Şimdi Ara

4 adet (3250tl, 400tl, 525tl) kaza kayıtlı araç alınır mı? Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 octavia elagans almak üzereyiz(25500). Araçta sol arka çamurluk degişmiş ve 4 kapı boyalı. Tramer kaydında 4 çarpması mevcut ve 2006 da olan hasarın fiyatı yazmamıs. Diger çarpma kayıtlarını da başlıkta belirttim. 3250tl lik kazası cok mu sizce ve bu kadar hasar kayıtlı araba bize sıkıntı yaratır mı. Yardımlar için çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araç için yorum yapamam alırsınız almazsınız ancak serviste bi far olmuş 300-400 lira tampon 700-800 lira o nedenle 3-4 binlik hasarlar genelde bunda ne varda bu kadar tuttu dedirtiyor.
  • 4 kapı neden boyalı onu anlamadım ben :S Hasat tutarlarında bir şey yok. Yarisle köpeğe çarptı arkadaş sağ taraftan 3 bine yakın tutmuştu. Ancak 2006 daki kazayı öğrenmek lazım. 4 kapı olayıda kafamı kurcaladı.
  • Alınır tabi neden alınmasın. Fakat fiyatı da ona göre olur, temiz araç fiyatı verilmez.
  • ufak bir kaza yaptık tampon sağlamdı ama içten kırıklar vardı kaskodan değişti. Sadece tamponun en altındaki sakal denen kısım 210 liraydı 1 metrelik plastik. Tampon ızgaralar boya falan derken baya fiyat tutuyor 3250 lira çok gibi gelebilir ama önemsiz şeyler bile çok pahalı o hasarlar direkt engel değil bence.
  • Arkadaşlar çok saolun öncelikle. 2006 da olan kazanın fiyatı yazmıyor nedense. Peki bu şekilde bu fiyat normalmi. 2006 131000 km lpgli gri renk elagans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oo 130.000 km de uzak olsun hemde lpg li daha temiz araçlar bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim ankaradan aldığım 2004 boranında 2 çarpması var yalnız fiyat yazmıyor, sadece ön kaput boyalı.

tramerde hiç kaydı olmayan bir boraya bakmaya gitmiştim, Allah vere kaydı yok, BİDE KAYDI OLSAYDI NE YAPARDIK KİM BİLİR??? (o derece berbattı yani)
  • fazla bir hasar kaydı yok gibi ancak ben arka çamurluğu değişmiş araç kesinlikle almam... bide şu var octavia 2006 model 25500 veriyorsanız kendinizi boğaz köprüsünden ayagınızda beton bir agırlıkla atın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

fazla bir hasar kaydı yok gibi ancak ben arka çamurluğu değişmiş araç kesinlikle almam... bide şu var octavia 2006 model 25500 veriyorsanız kendinizi boğaz köprüsünden ayagınızda beton bir agırlıkla atın...

Bugün oto pazarını da gezdik aynı model ve özellikteki araçlara 28000 tlden aşağı isteyen yoktu. Neden bu yorumu yaptınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

fazla bir hasar kaydı yok gibi ancak ben arka çamurluğu değişmiş araç kesinlikle almam... bide şu var octavia 2006 model 25500 veriyorsanız kendinizi boğaz köprüsünden ayagınızda beton bir agırlıkla atın...

Bugün oto pazarını da gezdik aynı model ve özellikteki araçlara 28000 tlden aşağı isteyen yoktu. Neden bu yorumu yaptınız acaba?

28 isteyen vardır... ben vermem o parayı o araba... sen verirsin başka... dünyada araba kalmadıda skodayamı kaldım derim kendi kendime...
  • Birkaç akrabamız da size benzer yorumlar yaptı:( Şimdilik vazgeçmiş durumdayız. Çok-çok teşekkür ederim herkese.
  • ben serviste kartel değiştim. önce bana 4 bin lira dediler. kasko devreye girince 3 bin liraya yaptılar. hasarda sadece karteldeydi. başka hiç bişey yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aneksi

ben serviste kartel değiştim. önce bana 4 bin lira dediler. kasko devreye girince 3 bin liraya yaptılar. hasarda sadece karteldeydi. başka hiç bişey yoktu

Peki fiyat bu araba için nasıl acaba?
  • Örnek vereyim. Peugeot yetkili serviste bagaj kapagı değişti arka tampon boyandı 2065 lira fiyat çekmişler kaskodan yapıldı. Arabaya geri geri gelen birisi vurmustu. yani pek bi olay olmadan 2bini direk yapıstırıyo yetkili servisler :) ama o yaşta o kilometre o hasarda araba alınmaz. satayım benim 407 yi sana 29 a 100binde octaviayı yer :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.