Şimdi Ara

4 AYNI ARABA 4 FARKLI FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araçlardan birisini alacağım hatta kesin kararımdır practica alacağım fakat 3 practica var 3ü arasında kaldım siz olsanız hangisini neden seçerdiniz

http://www.sahibinden.com/sahibinden_323_practicaWQQaXQQ7285891WQQpXQQdisplayitem

Bu araç sade ve çok şık ama short shıft i görmem açıkçası biraz kafamda soru işareti bıraktı ya hırpalandıysa diye

http://www.sahibinden.com/122000_de_1997_model_mazda_323WQQaXQQ10438104WQQpXQQdisplayitem

Sade ve güzel km uygun tam istediğim gibi ancak yukarıdaki araca içim daha bi ısındı

http://www.sahibinden.com/73_500_km_de_1998_model_mazda_323_practicaWQQaXQQ4551552WQQpXQQdisplayitem

KM çok uygun hırpalanmamış gibi görünyor ancak bu arabayı alsam bile yukarıdaki arabalarda görülenleri bu arabayada uygulayacağım

http://www.sahibinden.com/bakmadan_gecme_mukemmel_bir_spor_aracWQQaXQQ5037446WQQpXQQdisplayitem

Birde bu var ama km diğerlerine oranla yüksek ve bir sorun var bu araba bu şekliyle muayneden geçermi malumunuz ön tampon hayli gösterişli

SİZ OLSANIZ HANGİSİNİ NEDEN TERCİH EDERDİNİZ

• Sen sen ol satıcılara pek güvenme, kilometresi fazla dediğin o aracın kilometresi orjinal olup, diğerleri düşürülmüş kilometrede de olabilir. Gerçi aracın görünüşe bakılırsa feleğin çemberinden geçmiş gibi görünüyor o da.

İstisnalar haricinde her araç senede 15-20 bin km yapıyor, 10 yıllık bir aracın kilometresi en az 150-200 bin olacaktır, kadranda görünene pek aldanma sen.

Mazda 323 alma amacın nedir ayrıca onu merak ettim. Tek kapı araç bakıyorsan 206 XS gibi bir araç var bu fiyat aralığında bence daha yeni modelli ve daha güncel kasası olan 206'yı tercih et.

323'ün köşeli hatları biraz demode duruyor, bu da 2. elde kolay kolay satamayacağın anlamına geliyor.
  • eğer bu dördünden birini alacaksan eğerhttp://www.sahibinden.com/73_500_km_de_1998_model_mazda_323_practicaWQQaXQQ4551552WQQpXQQdisplayitem bunu öneririm. en azından diğerlerin daha az hırpalanmışa benziyo. bi de araca ufak tefekte olsa modifiye yapacaksınız sanırım. bu yüzden baskasının modifiye ettiği arabayı kullanmaktansa kendi modifiye ettiğim kendim emek vererek modladığım aracı kullanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PALERMO ®

Sen sen ol satıcılara pek güvenme, kilometresi fazla dediğin o aracın kilometresi orjinal olup, diğerleri düşürülmüş kilometrede de olabilir. Gerçi aracın görünüşe bakılırsa feleğin çemberinden geçmiş gibi görünüyor o da.

İstisnalar haricinde her araç senede 15-20 bin km yapıyor, 10 yıllık bir aracın kilometresi en az 150-200 bin olacaktır, kadranda görünene pek aldanma sen.

Mazda 323 alma amacın nedir ayrıca onu merak ettim. Tek kapı araç bakıyorsan 206 XS gibi bir araç var bu fiyat aralığında bence daha yeni modelli ve daha güncel kasası olan 206'yı tercih et.

323'ün köşeli hatları biraz demode duruyor, bu da 2. elde kolay kolay satamayacağın anlamına geliyor.

İlk arabam mazda 323 Famılıaydı bu arabada o aracın 2 kapılı versiyonu yakıtını ve performansını bildiğim için mazda tercihim oldu

diğer tercih sebebime gelincede bu aracı genelde eşim kullanacak hafta sonları belkide haftada bir kaç gün ben kullanacağım bugün alıp

yarın satma gibi bir niyetimiz yok aslında asıl hesap 1 sene sonra satıp a3 almaktı ancak eşim banada araba lazım deyince bu araç 2. bir otomobil

olarak ekonomik ömrü dolana kadar veya eşim tamam diyene kadar bu araç bizimle olacak onun için birazda kendimi düşünerek spor olsun

istiyorum ancak soruma yanıt alamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: slemanyak

eğer bu dördünden birini alacaksan eğerhttp://www.sahibinden.com/73_500_km_de_1998_model_mazda_323_practicaWQQaXQQ4551552WQQpXQQdisplayitem bunu öneririm. en azından diğerlerin daha az hırpalanmışa benziyo. bi de araca ufak tefekte olsa modifiye yapacaksınız sanırım. bu yüzden baskasının modifiye ettiği arabayı kullanmaktansa kendi modifiye ettiğim kendim emek vererek modladığım aracı kullanırım..

