Şimdi Ara

4-5 sorun var..biraz yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aklıma takılan bazı sorular var onları sormak istiyorum :

1- 2013 ygs den aldığımız puan ile hem aöf hemde örgün öğretime kayıt yaptırabiliyormuyuz ?

2- diyelim örgün öğretimi seçtim ve okula başladım..ondan sonra açık öğretime sınava girmeden geçebiliyormuşuz ? bu doğru mudur nasıldır tam bilmiyor (kulaktan dolma saçma sapan kimle konuşsam başka bişey diyor )

3- bu sene sınava girdikten sonra yaptırıcaz dimi aöf kaydını ? yani sınavdan sonra yapılıyor yoksa başka bi sınavamı giriyoruz..sitelerde gezerken bakıyorum güz sınavları başladı sonuçlandı falan yazıyor tam anlam veremedim :(

4- 2 yıllık işletmeyi örgün olarak bitirdik diyelim..daha sonra kalan 3-4.sınıfı açık öğretimden bitirebiliyormuyuz ? işletme veya başka bölüm ?

5- yada tam tersi 2 yıl açıktan bitirdikten sonra geriye kalan 3.4. sınıfı örgün öğretim olarak bitirebiliyor muyuz ?

• 1-evet
    2-kulaktan dolma saçma sapan diye kendin cevabını vermişin zaten
    3-eğer 2 myo'dan mezunsan herhangi bir sınava girmene gerek yok sınavsız direk geçiş hakkın var
    4-evet 3. sınıftan başlayarak lisans tamamlayabilirsin
    5-okuyabilirsin tabi örgün ögretim için dgs sınavına girip tercih yaparak bir yeri kazanman lazım
  • Arkadas hepsine cevap vermis ama soyle bi durum var. Orgun okuyorsan ve ya mezunsan ikinci universite kapsaminda sinavsiz olarak aofye kayit olabilirsin.

http://w2.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri/sinavsiz_ikinci_universite.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod17

Arkadas hepsine cevap vermis ama soyle bi durum var. Orgun okuyorsan ve ya mezunsan ikinci universite kapsaminda sinavsiz olarak aofye kayit olabilirsin.

http://w2.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri/sinavsiz_ikinci_universite.aspx

Aynen öyle sadece ygs-lys ile 2 üniversiteye kaydolunamaz önce örgüne kaydolup onun öğrenci belgesiyle 2.üniversiteye kaydolman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.