Şimdi Ara

4.3.3 jailbreak, ipad 2 dahil olmak üzere--Ilk mesajı okuyunuz-- (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
1
Favori
40.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phantom_coal

enderin başlık değil ki o eskisiydi.

super street fighter volt açtım,tam oynarken a new warrior has entered the ring dedi,elemanın biriyle kapışmaya başladık

Alıntıları Göster
    Buzmavisi hu huuuuuuuuuuuu!
    Başlık değişmezse konu elden gidiyooor.
  • quote:

super street fighter volt açtım,tam oynarken a new warrior has entered the ring dedi,elemanın biriyle kapışmaya başladık

sonuc ne oldu kazandin mi? :)

beyler muthis oldu ipad boyle herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSPro Gamer

quote:

Alıntıları Göster
    ben de girişiyorum şimdi arkadaşlar

bismillah

• quote:

Orijinalden alıntı: PSPro Gamer

quote:

ayipsin türkün gücü,

alet evrim geçirdi süper oldu,cydia tweakleriyle.

Şimdi işe gidiyorum,yanıma alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Bu kadar kolay olacağını düşünmüyordum. Cydia bana bakıyor ben cydiaya.
    ellerine sağlık comex birader

Alıntıları Göster
    4.3.2 olduğundan yapamamıştım....Akşam 4.3.3'e upgrade edip cydia'ya merhaba diyelim bakalım....

• quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

4.3.2 olduğundan yapamamıştım....Akşam 4.3.3'e upgrade edip cydia'ya merhaba diyelim bakalım....

Hocam benimki de 4.3.1 (8G4) olan modeli ne yapmam gerekiyor 4.3.3 e gecmem icin. Bana yardimci olin, hangi versiyonu indiricegim, ve itunes in hangi surumu lazim. Ve nasil yukleyecem izlenecek yollari anlatir misiniz?
  • quote:

Bu kadar kolay olacağını düşünmüyordum. Cydia bana bakıyor ben cydiaya.
    ellerine sağlık comex birader

Alıntıları Göster
    bug vardı nedir durum yazıyorum kimse oralı değil, o kadar odaklanılmış ki jb hatalı mı hatasız mı önemli değil mübarek...
    tekrar soruyorum arkadaşlar, network ayarlarını elle değiştirebiliyor muyuz? örneğin dns değiştirdikten sonra kayıtlı olarak kalıyor mu?

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, daha önceden indirdiğim programları iPade kurmak için programları iTunes'un uygun klasörüne koyup sync mi demem lazım.? Bu, iPadimde önceden düzenlenmiş klasör yapısını bozmadan yenileri yükler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizckosar

bug vardı nedir durum yazıyorum kimse oralı değil, o kadar odaklanılmış ki jb hatalı mı hatasız mı önemli değil mübarek...
    tekrar soruyorum arkadaşlar, network ayarlarını elle değiştirebiliyor muyuz? örneğin dns değiştirdikten sonra kayıtlı olarak kalıyor mu?

Alıntıları Göster
    böyle temalar yüklemek lazım

http://www.youtube.com/watch?v=Ex6KIo-lm_U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 6 Temmuz 2011; 12:32:54 >

• quote:

Arkadaşlar, daha önceden indirdiğim programları iPade kurmak için programları iTunes'un uygun klasörüne koyup sync mi demem lazım.? Bu, iPadimde önceden düzenlenmiş klasör yapısını bozmadan yenileri yükler mi?

Daha once iphone da o yontemle, sekronize ettigimde. App leri siliyordu, bende anlamiyordum ama, dikkatli ol.
  • Saka gibi yaaa somuruyorum vallaaa ehehe

4.3.3 32 gb wifi modeli. 1 dakikada jailbreak oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iski

Saka gibi yaaa somuruyorum vallaaa ehehe

4.3.3 32 gb wifi modeli. 1 dakikada jailbreak oldu

Ben 3g modelini yapsam olur mu, hic bilgi vermemissiniz ayip yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Hocam benimki de 4.3.1 (8G4) olan modeli ne yapmam gerekiyor 4.3.3 e gecmem icin. Bana yardimci olin, hangi versiyonu indiricegim, ve itunes in hangi surumu lazim. Ve nasil yukleyecem izlenecek yollari anlatir misiniz?

İtunes'u calsitir arkasindan iPad'i PC'ye bagla ardindan itunes uzerinden cihazi guncelliyebilirsin. İtunes'un en guncel versiyonunu apple sitesinden bulabilirsin.
  • quote:

quote:

Daha once iphone da o yontemle, sekronize ettigimde. App leri siliyordu, bende anlamiyordum ama, dikkatli ol.

daha önce transfer purchases yaparsan silinme sorunu olmaz da..
    4.3.1 e jb yapabileni ben net duymadım şu ana kadar. 4.3.3 de sorun yok ama. iTunes dan update yap 4.3.3 e. Shsh kaydını al. Sonrasında ipadinlewww.jailbreakme.com a gir ve mutlu sonnnnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 6 Temmuz 2011; 12:43:08 >

• Sagolun hocam denicem inş. Basaririm ya
  • quote:

Sagolun hocam denicem inş. Basaririm ya
    appsync suan calısmıyo aynı problemı yasıyan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quikcem

appsync suan calısmıyo aynı problemı yasıyan varmı?

Alıntıları Göster
    yukledigim oyunların hepsi fail oluyor yardim
  • Arkadaslar 3g+wifi modelde olmuyormu birde yapılan işlemler ipad ile ilgili sikinti oldugu zaman nasıl geri alınabilir. Forumda jailbreak yapmak isteyip konuya tam hakim olamayanlar adına konunun bir mesajla toplanmasını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukars -- 6 Temmuz 2011; 13:16:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukars

Arkadaslar 3g+wifi modelde olmuyormu birde yapılan işlemler ipad ile ilgili sikinti oldugu zaman nasıl geri alınabilir. Forumda jailbreak yapmak isteyip konuya tam hakim olamayanlar adına konunun bir mesajla toplanmasını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler

oluyor, versiyon 4.3.3 mü?
    edit: her ihtimale karşı shsh kaydınızı alırsanız iyi olur. bu sayfada 11.32 deki postumda görebilirsiniz detayları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 6 Temmuz 2011; 13:24:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukars

Arkadaslar 3g+wifi modelde olmuyormu birde yapılan işlemler ipad ile ilgili sikinti oldugu zaman nasıl geri alınabilir. Forumda jailbreak yapmak isteyip konuya tam hakim olamayanlar adına konunun bir mesajla toplanmasını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler

4.3.3 ise neden olmasın.. denedinizdemı olmadı ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.