Haklısın doğru düşünüyorsun ama bu adamı uzun süredir farklı numaralardan taciz ediyorum 10.000 ytl den bir kuruş aşşağıya inmiyor alım satım 11 e mal olacak yuvarlak hesap

artı bide 4 lastik 4 jant nereden baksan en kötü 2.000 ytl tutacak +yay bunlar birazda zaman ve toplu para gerektiren işler olduğundan sade ve şık dizayn edilmiş bir araba arıyorum

• 3.yu alip kendi zevkime gore tekrar sekillendirirdim, temiz bir araca benziyor.
  • kırmızı araç çok temiz duruyor...

jant yapan araçlarda biraz performanslı kullanılmış izlenimi var şahsen...
    ama kırmızı olan sakin sakin temiz kullanılmış gibi görünüyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence bir araca 10bin YTL civarı para vereceksen kliması olsun, bu zamandan sonra klimasız arabanın yaz aylarında kullanması zor gelir insana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sg83

Hocam bence bir araca 10bin YTL civarı para vereceksen kliması olsun, bu zamandan sonra klimasız arabanın yaz aylarında kullanması zor gelir insana.

Haklısın heleki antalya gibi bir memlekette şart ancak 2. bir araba için bütçemiz bunu kaldırıyorki 2. araba hiç hesapta olmayan birşeydi
  • Peki arkadaşlar bu beyazlardan birini veya maviyi almadan önce yetkili veya özel servise motorunu şanzumanını yüriyenini gösterip onlardan onay alsam sağlamdır temizdir şeklinde yinemi alınmaz bu arabalar birde dikkat ettinizmi bilmiyorum ama kırmızı arabada boya solmuş yani komple boya istiyor yada resimlerde öyle görünüyor
  • güncel
  • ben kırmızıyı tercih ederdim

hiç bir aracın fiyatına ya da km sine bakmadım
    kırmızı aracı süren adam aklı başında ve de sakin sürmüştür.

diğerlerini sürenler araçlarına pek iyi davranmamıştır.
    en azından motorlarına

ben böyle düşünüyorum.
    ve de düşünmekte serbestim.
  • practica iyidir ama klimalı olanlarını bulmaya çalışırdım ben artık ihtiyaç halini aldı çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

practica iyidir ama klimalı olanlarını bulmaya çalışırdım ben artık ihtiyaç halini aldı çünkü

Normalini bulamıyorum kaldıki klimalısını bulayım
  • hocam mavi olanı tavsiye ederim. iyi duruyor. 2. tercih oalrak kırmızı tercih edilebilir. bu 2 si üzerinde yoğunlaşılabilinir. tabi biliyosundur o paraya klimalı hatta abs li hb veya istersen sedan donanımlı araçlar var.. illa practica dersen uzunca süredir ilk kez şimdi gördüm bu aracı
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

hocam mavi olanı tavsiye ederim. iyi duruyor. 2. tercih oalrak kırmızı tercih edilebilir. bu 2 si üzerinde yoğunlaşılabilinir. tabi biliyosundur o paraya klimalı hatta abs li hb veya istersen sedan donanımlı araçlar var.. illa practica dersen uzunca süredir ilk kez şimdi gördüm bu aracı

10-11 000 YTL ye alabileceğim o özelliklerde fiat grubu dışında nasıl bir araba var
  • al bakalım;
    http://www.sahibinden.com/otomatik_323_practica_1998_modelWQQaXQQ4825568WQQpXQQdisplayitem

bu arada millet burada aracını satmaya çalışıyor benim değil he..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çünkü Fenerbahçeliyiz.

al bakalım;
    http://www.sahibinden.com/otomatik_323_practica_1998_modelWQQaXQQ4825568WQQpXQQdisplayitem

bu arada millet burada aracını satmaya çalışıyor benim değil he..

Sağolasın ama otomatik şanzuman bizi bozar be aga

• buyur hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 17 Ekim 2008; 20:54:11 >

• O paraya bence Suzuki Swift gider.2001 model klimalı düşük km'li bir tane bulursun.Hatta bizde geçen yaz klimalı daha 26.000'de tertemiz bakımlı (ağzının suyunu akıtayım) vardı 10'a almıştık 10.500'e sattık.Aldığımız galerici geri aldı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.