Şimdi Ara

4 ay kala YKS Dil'de başarılı olabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anki netlerim; TYT Türkçe 30-35, TYT matematik 10-15, TYT Sosyal 10, TYT fen 4, YDT İngilizce 60 net.

Geçen sene bilerek YKS'ye girmemiştim (herhangi bir hedefim yoktu.). Bu sene de çalışmayı bayağı bir erteledim "nasıl olsa bir yere bir şekilde kapağı atarım." diyerek. Dedim birkaç deneme çözeyim bari nerede olduğumu göreyim, net ortalamam yukarıda yazdığım gibiymiş. Çok daha yüksek bekliyordum o yüzden biraz şok oldum, malum sınava 4 ay kaldı. Bu arada hedefim (mümkünse) ilk 7 bin. Ancak istediğim bölümlerin istediği sıralamalar ise şu şekilde: 10 bin, 16 bin, 20 bin. (bölümü belirtmek istemiyorum.) Sizce sadece deneme mi çözeyim yoksa konu konu mu çalışayım? YDT İngilizce netimi nasıl arttırabilirim? 4 ay için gerçekçi olarak kaç bini hedeflemem doğru olur? Günde kaç saat çalışmalıyım? Bu yollardan geçen abilerim/ablalarım varsa yol göstebilirler mi? Teşekkürler.

(bu arada kendinize dikkat edin covid oldum ayağa kalkacak halim yok)

(Sınavdan sonra buraya sonucumu yazacağım.)

• olsan ne olmasan ne? çöp bölümler

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Bölümü söylemedim bile :)

• harikayimm H kullanıcısına yanıt

ne farkeder dil bölümleri genel olarak çöp diyorum

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Adam sana bölümlerin nasıl olup olmadığını mı sordu birşey bilmiyorsan laf yapma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ydt konusunda yorum yapamam ama tyt de en kolay net yükseltebileceğin yer sosyal olur muhtemelen. Sosyaldeki eksik konularını tespit edip çalışmanı öneririm. Matematikte de bol bol deneme çözüp soru çözümü izleyebilirsin. Bi temelin varsa genel tyt için ağırlıklı deneme gidilebilir. Yapamadığın soruların üstüne gide gide gelişiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.