Şimdi Ara

4 Anakart Arasında Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS Z170-A --> 600 TL
    ASUS Z170 PRO GAMING --> 660 TL
    GIGABYTE Z170X-Gaming 3 --> 600 TL

Sizce hangisi ve neden?

• LambayaFunfDe kullanıcısına yanıt
    Ben de bu anakartların arasında kalmıştım fakat bunların hiçbirini değil Asus maximus VIII hero seçtim çünkü herkesin dediğine göre çok daha iyi
  • neden peki yani iyi diyolar ama özellik olarak öyle ahım şahım bir şeyi yok
    Yanında çok fazla yazılım geliyor

http://www.materiel.net/cartes-meres-socket-1151/asus-maximus-viii-hero-118607.html

Bu sitede en aşşağı in görürsün anakartla birlikte gelen yazlımları.
  • Aslında dürüst olmak gerekirse aralarında pek bi fark yok bu anakartların hayırlısı olsun da Asus'u şahsen tercih etmezdim
  • Asusa karşı inanılmaz bir antipatim var nedense, gigabyte de düşük seviyeli sistemler için gibi bi his var içimde (kaliteli bir firma olduğunu biliyorum, sadece hani firmalara karşı bir şeyler hissedersiniz ya, öyle diyorum.) Yani ben msi olan kartı alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bende Z170 pro gamıng var kullanıyorum. bana göre stabilite önemli asustada stabil olarak çalışıyor. Kart sağlam diğer kartlar ile birlikte ineceleme şansın varsa yan yana koy belirttiğin kartları farkları azda olsa görürsün. Msı tercih etme sıkıntı yaratıyor. voltajdan dolayı asusun tüm kartlarında bu koruma var diye biliyorum. Sıralamaya koyarsak Z170 PRO GAMING ilk sırayı alır. Z170X ikinci sırayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence önceliğin Asus olmalı daha sonra GIGABYTE olabilir.
  • İçlerinde overclock için en iyi anakart Asus Pro Gaming. Overclock yapılmayacaksa daha düşük seviye anakartlara bakılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LambayaFunfDe

MSI Z170A GAMING PRO CARBON --> 640 TL
    ASUS Z170-A --> 600 TL
    ASUS Z170 PRO GAMING --> 660 TL
    GIGABYTE Z170X-Gaming 3 --> 600 TL

Sizce hangisi ve neden?

Msi z170a gaming pro al bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  4 Anakart Arasında Kaldım

• Arranger. kullanıcısına yanıt
    teşekkürler en açıklayıcı cevap

ama yine de kararsızım msi carbon hakkında bilgi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LambayaFunfDe -- 28 Şubat 2016; 0:58:48 >
  • Ahh 200 lira fazla param olsaydıda o ledli PRO GAMİNGİ alabilseydim.

• 100 TL daha fark verip Maximus VIII Ranger alabilirsiniz, rog serisi anakartlarda malzeme kalitesi daha iyidir, asus'ta oc daha kolay ve 3 yıl garanti var.

• Aslında anakart almak istiyorsanız, bu diğer alacağınız parçalarla(Ram, ekran kartı, power supply) ile uyumlu olanı alın. Ki bence ekran kartınız neyse onun markasında anakart almanızı öneririm. Ciddi anlamda performans kazandıracaktır diye düşünüyorum.

Kısaca diğer parçalarınız yoksa herhangi birini seçip diğer parçaları ona göre alın.
    Diğerleri varsa anakartınızı onlara göre alın.

Naçizane fikrimdir.
  • Ek olarak B150M Gamig Pro çıkacak. İnceleyebilirsin buradanhttp://www.dijitalkanal.com/teknoloji-haberleri/B150M-Gaming-Pro-Tanitildi.html
  • anilergin A kullanıcısına yanıt
    gpu powercolor ama neden aynı marka olmalı ? ben de senin gibi düşünüyorum ama bunun bi açıklaması var mı acaba
  • ticaret yapan bir bilgisayar mühendisi olarak şöyle bakıyorum olaya biraz komik gelebilir.

Benim şahsen bir firmam olsaydı
    -Testlerimi en fazla kendi aygıtlarımda yapardım
    -Tüm hardwarelerin optimizasyonlarını iyi anlamda kedi markama göre yapardım
    -Kullanıcının rakip hardwarei alarak işini görmesini FAKAT tüm donanımsal aletleri benimkini kullanırsa en üst performansı almalarını sağlayarak, teşvik ederdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.