Şimdi Ara

3TB Harici Bellek Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bellek herhangi bir şekilde yere düşme veya hasar alma yaşamamıştır. Birgün geldiğimde bilgisayar belleği görmüyordu başka hiçbir belirti olmadı.Bellekten herhangi şüpheli bir ses gelmiyor.

Belleği bilgisayara taktığımda ilk 15 dakika ışığı yanıp sönüyor sonra sabit kalıyor. Yanıp sönerken bilgisayar banamısın demeyip hiçbir şey göstermezken sabit kalınca RAW formatında olarak sadece Sürücü harfi gözükerek geliyor harddisk. Tıkladığımda pencere sonsuza kadar yükleniyor olarak kalıyor yani donuyor açıkcası. Tonlarca program denedim belleği görmüyorlar ya da donuyorlar.

Farklı usb port veya kablo da denedim başka bilgisayarda da denedim.Gene bir değişiklik yok.

Bu adam olmaz artık para bulup veri kurtarmaya gönderiyim dedim, derken bilgisayarda R-Studio adlı program donmadan belleği gördü ve belleği taradı 8 saat taradıktan sonra veriler gelmeye başlamıştı ki kurtarma esnasında gene dondu ve birdaha hiçbir zaman görmedi gene program ya da dondu..

Eğer herhangi bir tavsiye verebilecek veya başka şekilde yardım edebilecek varsa lütfen yazın esirgemeyin.
    3Tb ağzına kadar dolu bellek 300 gb I sadece anılardan oluşuyor.. kurtarmam lazım

• Dostum malesef hdd ciddi şekilde bozulmuş. Raw formatına döndükten sonra veri kurtarilabilen veya tekrar çalıştırılan bir hdd gormedim. Profesyonel veri kurtarma şirketlerini dediğim lafın dışında tutuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar da degil kurtarila bilen hdd ler sikca var program veya direk chkdsk diyerek bile kurtariliyor ama benimki olmadi sanirim sadece profesyonel yardimla olacak
    Fakat bir ara dedigim gibi sans eseri icini bir programla acmistim o yuzden umudum var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.