Şimdi Ara

4.5 G (LTE) ' den 3G Ye Geçiş Yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
9.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vodafone'un dowload hızı bazı yerlerde iyi olabilir ama bende durum öyle değildi. Evde 4G sinyali zaten alınamıyordu ancak 3G (tabii buna 3G denilebilirse) ile o da bu şekilde

4.5 G (LTE) ' den 3G Ye Geçiş Yaptım

iki gün önce turkcell'e geçtim aynı evden aynı odadan sonuç bu

Vodafone 4 GB internet esnek paketi vardı ama ayda ancak 1-2 gb kullanabilirsem kullanabiliyordum

Turkcell aynı fiyata 5 GB esnek paket verdi ve evet hızlı bitiyor çünkü yukarıda ki resimler bir şeyler anlatıyor sanırım yani kullanabildiğim için haliyle kotada düşüyor ve indirdiğim veri miktarı ile Turkcell in kaydını tuttuğu arasında hemen hemen hiç bir fark yok yani ne indirmiş isem O.

Sonuçta vodafone bazı yerlerde çekiyor ama turkcell hemen yerde çekiyor.

• skynet kullanıcısına yanıt
    Biz yandık sen yanma 4.5G ni kapat :)
  • Telekom ile konuyu okuyup test yaptım sonuç resimde ... Gayet iyi sıkıntı yok
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopil59

Arkadaşlar bir çıkarımda bulunacağım yanlış anlamasın kimse ama interneti yetmeyen arkadaşlar ya vodafone ya da turkcell farkındaysanız sanırım download kalitesi ile ilgili.
    Bana yetiyor yazan arkadaşların ikisi de Turk Telekom ama üzülerek söylüyorum yukarıda da yazdım kalitesiz interneti var ve harcayamıyorsunuz bana 100 GB 10 TL dese manası yok ki çekmedikten sonra bi ay 6GB almıştım yemin ederim 1 ayda 1GB harcayamadım neden derseniz instagramda fotoğrafı bile yükleyemiyorum.

Darılmaca gücenmece yok ama anladığım kadarıyla bu konuda yalnız değilim ve Operatör farklılığı bunun temel sorunuymuş bunu anladım.

Kaliteli Hizmet Farkı.

kullanmasak inanacagiz gayette guzel kullaniyorum pttcell cekme sorunu 1 kere bile yasamadim hizida gayet yeterli. siz 5 tl lik int e 50 tl vermeye devam edin

• Sanırım bölgesel bu mevzular ortaya çıkan bu
  • 3G ve H+ çekim gücü 4.5G (LTE-A) sinyalinden çok daha yüksek. Benzetme açısından 2.4 ghz / 5 ghz Wifi farkında olduğu gibi düşünebilirsiniz. Handikapı yani bedeli ise dsha yavaş throughput vermesi. Bu açıdan faydalı bile olabilir çok yüksek hızlara çıkma düşünceniz yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Ocak 2020; 23:52:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.