Şimdi Ara

4.000 TL+ Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar. Halı hazırda kullanmakta olduğum sistemi satıp bu sistemi almayı planlıyorum.
    Elimdekini satıp, indirimde iken alışveriş yaparsam bu sistem bana yaklaşık 2000tl ye falan gelecek.
    Sizce nasıl?

4.000 TL+  Sistem 4.000 TL+  Sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodyTravers -- 26 Nisan 2015; 16:23:35 >

• i7 oyunlar için gereksiz pahalı 780 yerine 970 öneririm
  • CodyTravers kullanıcısına yanıt
    K serisi işlemci overclock için sen h97 anakart koymuşsun olmamış Anakartı gigabyte z97 gaming 5 yap veya işlemciyi K serisi alma potansiyele yazık arada fiyat farkıda var.

Ekran kartının 3gb olması eksi 3.5 gb daha iyi olabilir (şaka bir yana gtx970 daha mantıklı bir kart 3gb gtx780 karta göre )

SLi yapamacağın anakart koyduğun için 750 W fazla (Cf ye müsait ama zaten anakart değişmeli k serisine z97 iyi bir anakart yakışır hemde i7 işlemci)

Duzenledim anlam karmaşası olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Nisan 2015; 17:13:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

K serisi işlemci overclock için sen h97 anakart koymuşsun olmamış Anakartı gigabyte z97 gaming 5 yap veya işlemciyi K serisi alma potansiyele yazık arada fiyat farkıda var.

Ekran kartının 3gb olması eksi 3.5 gb daha iyi olabilir (şaka bir yana gtx970 daha mantıklı 3gb karta göre )

SLi yapamacağın anakart koyduğun için 750 W fazla (Cf ye müsait ama zaten anakart değişmeli k serisine z97 iyi bir anakart yakışır hemde i7 işlemci)

Aslında GTX 970 mantıken 3 GB'mış. Düşünülebilir;

4.000 TL+  Sistem

• @lazeran:
    bu fiyatın altından kalkabileceğim için i5 yerine i7 tercih ettim, illa ki gereksiz derseniz de i5 koyarız.
    @nerd miner: anakartı z97 yapalım işlemci yine k serisi kalsın overlocksuz kullanamam :) Ekran kartı olarak da 970 ler de cw var o yüzden almak istemiyorum.
    Ne diyorsunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodyTravers -- 26 Nisan 2015; 17:26:57 >
  • Sanırım herkes ekran kartını 970 yapmamı istiyor.
    Ben sırf 970 lerde cw sorunu çıkıyor diye 970 den vazgeçmiştim.
    Anakartı z97 yapıcam orda anlaştık

Snane3858: ayrıca koyduğunuz resim sanırım güncel değil. Ne ekran kartı mevcut, ne fiyatlar aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodyTravers -- 26 Nisan 2015; 17:34:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodyTravers

Sanırım herkes ekran kartını 970 yapmamı istiyor.
    Ben sırf 970 lerde cw sorunu çıkıyor diye 970 den vazgeçmiştim.
    Anakartı z97 yapıcam orda anlaştık

Snane3858: ayrıca koyduğunuz resim sanırım güncel değil. Ne ekran kartı mevcut, ne fiyatlar aynı.

Resim güncel. Fiyatlar güncel. Eksen bilgisayar. Ve ekran kartı var. Eksen'de 2,35 kur kampanyasından dolayı ucuz.
  • Hmm.. Eksen sistemi kendisi topluyor mu? Böyle bir sistemi kendi başıma montaj edebileceğimden emin değilim de
  • 4000tl harcayıp toplacağın sistem gta5de bundan 5 FPS fazla vermeyecek ona göre düşün
     4.000 TL+  Sistem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.