Şimdi Ara

4 BÜYÜK GAZETEDEKİ ÇIPLAKLIK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkemizde 4 büyük gazete olan (veya öyle olduğu sanılan) Hürriyet,Sabah,Milliyet ve Vatan gazetelerinin ikinci ve son sayfalarında mutlaka çıplak kadın resmi var her gün.
    Milliyet nispeten daha az yer veriyor ancak diğer 3'ünde mutlaka arka sayfa güzeli(!) oluyor.
    Peki amacı haber vermek olan büyük(!) gazetelerin bu çıplaklık hastalığı nedir anlamıyorum.
    Resmin altına da Bulvar gazetesini aratmayacak abuklukta haber de (!) iliştiriliyor.
    Geçen Vatan'da Paris Hilton hanımefendinin resmi altında şu haber vardı:
    'BİR SENE BOYUNCA SEKS YAPMAYACAK!!!!' Lan bize ne?

Aslında şöyle toplu halde gazetelere ileti yollasak nasıl olur?

Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • tiraja göre 4 büyükler böyle değil.

o dört büyüklerden birinin arka sayfa güzeline sahip olmamakla övündüğü bir reklamını hatırlıyorum.
    kültürünü , ahlakını bozmak gibi bi sorumluluklarının da olduğu kanaatindeyim. haber okumak istiyosam
    benim favorim özellikle köşe yazılarıyla , diğer gazetelerden tamamen farklı olan Yenimesaj gazetesidir. Herkese tavsiye ederim.
    millet iyice sapıttı
    ZENGİNLER FAKİRLERDEN DAHA ÇOK UYUYOR!!!

Bu ne ya?
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • evet çok doğru

Otu moku ve pireyi deve yapan cinsten haberler yapıyorlar

ileti yollasakta pek bişi farkedeceğini zannetmiyorum
    Kirli düşlerinle mi kirleteceksin temiz bedenimi... Çık git hayatımdan, ne sana yer var ne de pis bedenine... Sana dokunduğum o güne lanet olsun... Sözlerimin ağırlığını kaldıramıyorsan eğer küfret gitsin, ama ne olur bakma yüzüme...
    Senin o gözlerin var ya, herşeyi bitirdi.. Yazık ettin geçen günleri.. Hani o verdiğin sözler, yalanmıydı birer birer.. Artık seni sevemem ki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Ülkemizde 4 büyük gazete olan (veya öyle olduğu sanılan) Hürriyet,Sabah,Milliyet ve Vatan gazetelerinin ikinci ve son sayfalarında mutlaka çıplak kadın resmi var her gün.
    Milliyet nispeten daha az yer veriyor ancak diğer 3'ünde mutlaka arka sayfa güzeli(!) oluyor.
    Peki amacı haber vermek olan büyük(!) gazetelerin bu çıplaklık hastalığı nedir anlamıyorum.
    Resmin altına da Bulvar gazetesini aratmayacak abuklukta haber de (!) iliştiriliyor.

Hocam o iletileri boşa harcamayın, imzama tıklayın

• en azından niyetlerini saklamıyorlar...
    Moulin Rouge!
    "Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin."
  • quote:

Orjinalden alıntı: adriano123

ya ümit milli diye dizilerin yayınlandığı bir dönemde yaşıyoruz
    millet iyice sapıttı

Hakkaten ya o neydi öle! ''Adam arkadaşına banyodan saatlerdir boşuna çıkmadın''diyince dedim bu kadar da olmaz hani.TV sektörü iyice zıvanadan çıktı,Buna kim ne zaman dur diyecek orası koca bir muamma!!
  • 4 büyük gazete mi?

Sabah-Atv!
    Hürriyet-Kanal d

Bu iki kanalın haber bültenleri bile magazin! adsl bağlatalı 6 ay oldu ve bu süre boyunca toplam televizyon izlemem 10 saat sürdü beyaz ın programları filan onlarda.

peki neden? sabah kadın aynı anda kadın programı,sabahtan akşama kadar eski dizilerin tekrarı,haber yerine bodrum bilmem ne hoteller vs!haberlerden sonra saçma diziler...

Kanallar reytingi bunlarla yapıyor,kimse izlemese yayınlamazlar! o kanallar işte gazetelerini de kanallarında ki reyting alan yayınlarına göre şekillendiriyorlar!

Eskiden beri daha doğrusu 10 yıldır nerdeyse sabah gazetesinde var o olay. Milliyet yeni yeni sıyrılıyor,hürriyet de sabahın bir benzeri.

