Bildirim
4.5 G
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mobil -
doğrudan mobil
belki dolaylı olarak ttnet vs etkileyebilir. -
Hepsi bizim gibi kullanıcılar için hava civa.. Neymiş efendim 8GB lık film 6sn de inecekmiş..
Bizler ancak 30 bilemedin 40TL için para ayırırız. Buna nasıl bir tarife olur? 4.5G hızda olamaz ya hadi olsun 8GB kotalı olsun. (Mobilde gelen + giden veri toplanır) Bir filmi 6 sn de indireceğiz ee sonra geri kalan ayı günü neyapacağız internet kullanamacağız.
Bu kadar kota ile yüksek hızla neler yapılabilinir bilemiyorum.. Gerçi şu an bile 8GB lık 3G yi 30 TL ye bulmak imkansız..
Efendim hazinenin kasasına bilmem ne kadar para girdi övünüyoruz. iyi bişi de. Şirketler bu parayı bir yerden çıkarmak zorundalar.. Acaba nereden çıkarabilirler ki?? KAZ varmı KAZ.. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diyorlar.. bir KAZ olarak böyle düşünüyorum
-
Biz sabit hatlar için hiç bir şer şey değişmeyecek yok efendim internet ucuzlayacakmış bunlara inanmayalım internet bu fili tekel durumu düzelmeden yani rekabet gelmeden kalite vede ucuzluk gelmesi hiç bir yolu yok -
Evlere mobil modem falan olur belki olmazmi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4.5G ihalesinde turkcell 8 pay avea ve vodafone 3 er pay mı ne almış bunun açıklaması nedir bilen var mı -
Şurayı okuyun, gayet net anlatmışlar.
https://eksisozluk.com/26-agustos-2015-4g-ihalesi--4794230
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
tesekkurler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X