Şimdi Ara

4.5 Ghz Yaptım Ama Oyunlarda Mavi Ekran Yiyorum! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az önce 4 çekirdeği kapadım ve 2 çekirdek olarak oc denemeleri yaptım.

Isı gayet iyiydi stres testinde 2 çekirdek varken 65 dereceyi geçmedi(eskiden 85 dereceydi).(4.5ghz)

Voltajı 1.55 verdim ve 4.8 denedim gayet stabildi. Isı Anında 90 dereceye geldi kapamak zorunda kaldım.
    1.55 de 4.9 denedim sistem açılır gibi oldu ama hoş geldinizde reset attı.

Anlayacağınız soğutucu alınca çok rahat 5.0 ghz yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Az önce 4 çekirdeği kapadım ve 2 çekirdek olarak oc denemeleri yaptım.

Isı gayet iyiydi stres testinde 2 çekirdek varken 65 dereceyi geçmedi(eskiden 85 dereceydi).(4.5ghz)

Voltajı 1.55 verdim ve 4.8 denedim gayet stabildi. Isı Anında 90 dereceye geldi kapamak zorunda kaldım.

kardeş senin psu kac wattı ?

edit 500W miş bnde 550 var 1.425den fazla verince strees testine sokunca pc aniden kapaniyor 1sn içindwe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 6 Haziran 2012; 23:17:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

quote:

Az önce 4 çekirdeği kapadım ve 2 çekirdek olarak oc denemeleri yaptım.

kardeş senin psu kac wattı ?

edit 500W miş bnde 550 var 1.425den fazla verince strees testine sokunca pc aniden kapaniyor 1sn içindwe

Psu dan dolayımı 4.9 verince kapandı acaba bende de Şimdi soğutucu yanına bide psu mu alacağım

• güzel hız olmuş aslında
  • quote:

Edit: Kaliteli bir hava soğutma yada corsair'ın sıvı soğutması ne kadar bir ısı farkı yaratır acaba? Almaya değermi?

Çok bir fark olmaz aradaki fiyat farkına asla değmez haberin olsun hocam. Noctua D14 hatta şu ürünü alırsan inanılmaz bir soğutma gücüne sahip olursun;

http://www.teknobiyotik.com/thermalright-silver-arrow-sb-e-intel-ve-amd-islemci-sogutucusu-lga1155-2011-ve-fm1-soket-uyumlu.html

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.