Radikal gazetesi alıyoruz biz,renkli fotoğraf bile çok az,haber yapan iyi bir gazete-zaman gazetesini toplumumuz az okuyor,sayfa düzeninden olabilir yada siyasi...-

Dediğim gibi,türkiye yi şekillendiren medya iki kurumun elinde ve onlar umarsızca popüler kültürle insanları sömürerek para kazanmaya çalışıyor,ama ülke gerek yen igençliği ile erek gidişatı ile sağlam olmayan bir zeminin üstünde.

2050 de türkiye avrupanın en dinamik ülkesi olacak diyorlar ama,ozaman ki türkiye çokdan asimile olmuş bir ülke olacak,belki de müslümanlık yerine hristiyanlık benimsenecek.

İnsanların şahsi görüşlerine karışmam ben ama,yavaş yavaş milli kültürümüzden bir şey kalmıyor maalesef.

• quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Gazetede albeni olmayınca azgın milletimiz almıyor.Kaç kişinin umrundaki ülkenin bir kıyısındaki ölümler..Herkes karnını doyurma gözünü hoş tutma derdindeyken bu tarz şeyler yok satar

o kadarda değil. bu mantıkla tan gazetesi batmaz bulvarda 5 milyon tirajla açık ara en çok satan gazete olurdu.

ama öyle değil.
    Akşam açıyorsun yine yeni başlayan bir dizinin tekrarı var.
    Şundan da eminim ki halk bunu istiyor bahanesi kadar gerzek bir bahane olamaz.
  • quote:

Şundan da eminim ki halk bunu istiyor bahanesi kadar gerzek bir bahane olamaz.

evet haklısın Piêr Dé Sans nikli arkadaşa bu sebeple katılmıyorum.

Ülkemizde 4 büyük gazete olan (veya öyle olduğu sanılan) Hürriyet,Sabah,Milliyet ve Vatan gazetelerinin ikinci ve son sayfalarında mutlaka çıplak kadın resmi var her gün.

Sanırım burada yanılıyorsun. O yüzden tüm sözlerin de geçersiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mewluth -- 14 Temmuz 2006; 17:37:14 >

Keşşaf Cin Ruhu

• quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

4 büyük gazete mi?

Sabah-Atv!
    Hürriyet-Kanal d

Bu iki kanalın haber bültenleri bile magazin! adsl bağlatalı 6 ay oldu ve bu süre boyunca toplam televizyon izlemem 10 saat sürdü beyaz ın programları filan onlarda.

peki neden? sabah kadın aynı anda kadın programı,sabahtan akşama kadar eski dizilerin tekrarı,haber yerine bodrum bilmem ne hoteller vs!haberlerden sonra saçma diziler...

Kanallar reytingi bunlarla yapıyor,kimse izlemese yayınlamazlar! o kanallar işte gazetelerini de kanallarında ki reyting alan yayınlarına göre şekillendiriyorlar!

Eskiden beri daha doğrusu 10 yıldır nerdeyse sabah gazetesinde var o olay. Milliyet yeni yeni sıyrılıyor,hürriyet de sabahın bir benzeri.

Radikal gazetesi alıyoruz biz,renkli fotoğraf bile çok az,haber yapan iyi bir gazete-zaman gazetesini toplumumuz az okuyor,sayfa düzeninden olabilir yada siyasi...-

Dediğim gibi,türkiye yi şekillendiren medya iki kurumun elinde ve onlar umarsızca popüler kültürle insanları sömürerek para kazanmaya çalışıyor,ama ülke gerek yen igençliği ile erek gidişatı ile sağlam olmayan bir zeminin üstünde.

2050 de türkiye avrupanın en dinamik ülkesi olacak diyorlar ama,ozaman ki türkiye çokdan asimile olmuş bir ülke olacak,belki de müslümanlık yerine hristiyanlık benimsenecek.

İnsanların şahsi görüşlerine karışmam ben ama,yavaş yavaş milli kültürümüzden bir şey kalmıyor maalesef.

çok doğru söylüyorsun benimde izlediğim kanal net bağlandıktan sonra discovery chanel diğerlerine bakıyorum hiç bi şey yok

ama bi konuda katılmıyorum zaman en çok satan 2.gazete bazen 1. oluyor

• internette seks sözcüğünü google da en çok aratan milletiz olacak o kadar herkes hak ettiğini alır.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.