Şimdi Ara

4 ay sonra engeli kaldırdı (hikayemi gördü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
20.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eylülden beri sıktı artık şu senin karı kız konuların. Hayır arkadaş anlamıyorum hiç mi başka derdiniz yok sürekli karı karı karı , sevgili sevgili falan papağan gibi. Valla zor bi durum geçmiş olsun.
  • Ne o yoksa 4 ayda yeni bir kız bulamadın mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Şu durumda üzgünüm ama sen koşuyorsun. Bunca ay sonra senin engelini kaldırmış olmasının tek sebebi senin gibi birini bulamamış olması. Bu söylediğim cümle kötü bir cümle. Arandı ama bulamadı.

Biraz onurun veya gururun varsa. Sana yazsa veya seni unutamadığını söylese bile inanmaman.
    Hocam ben tanıdığım kadaeiyla oyle birisi degil. Bence cok iyi birisi. Tamam beni severken soguk yapti. Iki nedeni var ya baskasini sevdi ya da bakti ben sessizim sıkıcıyım bundan yol olmaz dedi. Ama ben gene de seviyorum. Icini bilemem ama.iyi düşünüyorum. Boyle dusunursem rahat edemem ki. Belmi dedigin dogru. Ama bende ondan daha iyisini bulsam degisir miydim diyorum cevabim hayir oluyor. Ama gene de emin degilim.

Ben saf duygularimla icten sevdim. Bunu herkes diyebilir ama ben kalpten sevdim. Belmi onun yerine arkadasi yakinlassaydi onu severdim bilemiyorum ama bu kiz benim hayatima renk katmisti. Ve eger dedigin gibi bir durum olduğunu anlamak zorunda kalirsam kahrolurum.

Eğer bir kadın seninle bir daha görüşmek istemiyorum derse ki demiş ; bilki senden artık tiksiniyordur gözü seni görmek istemiyordur. Ondan uzak durmanı istiyordur. Eğer engellediyse her platformdan bir huzur ver ulan diyordur.

Bütün bunları yapmasına rağmen bu dediklerini yapıp usulca r yapmak suretiyle senden bir hamle bekliyorsa ki bekliyor anladığım kadarıyla asla ona bu hakkı verme sevgili dostum.

Bırak pişman ölsün.

İnan bana kadınlar 2. yada 3. şansı asla haketmezler. İlk sen ayrıldığında ağlarlar sızlarlar öyle şeyler söylerler ki dayanamazsın bir süre sonra senin için göz yaşı döken o kadın senden ayrılır gider ne olduğunu anlamazsın.

Kısaca sevgili dostum oralı olma. Belki duygularına söz geçirmek zordur evet ama ruhen daha fazla yıpranmaman için dizginlemen gerekiyor kalbini.

Kalp hiç bir zaman senin için çalışmaz. Kalp başkaları için atmayı ve aksiyonu sever. Akıl ve mantık ise her zaman sonuç odaklıdır.

ASla yüz verme ve her platformdan derhal engelle.

• Bak sen? Sen değil miydin harry ile hermonieyi kıskanıp giden ve sonra geri dönen? Sen niye yeni garılar bulmadın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Hocam yazmam. Çünkü kendimi küçük düşürmek istemem.

Ama engelleyemem de. Belki o yazar. Ben yazmasını istiyorum. Kalbim ilk kez onunla attı. Ve kaç ay geçmesine rağmen hala onu çok seviyorum. Rüyalarıma çıkıyor. Ve bir gün döneceğine dair içimde umut var. Yazar mı bilemem. Belki de benim yazmamı bekliyor ve ego kasıp engelleyecek.

Ben şöyle düşünüyorum daha doğrusu inannmak istiyorum. Daha önce konuşurken demiştim ki eğer bir taraf karşı taraftan ayrıldıktan sonra engeli kaldırıp tekrar konuşmaya çalışırsa eskiye dönmek istiyordur vs. tarzı şeyler söylemiştim. Ve bir süre konuşmuştuk bu konu üstünde. Belki de bunun için yaptı. Eski fotoğrafını koyması , durumuna önceki mesajlarda yazdığım şeyleri yazması vs.

Zamanı geldiğinde tekrardan onunla konuşmak ve yakınlaşmak isterim. Mutlu olmak için yaşıyoruz. Ve benim mutluluğumona bağlı. Ha diyebilirsin ki kendine yazık ediyorsun. Hayat devam ediyor. Tek kız o mu? Ama ben kallbime söz geciremiyorum. :)

• Karakartal57 kullanıcısına yanıt
    Ümstad o nasıl laf hayran kaldım valla :D

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

Hocam yazmam. Çünkü kendimi küçük düşürmek istemem.

Ama engelleyemem de. Belki o yazar. Ben yazmasını istiyorum. Kalbim ilk kez onunla attı. Ve kaç ay geçmesine rağmen hala onu çok seviyorum. Rüyalarıma çıkıyor. Ve bir gün döneceğine dair içimde umut var. Yazar mı bilemem. Belki de benim yazmamı bekliyor ve ego kasıp engelleyecek.

Ben şöyle düşünüyorum daha doğrusu inannmak istiyorum. Daha önce konuşurken demiştim ki eğer bir taraf karşı taraftan ayrıldıktan sonra engeli kaldırıp tekrar konuşmaya çalışırsa eskiye dönmek istiyordur vs. tarzı şeyler söylemiştim. Ve bir süre konuşmuştuk bu konu üstünde. Belki de bunun için yaptı. Eski fotoğrafını koyması , durumuna önceki mesajlarda yazdığım şeyleri yazması vs.

Zamanı geldiğinde tekrardan onunla konuşmak ve yakınlaşmak isterim. Mutlu olmak için yaşıyoruz. Ve benim mutluluğumona bağlı. Ha diyebilirsin ki kendine yazık ediyorsun. Hayat devam ediyor. Tek kız o mu? Ama ben kallbime söz geciremiyorum. :)
    Muhtemelen 16-20 yaş aralığında genç bir kardeşimizsin sana tavsiyem ondan uzak durman ama tabiki senin bileceğin iş.

Bir musibet bin nasihattan evladır.

• Sen hayirdir ne is ? Dersin eger yazarsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.