Şimdi Ara

1007 TL LG G3 32Gb 5.5'(2560x1440) Snpdrgn801(2.5Ghz) 3GB Ram 3000mAh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1007 TL LG G3 32Gb 5.5"(2560x1440) Snpdrgn801(2.5Ghz) 3GB Ram 3000mAh

http://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu?q=d855&srt=PRICE_LOW

%11 anında indirim ile 1007 TL'ye düşüyor ödeme ekranında

%25 çekler 75 TL çeke verdiğiniz ücret dahil 944 TL.Bu fiyata daha iyisi yok

http://www.kliksa.com/arama/?query=LG+G3+32gb&filterDahili+Haf%C4%B1za=32+GB&filterCategoryPathROOT%2FTelefon=Ak%C4%B1ll%C4%B1+Telefonlar&filterCategoryPathROOT=Telefon&filterStock=True~~~False&sortPrice=asc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 30 Aralık 2015; 21:46:44 >

• alirken dikkat etmemiz gereken bi durum var mi seri,garanti vs.
    bi de hangi saticiyi onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1079 du sanırım geçen fiyat. Takip etmek lazım bazen düşüyor bazen çıkıyor fiyat.
  • BHZ İLETİŞİM 1084 TL DEN SATMIŞTI..
  • dimsum kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyatmış şu an satışı yok sanırım n11 de miydi?
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    şuan yok takip etmek lazım.. konu dışı ama 1 hafta önce note edge 1529 tl den sattılar.. samsung garantili..
  • dimsum kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz fiyat 32gb ve n11 satışı mıydı? Yoksa kendi sitesinde mi? Takip etmek lazım dediğiniz gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İthalatçı garantiye hala fazla bu fiyatlar.
  • ben kullanıyorum berbat bir telefon cm11 rom yüklü s3'üm çok daha stabil çalışıyordu almayın beyler almayın 6.0 güncellemesini bekleyin ona göre alın derim ha ben cm13 romunu yüklerim canavar gibi kullanırım derseniz ayrı 6.0 güncellemeside böyle olursa cm13 romunu yükleyip kullanmayı düşünüyorum o zaman harbi güzel bir şey olur
  • cimbomlu1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yorum mantıklı değil. Hiç bir kulvarda s3 ün gerisinde kalmaz. Custom rom larla telefon performansı kıyaslanmaz
  • Kliksa 1079-100 tl chip para-20 tl kliksa kodu (veya kisiye ozel 40 tl)=959 veya 939 tl.Ben şuan 939'tlye alabiliyorum Kliksa'dan.

Kimseye çek parası felan kazandırmayın arkadaşlar.Kendi hesabınızdan yapın.Çok uçuk farklar veya gerçekten sıcak fırsat varsa o zaman ihtiyaca göre alınabilir.3-5 lira için n11'den alışveriş yapmaya,milletten çek almaya gerek yok.Yinede tercih o kişiyi bağlar,kişiseldir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Kliksa 1079-100 tl chip para-20 tl kliksa kodu (veya kisiye ozel 40 tl)=959 veya 939 tl.Ben şuan 939'tlye alabiliyorum Kliksa'dan.

Kimseye çek parası felan kazandırmayın arkadaşlar.Kendi hesabınızdan yapın.Çok uçuk farklar veya gerçekten sıcak fırsat varsa o zaman ihtiyaca göre alınabilir.3-5 lira için n11'den alışveriş yapmaya,milletten çek almaya gerek yok.Yinede tercih o kişiyi bağlar,kişiseldir.

Hocam bu kliksa kodu nereden aliyoruz ayrıca bu telefon 4,5 g yi destekliyormu?
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    destekliyor
  • 4.5 G yok

2G 3G 4G var , şimdi de 5G test ediliyor.

4.5G hız arttırılmış 4G oluyor/olacak.

Ve elbette 4g/4.5g nin sunduğu hızları destekliyor. Ancak 150/300/450 ... gibi giden cat3/cat4/cat5... diye adlandırılan isimler var.

Kliksa kodunu ödeme ekranında ELLE kendin yazıyorsın , KLIKSA2015 diyerek

S801ac/2k/ güçlü bir telefon , inanılmaz ucuzladı kliksa/axess chip para ile alınabilir

32 GB DELTA GARANTİLİ OLARAK SATILDI.. BENDE ALDIM..http://www.n11.com/magaza/bhziletisim

ŞUANDA FİRMA SATIŞTAN KALDIRMIŞ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

4.5 G yok

2G 3G 4G var , şimdi de 5G test ediliyor.

4.5G hız arttırılmış 4G oluyor/olacak.

Ve elbette 4g/4.5g nin sunduğu hızları destekliyor. Ancak 150/300/450 ... gibi giden cat3/cat4/cat5... diye adlandırılan isimler var.

Kliksa kodunu ödeme ekranında ELLE kendin yazıyorsın , KLIKSA2015 diyerek

S801ac/2k/ güçlü bir telefon , inanılmaz ucuzladı kliksa/axess chip para ile alınabilir

Teşekkürler
    Arkadaşım s3 den sonra direk bu telefonu aldım 3 gb ram hikaye arka planda çalışan uygulamalar ram'in yarısını yiyor, ekran desen pili sömürüyor 6 ile düzelir mi bilmem ama şuan için hiç mantıklı değil bu telefon

• Farming Simulator 16 oynuyorum s3 kullanırkende grafik ayarlarını en düşük düzeyde kullanıyordum bununlada aynı ayarları kullanıyorum orta seviyede bile kasıyor bu telefonun tek kurtuluşu rom atmak

• Telefon cok sorunlu oldugundan oncelikle uzak durmanizi, alacaksaniz da lg turkiye garantili almanizi tavsiye ederim. Ben kullaniyorum guzel ama maalesef fazla sorun cikartiyor. Kasa catlagi herkeste var hemen hemen bunun disinda pilin cabuk deforme oldugu da bir gercek. Sararma sorunu yasayan arkadaslar da az degil.

• fiyat güncellendi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.