Şimdi Ara

4-5Ay önce tatlı arabası alınıp dövülen vatandaşımız ve Seyyar araba + yardım çeki alan Suriyeliler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, Yardım faaliyetlerine farklı kollarda sürdürmeye devam ediyor. İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atila, 20 Adet Seyyar el araba ve Bin 500 aileye yardım çeki dağıttı.

4-5 ay önce dövülerek tatlı arabası alınan vatandaşımız \ bu hafta ise 20 Suriyeliye simit arabası + 1500 aileye yardım çeki dağıtıldı ....
    4-5Ay önce tatlı arabası alınıp dövülen vatandaşımız ve Seyyar araba + yardım çeki alan Suriyeliler.

Bir Suriyelinin bu ülkede şu vatandaştan daha çok yaşamaya hakkı var sanırım.
    Vergilendirilmemiş kazanca karşıyım elbette. Ama ona yasak ise neden Suriyeliye serbest ?

Haber Kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuLKaS -- 3 Temmuz 2017; 6:12:37 >

• kritik günler geldiğinde 3 milyon civarı seçmen yaşında göçmen olan olsa, bunların yarısı sandığa gitse %90ı rte dese, biraz hayali göçmen oyu kullanılsa tüm çabaya değecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O hakkini savundugun "vatandas" in yaninda bunlari soylesen seni dover. Hukumetimize saldiran PKKli olursun gozunde.

Tayyip resmen bir takim salaklardan intikam aliyor ama onu bile anlamiyorlar. Izlemesi eglenceli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 3 Temmuz 2017; 9:31:42 >
  • Herkes müstehak olduğunu yaşar. Dayak yiyen seyyar satıcıya atfen söylemiyorum toplumun geneli için söylüyorum.

• Hortumcu üçkağıtçı bir "yardım" derneği yapmış ne olacak. Almanya filan devreye girmese bunun gibilerin deniz feneri gibi hortum yaptığını vatandaş öğrenemeyecek.

• iş işten geçse ne olur... bunlarda utanma arlanma yok bir kere yine suçu feto ya ya da chp ye atacaklar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.