Şimdi Ara

'4 bakan var bir gören yok' Kirmizi Bültenle ARANAN YIMPASCI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Emniyet Genel Müdürlüğü, Yimpaş Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar'ın yakalanmasına ilişkin polis kayıtlarına herhangi bir bilginin bulunmadığını bildirdi.

    Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bir gazetede yer alan ''4 bakan var bir gören yok'' başlıklı haberde adı geçen Dursun Uyar hakkında, İnterpol Daire Başkanlığının yaptığı dosya tetkikinde, Almanya İnterpolünce difüzyon mesajı ile Uyar'ın uluslararası seviyede aranmasının talep edildiği belirtildi.

    Difüzyon mesajının mevzuat gereği Adalet Bakanlığına iletildiğine işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Bakanlıkça yapılan iadeye elverişlilik denetimi sonucunda, Uyar'ın Türk vatandaşı olması nedeniyle Anayasamızın 38., suçluların iadesine dair Avrupa Sözleşmesi'nin 6. ve TCK'nın 18/2 maddeleri gereğince iadesinin mümkün olmadığının bildirildiği, bununla beraber şahıs hakkında TCK'nın 11/1 maddesi kapsamında ülkemizde soruşturma başlatılmasını teminen Alman makamlarından bilgi ve belgelerin gönderilmesinin talep edildiği, ancak Alman adli makamlarınca dosyanın kapsamlı olması nedeniyle talebimizin yerine getirilemediği anlaşılmıştır.

    Konu, Adalet Bakanlığı'nın takibi altındadır. Halen Dursun Uyar hakkında polis kayıtlarına yakalanmasına ilişkin intikal etmiş bir bilgi bulunmamaktadır.''

    AA








    YALAN... YALAN... YALAN... Gazetelerin bu sekilde yalan haber yapmasi karsi yasal bir yaptirim yok mu?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.