Şimdi Ara

4.5 G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu 4.5 g teknolojisi sadece mobilimi kapsayacak yoksa ttnet gibi servis sağlayıclarında hızı yükselecek mi?

• Mobil
  • doğrudan mobil
    belki dolaylı olarak ttnet vs etkileyebilir.
  • Hepsi bizim gibi kullanıcılar için hava civa.. Neymiş efendim 8GB lık film 6sn de inecekmiş..

Bizler ancak 30 bilemedin 40TL için para ayırırız. Buna nasıl bir tarife olur? 4.5G hızda olamaz ya hadi olsun 8GB kotalı olsun. (Mobilde gelen + giden veri toplanır) Bir filmi 6 sn de indireceğiz ee sonra geri kalan ayı günü neyapacağız internet kullanamacağız.

Bu kadar kota ile yüksek hızla neler yapılabilinir bilemiyorum.. Gerçi şu an bile 8GB lık 3G yi 30 TL ye bulmak imkansız..

Efendim hazinenin kasasına bilmem ne kadar para girdi övünüyoruz. iyi bişi de. Şirketler bu parayı bir yerden çıkarmak zorundalar.. Acaba nereden çıkarabilirler ki?? KAZ varmı KAZ.. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diyorlar.. bir KAZ olarak böyle düşünüyorum

• Biz sabit hatlar için hiç bir şer şey değişmeyecek yok efendim internet ucuzlayacakmış bunlara inanmayalım internet bu fili tekel durumu düzelmeden yani rekabet gelmeden kalite vede ucuzluk gelmesi hiç bir yolu yok
  • Evlere mobil modem falan olur belki olmazmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5G ihalesinde turkcell 8 pay avea ve vodafone 3 er pay mı ne almış bunun açıklaması nedir bilen var mı
  • blackmamba_01 kullanıcısına yanıt
    Şurayı okuyun, gayet net anlatmışlar.

https://eksisozluk.com/26-agustos-2015-4g-ihalesi--4794230

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.