Şimdi Ara

4.5 G hakkinda soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben simdi vodofone faturali esnek m tarifesi kullaniyorum 3gb netim var tel de sim kart da 4.5 destekliyo simdi 4.5 g acarsam kendi tarifemdenmi yani 3gb internetimdenmi 4.5 g kullanicam yoksa ekstradan fatura mi gelicek illa 4.5g li internet paketlernimi almam gerk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bu sorunun cevabını arıyorum, yalnız mantıklı düşünürsek kullandığım paketin aynısının fiyatı neredeyse 2 katı pahalanmış. Muhtemelen eski paketi 3g ile kullanmaya devam edeceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrım yok E/3G/LTE istediğinizle bağlanın
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    bu ayrımı turkcell yapmıştı millet o yüzden sorup duruyor. mesela 3g turlcell de bir mormal 2gb internet kaketi vardı, birde turbo gb internet paketi vardı. turbo ile internete daha hızlı giriliyordu. bu yüzden ben de merak ettim şimdi eski 3g paket ile yeni 4.5g paket arasında hız farkları varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

bu ayrımı turkcell yapmıştı millet o yüzden sorup duruyor. mesela 3g turlcell de bir mormal 2gb internet kaketi vardı, birde turbo gb internet paketi vardı. turbo ile internete daha hızlı giriliyordu. bu yüzden ben de merak ettim şimdi eski 3g paket ile yeni 4.5g paket arasında hız farkları varmıdır?

Bende onu anlamadim sordum vodofone musteri hizmetlerine yel ve sim kart uyumluysa hicbir ek ucret odemeden paket degistirmeden 4.5g internet kullanabilirsiniz dedi kendi paketinizden ama biye uçuk fiyatlara yeni paketler cikardilar acaba ne fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence paketler arası hız farkı var. bakınız turktelekom yeni paketlerine Bol ve Hızlı 2GB Paketi
    bol ve hızlı demiş.yani eski paketler o zaman yavaş. yoksa neden hızlı desinler ki.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Bazı paketler hız kısıtlamalıydı. Hala da var sanırım o paketler. Ama nolursa olsun aynı kotadan düşüyor fark yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.