Şimdi Ara

[4.6.0] Snap Camera HDR, LG G2 Kamerasından Daha İyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  [4.6.0] Snap Camera HDR, LG G2 Kamerasından Daha İyi

G2 stock kamerasından, ve diğer root yapıp yüklediğiniz kamera programından çok daha iyidir(xdabbeb).

1. ekran görüntüsü root yapıp yüklediğim kamera programı ile çektiğim görüntünün boyutu; 2. ekran görüntüsü Snap Kamera ile çektiğim görüntünün boyutu, elimi kıpırdatmadım aynı görüntüdür. Kullanınca sizde farkını göreceksiniz, o yüzden fazla birşey demiyorum :) Programı normal apk kurar gibi kuruyorsunuz, Ayarlar, Genel, Güvenlik, Bilinmeyen Kaynaklar işaretli olduğundan emin olun, Google play dışındaki uygulamaları telefonumuza kurmamız için bunun işaretli olması gereklidir. Programı açın ve kamera resim boyutunu 13mp, video çekim kalitesini 1080P olarak ayarlayın, diğer ayarlarıda bildiğiniz gibi yapın :)

[AÇIKLAMA] (Google sözlük ile çeviri yapılmıştır.)
    Düzenli güncellemeleri ve yeni özellikleri ile bir Fast HDR fotoğraf makinesi deneyimi her zaman eklenmektedir.
    Şimdi isteğe bağlı Android 4.4 tarzı kullanıcı arayüzü ile
    Snap Kamera tek bir tıklama, hiçbir darmadağın önizleme ekranında, gerçekten ihtiyacınız sadece iki düğme ile fotoğraf çekmek ve video kaydetmek sağlar.
    Kamera Nexus 5 Android 4.4 (kitkat) ama birçok ekstra özellikleri ile birlikte Snap Kamera arayüzü dayanmaktadır.
    Eğer satın almadan önce bu kamerayı test etmek istiyorsanız, deneme sürümünü yüklemek lütfen ..
    Deneme sürümü ücretli bir uygulama tüm özelliklere sahiptir ancak Uçak modunda hemen başlayacaktır.
    Snap Kamera içeren basit, güçlü bir kullanıcı arayüzü var:
    * Odak Dokunmatik
    * Pinch yakınlaştırmak için
    * Çalmak yorumlayan
    * Fotoğraf kumanda ile fotoğraf ayarlarını ayarlamak için uzun basın.
    Fotoğraf kontrolör ayarlarını içerir:
    * Renk ve Kontrast (eğer donanım destekliyorsa).
    * Sessiz Shutter
    * Patlama Modu
    * Zamanlayıcı
    * Kararlı Shot
    * Panorama modu
    * Flaş modu
    * Whitebalance
    * Pozlama
    * Izgara çizgileri
    * Hızlı resim modu
    * HDR
    * Ek Ayarlar
    Ek ayarlar menüsü size birçok ekstra ayarlara erişim sağlar.
    * Resim ve Video Boyutu
    * Sahne modu
    * Zamanlayıcı gecikme
    * Patlama Modu ayarları
    * Time Lapse
    * Fotoğraf ve Video Odak Modu
    * JPEG Kalitesi
    * Efektler
    * ISO
    * Anti-bantlama
    * Sahne Tespiti
    * Video Bitrate, Biçim ve Codec
    * Ses Ayarları
    Fotoğraf editörü yapmanızı sağlar:
    * Geliştirin Detayları
    * Kontrast Geliştirme (Ambiance)
    * Denoise
    * Renk efektleri ekle
    * Bir çerçeve ekle
    * Kırpma, Döndürme, Ayna
    * Düzelt
    * Görüntü efektleri ekle
    * Histogram Modifikasyon
    * Vignette
    Ek Özellikler
    - Sen uygulanacak etkileri görmek ve geçmişi menüsünden herhangi bir zamanda bir etkisi geri alabilirsiniz
    - Hisse ikonuna tıklayarak Facebook veya Google+ gibi herhangi bir diğer uygulaması olan bir görüntüyü paylaş
    - (Yukarıda Android 4.0 ve) panorama simgesini seçerek panoramalar oluşturun
    - Hızlı resim modu anında önizleme çözünürlükte fotoğraflar yakalar.
    - (Destekleniyorsa) hala Capture video kayıt sırasında enstantane
    - Odak ve almak, bir resim ya da yakınlaştırmak için ses seviyesi tuşlarını kullanın
    - Düşük ışık video kayıt için Otomatik meşale mod
    - Diğer kameralar tarafından izin verilmeyen çözünürlükte video kaydetmek için gelişmiş video ayarları kullanın. Örneğin, bu Nexus 7 video kayıt 720p verir
    - Kamera hala tamamen stabil şekilde çekim modu yalnızca fotoğraf alır
    High Dynamic Range (HDR)
    HDR çok karanlık ve çok aydınlık alanlar ile sahnelerin fotoğraflarını çekmenizi sağlayan bir özelliktir. App, farklı pozlarda iki fotoğraf çekiyor ve bir HDR fotoğraf yapmak için onları birleştirir. Varsayılan olarak uygulama orijinal maruz kaydetmek ve HDR editörü açmak ama bu davranış ayarları menüsünden değiştirilebilir olacaktır.
    HDR detayları için buraya bakınız:
    http://marginz.co.nz/index.html # HDR
    İadesi:
    Snap Kamera ile herhangi bir sorun varsa lütfen bize ulaşın, biz size geri vermek ve daha sonra biz sorunu çözdüm bir kere sizi bilgilendireceğiz.
    Bazı özellikler yeni cihazlarda kullanılabilir.
    Kamera uygulamalar her donanımla uyumlu hale getirmek oldukça zordur.
    Eğer ücretli uygulamayı satın almadan önce ilk deneme sürümünü yüklemek ve test edin.
    Ipuçları ve ayarları ve özellikleri hakkında daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz.
    Burada bir tartışma forumu var:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2055140
    Soru sormak ve yeni özellikleri önermek, hataları bildirmek için bu kullanın. Eğer çalışan hangi Android sürümü var ve hangi cihazın söylemek unutmayın.
    Bu uygulama başlatıcısı, Galeri için bir ve Kamera birinde 2 simgeleri kuracaktır. Bazı rampaları da ana ekranda Galeri simgesini koymak.
    App bir beta sürümünü denemek için, bu Google+ gruba katılmak:
    https://plus.google.com/u/0/communities/118331767490819704996
    ve "bu topluluk hakkında" altındaki bağlantıyı tıklatın
    Eylem Snap Kamera görmek bizim için büyük bir video göz atın.

