Bildirim
4 Anakart Arasında Kaldım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Ben de bu anakartların arasında kalmıştım fakat bunların hiçbirini değil Asus maximus VIII hero seçtim çünkü herkesin dediğine göre çok daha iyi _____________________________ -
neden peki yani iyi diyolar ama özellik olarak öyle ahım şahım bir şeyi yok _____________________________ -
Yanında çok fazla yazılım geliyor
http://www.materiel.net/cartes-meres-socket-1151/asus-maximus-viii-hero-118607.html
Bu sitede en aşşağı in görürsün anakartla birlikte gelen yazlımları._____________________________ -
Aslında dürüst olmak gerekirse aralarında pek bi fark yok bu anakartların
hayırlısı olsun da Asus'u şahsen tercih etmezdim
_____________________________ -
Asusa karşı inanılmaz bir antipatim var nedense, gigabyte de düşük seviyeli sistemler için gibi bi his var içimde (kaliteli bir firma olduğunu biliyorum, sadece hani firmalara karşı bir şeyler hissedersiniz ya, öyle diyorum.) Yani ben msi olan kartı alırdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ★ Olmak istediğim yer olmak zorunda olmadığım yerdir ★ -
bende Z170 pro gamıng var kullanıyorum. bana göre stabilite önemli asustada stabil olarak çalışıyor. Kart sağlam diğer kartlar ile birlikte ineceleme şansın varsa yan yana koy belirttiğin kartları farkları azda olsa görürsün. Msı tercih etme sıkıntı yaratıyor. voltajdan dolayı asusun tüm kartlarında bu koruma var diye biliyorum. Sıralamaya koyarsak Z170 PRO GAMING ilk sırayı alır. Z170X ikinci sırayı. _____________________________ -
Bence önceliğin Asus olmalı daha sonra GIGABYTE olabilir. _____________________________ Asus P5Q Deluxe - Core 2 Duo E8500 - Ocz Reaper 2x2 Gb - Sapphire HD6850 - Seagate Barrucuda 750 Gb - Ocz Vertex 3 - Cooler Master CM 690 II - HIPER Type M 630W -
İçlerinde overclock için en iyi anakart Asus Pro Gaming. Overclock yapılmayacaksa daha düşük seviye anakartlara bakılabilir _____________________________ Ryzen7 9800X3D-Noctua NH-D15/ASUS Strix B650E-E/Kingston KF560C36BBEK2-32 6200MHz 28-38-38-38/ASUS TUF RX 7900XTX O24G
Kingston Fury Renegade 1TB/Kingston KC3000 2TB/WD SN580 2TB/NZXT H7 Flow White/FSP Hydro G Pro 1000W ATX3.0
Creative SoundBlaster X3/Edifier R2730DB 136W/HP Omen 25i 165Hz/Logitech G710+/Corsair Katar Pro XT -
quote:
Orijinalden alıntı: LambayaFunfDe
MSI Z170A GAMING PRO CARBON --> 640 TL
ASUS Z170-A --> 600 TL
ASUS Z170 PRO GAMING --> 660 TL
GIGABYTE Z170X-Gaming 3 --> 600 TL
Sizce hangisi ve neden?
Msi z170a gaming pro al bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dell S2716DG - Asus Strix Gtx 1080 O8G - I7 6700k Skylake - Asus Maximus VIII Hero - Custom Sıvı Soğutma - GSkill 16 GB (8x2) 3000 Mhz - Samsung 850 EVO 500 GB - Seagate Barracuse 2 TB 7200 RPM - Seasonic 850 Watt PSU - Corsair 760T - Logitech G502 - Logitech G430 - Logitech G103 -
-
teşekkürler en açıklayıcı cevap
ama yine de kararsızım msi carbon hakkında bilgi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LambayaFunfDe -- 28 Şubat 2016; 0:58:48 >_____________________________ -
Ahh 200 lira fazla param olsaydıda o ledli PRO GAMİNGİ alabilseydim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
100 TL daha fark verip Maximus VIII Ranger alabilirsiniz, rog serisi anakartlarda malzeme kalitesi daha iyidir, asus'ta oc daha kolay ve 3 yıl garanti var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında anakart almak istiyorsanız, bu diğer alacağınız parçalarla(Ram, ekran kartı, power supply) ile uyumlu olanı alın. Ki bence ekran kartınız neyse onun markasında anakart almanızı öneririm. Ciddi anlamda performans kazandıracaktır diye düşünüyorum.
Kısaca diğer parçalarınız yoksa herhangi birini seçip diğer parçaları ona göre alın.
Diğerleri varsa anakartınızı onlara göre alın.
Naçizane fikrimdir._____________________________ -
Ek olarak B150M Gamig Pro çıkacak. İnceleyebilirsin buradanhttp://www.dijitalkanal.com/teknoloji-haberleri/B150M-Gaming-Pro-Tanitildi.html _____________________________ -
gpu powercolor ama neden aynı marka olmalı ? ben de senin gibi düşünüyorum ama bunun bi açıklaması var mı acaba _____________________________ -
ticaret yapan bir bilgisayar mühendisi olarak şöyle bakıyorum olaya biraz komik gelebilir.
Benim şahsen bir firmam olsaydı
-Testlerimi en fazla kendi aygıtlarımda yapardım
-Tüm hardwarelerin optimizasyonlarını iyi anlamda kedi markama göre yapardım
-Kullanıcının rakip hardwarei alarak işini görmesini FAKAT tüm donanımsal aletleri benimkini kullanırsa en üst performansı almalarını sağlayarak, teşvik ederdim._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt