Şimdi Ara

4.0 jailbreak yardım lütfen !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende 3gs 16 gb orjınal türkcell den alınma (1 haftalık) 3.1.3 cihaz vardı ben bunu 4.0.1 e yükselttim.şimdi bunu 4.0 ama jailbreakli halde kullanmak istiyorum,daha önce 2 g kullanırken bircok defa kırma işlemi yaptım ama bu sefer resmen beynim sulandı hiçbirsey anlamadım .3.1.3 iken shsh kaydını almıştım ama bilgisayarda nereye alıyo bu kaydı anlamadım .lütfen yardım cok saolun ..

• 3.1.3 shsh kaydını aldıysan 3.1.3 geri dönebilirsin..
  • Win 7 de başlat çubuğundan SHSH yazdiniz mi karsiniza çıkar..
  • yaw o kaydı aldım ondan sonra 4.0.1 e restore ettim jailbreaksiz kullanıyorum şimdi .o aldığım kayıt nerededir ve o kaydı nasıl kullanıp da geri dönücem anlamadığım kısım o aslında
  • baslat cubuguna yazdıgım zaman v.shsh diye bir dosya gelıo buyuk ıhtımal alınan kayıt budur herhalde dimi.eger aradıgım oysa bunu nasıl kullanıcam da versıyonu düşürücem o konudada aydınlatırsanız sevinirim cok saolun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virgil -- 23 Temmuz 2010; 13:17:17 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_40806828/tm.htm hocam bu linke bakın isterseniz..
  • veya bu işlemi yapınız.

itunes 9.2 yi açtım. telefonu shift + restore yapıp 3.1.3ü gösterdim ve başladı restoreye. en son adımda gelince itunes hata veriyo 1015 mi neydi. ondan sonra ok deyin. daha sonra telefon açılmayacak kalacak öyle sonra

recboot programının windows versiyonunu indiriyoruz. içindeki exeleri boşverin indirdiğinizde exitrecovery.bat dosyası var onu çalıştırın. telefon recovery moddan çıkacak. daha sonra itunese bağlayın ekranı gelecek iphoneda. hepsi bu kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.