[VİDEO TANITIM]

http://www.youtube.com/watch?v=mGsgFhNEEpY

[İNDİRME]

https://www.mediafire.com/?dyq2axm3hj4y42f

Google Play Link;https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marginz.snap&hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.TRabZonLu™ -- 19 Ağustos 2014; 5:55:44 >

• Gerçekten iyi mi 3-4 tane yorum bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir xda yazılım geliştiricisinin kamerasından ne kadar daha iyi olabilir ki..

Ekran Görüntüsü bir şeyi değiştirmiyor.. Bize daha Ayrıntılı sunarsanız bu programı çok daha güzel olur..

Mesela bir kaç fotoğraf Örneği ile. Öncesi sonrası gibi. Rootlu kamera stock kamera birde sizin önerdiğiniz kamera ile Çekilen Fotoğraflar ile desteklerseniz konuyu çok güzel olur. :))

Düzeltme: Bu programın yapımcısı da xda geliştiricisi , gördüğüm kadarı ile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 13 Ağustos 2014; 2:49:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ge telefonuna G3 yazılımı stock kamerası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 yazılımında Snap Camera 4.6.0

https://store.donanimhaber.com/6a/b9/31/6ab9319849b9a2b273089e1e7574c77f.jpg/jOE31-wy6Zi9YeJL4Ni5UfBV_9cIGFR3sZI7oGdY3V8%2Cy4n9juGvEvz3Glx693rtgp2U_nxcUZJiHbwCGCcH9nY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 13 Ağustos 2014; 3:04:37 >
  • Programi kullanmak icin root'a gerek yoktur. Programlari yapanların hepsi geliştirici bilmeyen adam nasıl yapsin, dzo meşhur ideos x5 telefonunu ayaga kaldiran adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek bir fark yok dostum çekim konusunda.. En azından bende ki ile fark yok.

Telefon G2 içinde G3 yazılımı var..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Pek bir fark yok dostum çekim konusunda.. En azından bende ki ile fark yok.

Telefon G2 içinde G3 yazılımı var..

Kardeş gece flaşlı çekimde bi stok kamerayı dene birde bu arkadasın verdiği kamerayı. Stok kamera karanlık çekerken arkadasın verdıgı kamera gayet güzel çekiyor. Saolsun bizim sıkıntıyı çözmüştü. Bu arada birde bilen varsa g2 de odaklamayı flaşlı hale nasıl getirebiliriz bi yardımcı olursa çok sevinirim
  • Serkan3232 S kullanıcısına yanıt
    Tamam deneyeceğim :) bugün denizde de çekim Yaptım, bayan arkadaşımı çektim.. G3 yazılımlı kamera daha canlı çekerken snap camera soluk çekti.. Ikisi de default ayarlarda.. Herhangi bir renk ayarı yapılmadı..

Ama geceliğin dediğinizi deneyeceğim.. Ayrıca snap camerada ayarlara girmek ve ön kameraya geçmekte Bayağı meşakkatli. En azından ön kamera butonunu ana ekrana koyabilirlermiş..

