Şimdi Ara

4.1 Yaması Geldi !! (4. Sezon Başlıyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
3
Favori
5.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  4.1 Yaması Geldi !! (4. Sezon Başlıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knee-Deep in the Dead -- 15 Ocak 2014; 0:41:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

Ebedi Kılıç
    Kaldırıldı
    Kristal Kayalık ve Uğursuz Koruluk

GG

Komiksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylasim icin Tesekkurler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Geçmiş olsun.
  • Evelynn :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xcutter

Rengar gitmiş

Kristal Kayalık ve Uğursuz Koruluk'ta
  • yine rengar yine nerf
    bu arada shyvanadanda kurtulduk gibi biraz
  • Kahinin karışımının kalkmasından sonra neredeyse evelyn=win gibi bir durum vardı bence yerine bi düzenleme olmuş.

Riven ın nerfe ihtiyacı vardı ama biraz insafsız nerflemişler bence

Şu rengarada her nerften sonra rengar bitti, artık rengar değil kedicik diyorlar birşeyin bittiği yok. Herhalde benim karşıma gelen rengarların hepsi koreli, benim gördüğüm bütün rengarlar mid game den itibaren ezici oluyor. Tank, asasin, ap farketmez rengarı oynamayı bilen götürüyor oyunu, bu değişiklikte bir şey değiştirmeyecek bence
  • Rengarın Skill açıklamaları düzeltilmeli;

Pasif: Rengar her yetenek kullandığında 1 adet kuru mama yer 5 adet mama yediğinde yetenekleri 1 seferligine gelişir ve tekrar kullanılabilir
    Q-Vururum ha! -Rengar düşmana patik atar.(Güçlendirilmiş:Düşmana tırnak atarak 2 kat fazla hasar verir)
    W-Miyav-Rengar miyavlar ve hasar verir (Güçlendirilmiş: sütlü mamasından yiyerek kendi canını doldurur
    E-Oleeey yumak-Rengar düşmana yumak fırlatır ve haraket hızını düşürür(Güçlendirilmiş:yumağı düşmanın ayağına atarak 1 saniyeliğine yerine sabitler)
    R-Saklanbaç- Rengar gizlenir ve daha hızlı koşmaya başlar,bu sure içerisinde bir düşmanın üzerine atlayabilir ve oyun oynamak istediğini söyler

ALINTI
  • Rengar bu kadar nerf yerken Kha Zix'e neden nerf gelmiyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven Oha diyorum silin champı isterseniz.Elin faker i iyi oynuyor diye ne hale getirmişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Kahinin karışımının kalkmasından sonra neredeyse evelyn=win gibi bir durum vardı bence yerine bi düzenleme olmuş.

Şu rengarada her nerften sonra rengar bitti, artık rengar değil kedicik diyorlar birşeyin bittiği yok. Herhalde benim karşıma gelen rengarların hepsi koreli, benim gördüğüm bütün rengarlar mid game den itibaren ezici oluyor. Tank, asasin, ap farketmez rengarı oynamayı bilen götürüyor oyunu, bu değişiklikte bir şey değiştirmeyecek bence

bir yerde karşılaştıran vardı rivenı. Late de damage ı aynı oluyordu 3 q nun hatta 3-5 daha fazla yenisinin

• quote:

Orijinalden alıntı: forever_ducale

Rengar bu kadar nerf yerken Kha Zix'e neden nerf gelmiyor...

+1

Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Kahinin karışımının kalkmasından sonra neredeyse evelyn=win gibi bir durum vardı bence yerine bi düzenleme olmuş.

Artik o mid gameden sonra akip giden rengarlar göremeyeceksin emin ol.

• Rengar useless diyordum ibanmoyordunuz bak noldu simdi? 1v1de adc bile kesemez artik.kha ile tek q ile yarican almaya devak edicem ben sistem zorla op herolari oyna diyor cunku

• şu nasusun çürü yeteneğine nerf gelsin oyundaki en iyi slow daha hala olafa nerf yapsın riot
  • shy nerf hak ediyordu ztn. ama evelyn kötü olmuş :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord355

şu nasusun çürü yeteneğine nerf gelsin oyundaki en iyi slow daha hala olafa nerf yapsın riot

geldi zaten
  • Riven'ı konuşmuyorsunuz hiç. İyi olmuş

• Evelynn bitti Tamam nerf lazımdı da çok ağır bu arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.