Şimdi Ara

4.1 sistemde 2 çıkış yandı yardım işte resimler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimdeki transistörlerden şüphe ediyoruz nasıl deneriz nasıl ölçeriz tam okuyamadım üstündeki değerleri çıkarınca okunacak da çıkarmadan onlardan olduğunu anlamak istiyoruz nasıl ölçeriz nasıl bi değerli transistörle değiştirelim?

bilen arkadaşlar varsa direk söylesin bize değerlini eğer standart oluyosa..

NOT: bi kere daha yanmıştı garantiye yolladık adamlar yandış filan dediler yaptılar yolladılar ve resimdekilerden biri sanki daha sonradan takılmış gibi bir izleim yarttı bizde yardımlarınızı bekliyoruz...

• Transistör değil büyük olasılık Audio Ampli IC onlar.Üzerinde ne yazıyor.
    Bir tahmin edeyim.TDA2003,TDA2030,TDA2040,TDA2050,TDA2051 ya da TDA2052 olabilir mi ?
    Üzerini okuyup buraya yazar mısın ?
    Eğer son seste uzun süre dinlediyseniz veya hoparlör çıkışlarını kısa devre ettirdiyseniz büyük ihtimal onlar yanmıştır.Soğutucuda küçük gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 27 Eylül 2006; 4:02:49 >
  • TDA2030AB yazıyor... ben transistör sanmıştım ölçümleri nasıl yapabilirm . hangisi yanık filan ?

• TDA2030AV olacak..
  • TDA2030 ise ölçemessin ( senin imkanların ile tabii ) Piyasadan yenisini alıp değiştir.
  • ne ile ölçülür arkadaşım birkaç bişi var elimizde hepsini mi değiştirelim direk
  • Değiştir gitsin test etmek daha meşakatli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.onelelektronik.com.tr/tda.html

0.52 $ Tanesi
    Üçü yaklaşık 2.34 YTL yapar.

Hatta daha ucuz.
    http://www.mtvelektronik.com/urun.asp?id=12372

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 27 Eylül 2006; 14:41:56 >

• kardeş o 4+1 degil 2+1 arka ön tek kanaldan dagıtılıyor 2 hoparlöre stereo.
  • Herkeze teşekkürler arkadaşlar değiştirip bi bakacam bakalım ne olacak ;
    bu arada arkadaşım bende şüphe etmiştim çıkışlar aynı yerden çoğaltılıyo galiba evet...
  • iyide güzel kardeşim entegre ne zaman transistöre döndü yaa ???
  • Güzel kardeşim profesör değilim ben ne bileyim transistör mü entekre mi ama yukarıyı okusaydın anlardın ki belirtmişim bu olayı ama nerde .. görmek ile bakmak ...

(TDA2030AB yazıyor... ben transistör sanmıştım ölçümleri nasıl yapabilirm . hangisi yanık filan ?)
  • Sorunun TDA2030 lardan olduğunu var sayarsak TDA2030 ları eldeki imkanlarla ölçmen kabil değil fakat izleyeceğimiz yol şöyle olursa çözüme ulaşırız.
    1-) TDA2030 ları sökerek cihazı çalıştır bir tanesi kısa devreyse denemelerinde bunu yakalayacaksın.
    2-) Kartı yakınsan bana getir ben bakayım.
    Yerim Mecidiyeköyde.
    quote:

Orjinalden alıntı: by_tata

Güzel kardeşim profesör değilim ben ne bileyim transistör mü entekre mi ama yukarıyı okusaydın anlardın ki belirtmişim bu olayı ama nerde .. görmek ile bakmak ...

(TDA2030AB yazıyor... ben transistör sanmıştım ölçümleri nasıl yapabilirm . hangisi yanık filan ?)
  • melih.yanardağlar arkadaşım ne yazıkki bu mesajı ıc leri degiştirdikten sonra okudum bu yuzden soylediğini şu an yapamam değiştirdim ama son durum şu bozuk olan çıkışlar düzeldi düzelmesine ama bu sefer diğer çıkışlar çalışmıyo daha doğrusu az ses çıkarıyo normal çıkışların onda biri kadar ne yapmallıyım ?
  • benımde 5.1 ın arka cıkıslardan ses gelmıyor
    sanırım benım kı lerde yandı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.