Şimdi Ara

4.000 Tl'lik Sistem Sadece Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . 4000 tl bütçem mevcut . Aklımda ki bileşen şunlar ;

Anakart : Asus Maximus VIII ranger intel Z170 soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C)

Ekran kartı : Zotac gtx 970 AMP extreme edition gddr5 4gb 256 bit

İşlemci : Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

Ram : GSKILL 8GB RipjawsV Metalik Gri DDR4 2800MHz CL15 1.25V Single Ram

Kasa : ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

SSD : Kingston 240GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD

Hdd : WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 5400Rpm 64MB Cache Harddisk

Sizce bu sistem nasıl arkadaşlar ? Kasanın 600wat olması yeterli olur mu ? İşlemci için ekstra hava soğutucu falan olması gerekir mi ? Teşekkürler şimdiden . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezio4141 -- 1 Şubat 2016; 0:00:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ezio4141 kullanıcısına yanıt
    Sadece ''K'' ibaresi bulunan işlemciler de fan olmuyor yani ekstra hava soğutucusuna ihtiyacın olmaz
    HDD 5400 Rpm,bunu 7200Rpm olan ile değiştir
    Birde bu benim kendi şeyim ama değiştirebiliyorsan ekran kartı markasını değiştirsene. Zotac hani yani zotac
    Ve kasa 600 watt yetecektir diye düşünüyorum.
  • Kasayı Aerocool BattleHawk yapabilirsin . Ekran kartını başka bir yerden de alabilirsin
  • Ekran kartini degistirme "bence" en iyi 970 ve ayriyetten amp extereme versiyonu en cafcaflisi yuk altinda uzerindeki isiklarin kirmizi yanmasi yuk altinda olmadigi zaman yesil yanmasi falan cok guzel bir ekstra detay bundan baska zotac klasik zotac msi asus giga varken zotac alma diyenlere aldirma 970 de cok guzel bir is basarmislar.

Oc ile ugrasirim diyorsan islemciyi sonunda K olan ile degistirmelisin

Anakarta biraz fazla para ayirmissin giga gaming 3 olur.

Hdd yi 5400 yerine 7200rpm olan ile degistirmelisin

Sistemde PSU yok kasa+psu birlesik alabilirsin veya ayri ayri alabilirsin sana kalmis

Ssd illa alicam diyorsan 240gb lik iyi alternatif olarak samsung 850 evo olur o fiyata yakin ama bana kalirsa rami 16 yaparim ondan sonra ssd bakardim. Sahsen bana 8gb ram yetmiyor eger sen, bana yeter diyorsan ssd al sonra ihtiyac duyarsan 8gb daha alir eklersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tavsiyeleriniz üzerine biraz daha iyileştirme yaptım sistemde . Buyrun bakın , sizce nasıl olmuş ? Hdd'yi daha sonra alacağım . Genel olarak Rome total war 2 ve diğer total war serilerini oynayacağım . Monitör almayacağım , 32. inch Full HD Panasonic Vierra tv bulunmakta . Bu sistemin en az 5 yıl beni götürmesi lazım . O yüzden diğer bileşenlerde farklı tavsiyeler de verebilirsiniz . Teşekkürler.

• Yardım edebilecek kimse yok mu beyler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.