• quote:

Tamam deneyeceğim :) bugün denizde de çekim Yaptım, bayan arkadaşımı çektim.. G3 yazılımlı kamera daha canlı çekerken snap camera soluk çekti.. Ikisi de default ayarlarda.. Herhangi bir renk ayarı yapılmadı..

Ama geceliğin dediğinizi deneyeceğim.. Ayrıca snap camerada ayarlara girmek ve ön kameraya geçmekte Bayağı meşakkatli. En azından ön kamera butonunu ana ekrana koyabilirlermiş..

doğrudur zaten gunduz bende stok kamera kullanıyorum :D Birde g3 un hangı romunu kullanıyorsunuz ? cloudy mi ?
  • Serkan3232 S kullanıcısına yanıt
    1. Fotoğraf LG G3 Yazılımının Stock Kamerası (Flaşlı)
    2. Fotoğraf LG G3 Yazılımı üzerinde Snap Camera 4.6.0 (Flaşlı)

Rom Olarak Optimus'un 1.2 Sürümünü kullanıyorum

Bu da Gündüz çekiminden. Bana göre her şey ortada, ama arkadaşlar farklı sonuçlar da çıkarabilirler elbet.

Bunlar Snap Camera ve Stock Kamera arasında ki kendi düşüncelerim, sizler için durum farklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 14 Ağustos 2014; 5:36:58 >

• quote:

1. Fotoğraf LG G3 Yazılımının Stock Kamerası (Flaşlı)
    2. Fotoğraf LG G3 Yazılımı üzerinde Snap Camera 4.6.0 (Flaşlı)

Rom Olarak Optimus'un 1.2 Sürümünü kullanıyorum

Bu da Gündüz çekiminden. Bana göre her şey ortada, ama arkadaşlar farklı sonuçlar da çıkarabilirler elbet.

Bunlar Snap Camera ve Stock Kamera arasında ki kendi düşüncelerim, sizler için durum farklı olabilir.

O tişöt beyazmı pembemi ona göre :D

gündüz gerçekten stock cok daha ıyı ama ıste gece yıne bıraz kahverengılesme oluyo gibi. Özellikle arka boşken değilde arkanızda baska bır seyler varken cekersenız daha ıyı anlayacaksıız.

Arkada note2 nın kamerasıyla bır flaşlı çekim yapıyor ağzım açık kalıyor o kaliteyi arıyorum ama yok :D

• Hocam zaten gece ne kadar çok çekim yapılıyor ki Arkadaşın T-Shirt beyaz.

Benim için Snap Camera hayal kırıklığı, ama diğer kullanıcılar için durum çok farklı olabilir tabi. Dün de arakadaşın S3 ü ile denedim stock kamerası daha net çekerken snap camera daha bir kötü çekti. Kötüden kasıt netlik(keskinlik) yok. Ayarlardan JPEG kalitesini en iyiye almama rağmen :)

Tabi bunlar default ayarlar ile alınan sonuçlar. Ayarlar kurcalanınca muhakkak çıkacaktır ortaya güzel sonuçlar. Uygun bir zamanda arka plan da başka öğeler olunca da bir çekim denemesi yapacağım :) müsait bir zamanda onu da paylaşırım.
  • Son sürümdeki yenilikler

4.6.2
    Smart Focus for lg g2
    New metering modes and areas (not on all devices)
    16x9 cropping
    Show picture sizes with Mpix and aspect ratio
    Updated storage location dialog
    Added button for private store on external card to location dialog
    Add option to use mediastore for 4.4.2 devices
    Better error reporting if saving a photo fails
    Show menu titles in controller

---------------------------------------------
    Google Çeviri

Lg g2 Akıllı Odak
    Yeni ölçüm modları ve alanları (değil tüm cihazlarda)
    16x9 kırpma
    Göster resim Mpix ve boy oranı ile boyutları
    Güncel depolama konumu iletişim
    Konumu iletişim için harici bir kart üzerinde özel mağaza eklendi düğmesi
    4.4.2 cihazlar için Mediastore kullanmak için seçeneği ekle
    Bir fotoğrafı kaydederken başarısız olursa raporlama iyi hata
    Denetleyicisi Göster menüsü başlıkları

• Konuyu hortlatmak istemedim ama, başka hiç bir yerde sorumun cevabını bulamadım

Bu uygulamayı çok beğeniyor ve stock yada diğer uygulamaların yerine bunu tercih ediyorum. Sormak istediğim ise ; Snap Camera HDR 6.2.2 'de panorama fotoğraf nasıl çekebilirim ? Birde telefonun deklanjör tuşuna basıldığında, stock kamera değilde Snap Camera çalışsın istiyorum. Bu mümkünmü ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.