Şimdi Ara

3v3 takımdan alınan ödüller üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar solo q veya duoyla işin içinden çıkamayan 3 kafadar olarak 3v3 takım olarak dereceli atmayı düşünüyoruz. Soloq'daki tüm ödülleri 3v3te de alabiliyor muyuz. Veya 3v3 de altın çerçeve aldık sadece 3v3 maçlarında mı yoksa normal oyun ve tekli sıra derecelilerde de çerçeve falan görünecek mi. Ciddiye alıp cevap veren arkadaslara teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sanırım sadece işe yarar şanlı totem veriyor puana göre tipi değişiyor ve diğerleri için ve nasıl alabileceğini öğrenmek için riotun destek bölümüne girersen görürsün kardeş bende totem isterdim ama kendi tekli deki yerimi garantiye almam lazım
  • Lol türkiye sunucusu ve destek ekibi harbiden berbat, mobile'im. Biraz baktım bu konu ile alakalı sadece sezon 3 ödüllerinde lafı geçmiş, net ve açık bilgi yok gibi yada bunu google'a indexletemiyorlar. Harbiden reziller.
    Bu arada sağolun cevaplar için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm ödüller solo q ile aynı sadece çerçeve solo q da gözükmüyor ama aram dominion ve 3v3 te gözüküyor. simge ve profil çerçeveside geliyor. 3v3 te kazandığın her maç için dereceli takım ödülü olan toteme 1 puan geliyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.