aklıma takılan bazı sorular var onları sormak istiyorum :
1- 2013 ygs den aldığımız puan ile hem aöf hemde örgün öğretime kayıt yaptırabiliyormuyuz ?
2- diyelim örgün öğretimi seçtim ve okula başladım..ondan sonra açık öğretime sınava girmeden geçebiliyormuşuz ? bu doğru mudur nasıldır tam bilmiyor (kulaktan dolma saçma sapan kimle konuşsam başka bişey diyor )
3- bu sene sınava girdikten sonra yaptırıcaz dimi aöf kaydını ? yani sınavdan sonra yapılıyor yoksa başka bi sınavamı giriyoruz..sitelerde gezerken bakıyorum güz sınavları başladı sonuçlandı falan yazıyor tam anlam veremedim :(
4- 2 yıllık işletmeyi örgün olarak bitirdik diyelim..daha sonra kalan 3-4.sınıfı açık öğretimden bitirebiliyormuyuz ? işletme veya başka bölüm ?
5- yada tam tersi 2 yıl açıktan bitirdikten sonra geriye kalan 3.4. sınıfı örgün öğretim olarak bitirebiliyor muyuz ?
1-evet 2-kulaktan dolma saçma sapan diye kendin cevabını vermişin zaten 3-eğer 2 myo'dan mezunsan herhangi bir sınava girmene gerek yok sınavsız direk geçiş hakkın var 4-evet 3. sınıftan başlayarak lisans tamamlayabilirsin 5-okuyabilirsin tabi örgün ögretim için dgs sınavına girip tercih yaparak bir yeri kazanman lazım
Arkadas hepsine cevap vermis ama soyle bi durum var. Orgun okuyorsan ve ya mezunsan ikinci universite kapsaminda sinavsiz olarak aofye kayit olabilirsin.
Arkadas hepsine cevap vermis ama soyle bi durum var. Orgun okuyorsan ve ya mezunsan ikinci universite kapsaminda sinavsiz olarak aofye kayit olabilirsin.