Şimdi Ara

4-3-3'mü 4-4-2 'mi ?VE Bilinmeyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4-4-2de süper oynuyoruz ama ksaımpaşa maçındada Emre Çolak Muhteşem oynadı ve ortasahayı bi 70 dakika geçemediler.3'lü ortasahamız olsa ilerdede bitirici mi santrafor olsa nasıl olur

Bu arada Yiğit gökoğlan 3 mil€ geldi ama nerde bu adam

Aydın artık iyi oynuyor valla Pozisyonlara giriyor atıyor attırıyor.Emrede muhteşem Aynı şeyi sercandan da bekliyorum eğer sercanda açılırsa bence Elmanderi keser atar.Sizce ?

• sercanamı kaldık umut burak elmander dururken. şuan zaten forvet için umut>burak>elmander>sercan diyebiliriz. tabi daha burağın performansını tam olarak izleyemedik ama ben çok iyi olcağını düşünüyorum
  • Rakibe göre yada mac esnasinda rakibin sistemine göre degisken olmaliyiz. Bunun acisini gecen sene playofflarda gördük aynisi derbi maclari ve zorlu maclar icinde gecerli aslinda.
    Hamit, Engin, Selcuk, Melo gibi oyuncular gole zaten etkin ayrica 4 3 3 sevdasinida gecin Türkiyede hic bir takim o sistemle basarili olamaz.
    Hollanda ligine bakin gol sayilarina ispanya cok iyi bir jenerasyon ile o sistemle basarili oluyor ama o jenerasyon sonrasi gene top atacaklardir (Arogones senelerce ugrasmasi sonucu Bjk takiminda Metin, ali, Feyyaz, Sergen gibi oyuncularin dönemi gibi)
    Barsa yada ispanya hangi sistemi oynarsa oynasin zaten mevcut oyuncu kalitesi ile 1-0 basliyor gibiler bu rüyadan uyanmaniza Rijkard rezilligide yetmemis gibi.
  • bu kadar formasyonlara takili kalmayin, mac icinde 10 larca degisik formasyonlar uygulaniyor. oyuncularin yeri degisiyor vesayire.

turk halkinin nedir bu formasyon sevdasi anliyamadim hic bir zaman.
  • Sisteme bisey diyemem de,Aydin cok iyi oldu.Gelise dursun surekli :D,Sercan,Yigit artik onlarda bi gayret gostersinler.Galatasaray'dalar,baska boyle sans gelmez.Takimin en iyi donemine denk geldiler son 4 yildir.Calissalar kadroya girerler,Semih her turlu kesti simdi bakin ne kontenjandan nede sundan bundan Semih kesilmiyor.Bursada felan olsa deger en az 10 milyon olurdu.Aydin ise 1 yil daha kiraya verilmeli.Emre sanirim gelecek sene Selcuk'la orta sahada oynar.Umarim yani umut ediyorum.Umut-Burak ikilisi kendini belli etmeye baslayacak.Bunlara Sercan'da bu yasinda eklenirse cok guzel olur.Takim 4/4luk olma yolunda ilerliyor.Her oyuncumuz hic oynamayanin bile formu en ust seviyede olursa hep isimize yarar.Aldiginiz paralari kimse kolay kolay kazanamiyor verin hakkini lutfen.Verenlere lafim yok sadece hala gencim diye takilanlara soyluyorum.Emre Colak bile gencklik donemini gecti artik.17-18-19 yasindaki oyuncuya genc dersin ama 21 yasindaki oyuncu takiminda 11 oynamali banko.Semih cok iyi bir ornek.Sabirsiz davranmaninda alemi yok bekleyip gorecegiz,herkese forma konusunda bol sans ve basarilar diliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fontomizer

Sisteme bisey diyemem de,Aydin cok iyi oldu.Gelise dursun surekli :D,Sercan,Yigit artik onlarda bi gayret gostersinler.Galatasaray'dalar,baska boyle sans gelmez.Takimin en iyi donemine denk geldiler son 4 yildir.Calissalar kadroya girerler,Semih her turlu kesti simdi bakin ne kontenjandan nede sundan bundan Semih kesilmiyor.Bursada felan olsa deger en az 10 milyon olurdu.Aydin ise 1 yil daha kiraya verilmeli.Emre sanirim gelecek sene Selcuk'la orta sahada oynar.Umarim yani umut ediyorum.Umut-Burak ikilisi kendini belli etmeye baslayacak.Bunlara Sercan'da bu yasinda eklenirse cok guzel olur.Takim 4/4luk olma yolunda ilerliyor.Her oyuncumuz hic oynamayanin bile formu en ust seviyede olursa hep isimize yarar.Aldiginiz paralari kimse kolay kolay kazanamiyor verin hakkini lutfen.Verenlere lafim yok sadece hala gencim diye takilanlara soyluyorum.Emre Colak bile gencklik donemini gecti artik.17-18-19 yasindaki oyuncuya genc dersin ama 21 yasindaki oyuncu takiminda 11 oynamali banko.Semih cok iyi bir ornek.Sabirsiz davranmaninda alemi yok bekleyip gorecegiz,herkese forma konusunda bol sans ve basarilar diliyorum...

Nerenle maç izliyorsun istanbul maçında aydını görmemiş konuşuyor alın bunu dışarı.

• istanbul nerden çıktı ya kasımpaşa .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.7 2.8 ortalama yeterli mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takım göze hoş futbol sergileyip başarılı olsun yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverBim

istanbul nerden çıktı ya kasımpaşa .

Onceki senelere gore bence cok iyi,daha da gelisecektir.Suratli bir oyuncu.Maclarda ust duzey oynamasada suanki hali onceki yillara gore cok cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  4-3-3'mü 4-4-2 'mi ?VE Bilinmeyenler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.