Şimdi Ara

4.5g port yönlendirip içerideki cihaza erişim izini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Modemsiz Bilgisayardan internet 4.5g 10gb paketini almadan önce sizlere sorum olacak.

Ben bu internet paketini kamera kayıt sistemine takıp uzaktan izlemek için kullanmak istiyorum
    2 kendi hattım ile denemeler yaptığımda kendi modem mr6400 ve nvr kayıt sistemime taktığım zaman internete girebiliyorum fakat uzaktan dışarıdan kayıt cihazına bağlanamıyorum izleyemiyorum port açması ve dynds ile bağlantı kuramıyorum hiçbir şekilde erişim izni vermiyor

Kısaca bu erişim iznini nasıl kaldırabiliriz port yönlendirip uzaktan izlemek için ne yapmamız gerekiyor

Yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkürler

• DynDNS için şu adrese kayıt yaptırman gerekiyorhttp://dyn.com/dns/
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

DynDNS için şu adrese kayıt yaptırman gerekiyorhttp://dyn.com/dns/

Nasıl yani?
    Halka da açıklar mısın? Halk diline inerek

Rica ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu siteye kayıt oluyorsun orada bazı ayarlamalar yapıp modemin ara yüzüne giriyorsun sanırım

Sabit ip almak istemeyenler için ideal bir site. Bu site aracılığı ile bilgisayarına veya ip kamerana bağlanabiliyorsun sanırım..
  • nefendim kullanıcısına yanıt
    Bu siteye kayıt oluyorsun orada bazı ayarlamalar yapıp modemin ara yüzüne giriyorsun sanırım

Sabit ip almak istemeyenler için ideal bir site. Bu site aracılığı ile bilgisayarına veya ip kamerana bağlanabiliyorsun sanırım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Bu siteye kayıt oluyorsun orada bazı ayarlamalar yapıp modemin ara yüzüne giriyorsun sanırım

Bu siteye kayıt olmadan nasıl olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nefendim kullanıcısına yanıt
    Sanırım olmuyor.

Şöyle bir durum var;
    O siteye kayıt oldun, sabit ip kullanmıyorsun, evinde veya işyerinde elektrikler kesildi veya modemi kapatıp açtın. Modem o sayfaya bağlanıp senin kullanıcı adını şifreni otomatik giriyor, dolayısıyla yeni ip numaran dyn dns tarafından öğreniliyor, sen dışardayken dyn dns'ye girerek bilgisayarına veya ip kamerana bağlanabiliyorsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.