Bildirim
4.3 ve 4.3.1 Untethered Jailbreak YAYINLANDI (3 Nisan 2011) (5. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
gprs nedir nasıl yaptın acaba
kahvaltımı yapar sonra jb mi yapar agarım aga :D:D:D -
ohbeee oldu :) -
cihaz kapalımı olucak acaba yaparken ? -
olmadı takıldı ya... -
Hadi gozumuz aydin -
Redsnow exe çalışmayı durdurdu? -
https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.6rc9.zip?attredirects=0&d=1
bu linkden indiripde untethered oldugunu deneyen oldumu ? -
walla ben indirdsim kuramadım -
Gözümüz aydın biraz sonra müsait olunca bende denerim -
Haftaya güzel bir başlangıç oldu -
ben redsn=w un untethered JB yaptığını görmedim sanki bana tethered mış gibi geliyor -
yaptım oldu
installous hangi source teydi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan
yaptım oldu
installous hangi source teydi?
repo.insanelyi 'nden indirebilirsin en son olanı yükle.. -
evet arkadaşlar bende 3gs telefonuma uyguladım herhangi bir sorun çıkartmadı yaparken telefon kapalı olucak bazı arkadaşlar sormuş şuanda cydianın uptadelerini yapıyorum vatana millete hayırlı uğurlu olsun yapamayan olursa yardımcı olmaya çalışırım... -
walla süpermiş
kesin yükle diyeceğiniz oyunlar warmı beyler :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan
walla süpermiş
kesin yükle diyeceğiniz oyunlar warmı beyler :D
gir hocam appstore da oyunlarda top 25 e bak ordan hoşuna gideni indir installoustan -
arkadaşlar cydia da bir sıkıntı var updateleri felan yaptıktan sonra search kısmına gelip arama yapim dediğinizde elma logusu çıkıyor ve bişey yüklemeye çalışıyor ancak yarısında donuyor ve elma logosu orda kalıyor telefonu kapatıp açmanız gerekiyor ama telefonu normal şekilde kullanabiliyorsunuz ben installousu yükledim şimdi telefonu kapatıp açtım bakalım başka bir sıkıntı çıkıcakmı şimdilik tek sorun bu gibi gözüküyor... -
Ya ben o siteden indiremedim hata veriyor sanirim cok yuklenme var ordan indiren birisi baskayere yukluyebilirmi
Sistemim windows..
Bide ozet olarak napmam gerektigidi soylerse sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 4 Nisan 2011; 9:43:50 > -
gözümüz aydın.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X