğer kişi o konudan yararlanamayacak , onuda geçelim tekrar konu açacak. Böylece forum daha çok kirlenir.
    Saygılar.

Öncelikle; geçmiş mesajlarınızdan herhangi birini sildiğinizde, toplam mesaj sayınızdan eksilmiyor... Yani, rütbenizin âkıbeti için "endişe" etmeyiniz (ben, bir-kaç düzine geçmiş mesajımı sildim ve henüz toplam mesaj sayımda bir eksilme müşahade edemedim).

Ardından; sanırım ilgili mesajımı tekrar ve "anlayarak" okumanız gerekecek. Ben, icra edilen yanıt mesajları ile içeriği zenginleştirilmiş konulara sekte vurmanızı talep etmedim ki!.. Sadece, artık gereksiz olan (işlevini ve süresini yitirmiş) "up", "yukarı", v.b. gibi yalın, konu içeriğine gelecekte hiçbir katkı sağlamayacak türden yanıt mesajlarının temizlenebileceğini kastederek, ricâ ettim.

Tekrar "Asgarî Müşterek" olması temennilerim ile...
    Es'en kalınız

• @ TA2DF

Yanlış bildiğinizi belirtmek isterim. Sildiğiniz post sayısı kısa bir zaman sonra post sayınızdan düşecektir. Oysa biz burada post sayısı arttırmak için uğraşmıyoruz.. İsterseniz bu konuyu unutalım.
    Diğer belirtmek istediğiniz nokta olan gereksiz postları silmek ise gayet iyi bir düşünce.. Üyeye kalmış bir durum ki daha bu konuyu okumayan var , kim silecek psotunu merak ediyorum..
    Tavsiyeleriniz için teşekkürler , fakat şu saatten sonra bu konuyu uzatmayalım. Bu konu bilgilendirme amaçlı açılmıştır..

Saygılar.
  • Hmm evet az önce bu konuyu okumasaydım bende birden fazla konu açacaktım kesin, konunun sabitlenmesi faydalı olmuş, teşekkürler..;)
  • Üye olan kullanıcıları bu konu otomatik olarak özel mesaj ile gönderilmeli bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

Üye olan kullanıcıları bu konu otomatik olarak özel mesaj ile gönderilmeli bence

+1, güzel düşünce. Benim aklıma gelen ise;
    Konu açacak kişilerin butona tıkladığında bu konuya yönlendirilmesi ondan sonra konu açması sağlanabilir diye düşünüyorum..

Yöneticilerimize kalmış bir durum.
  • Bu konuyu okumasaydım bende 2 konu açacaktım. Fakat hocamız sağolsun bizi bilgilendirmiş ve onun sayesinde hata ile karşılaşmama rağmen sorun yaşamadım..

Teşekkürler JANT!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.