3kg ithal muz aldım kadın bana bi değişik baktı (3. sayfa)

-
-
Bir keresinde ben de 2-3 kilo muz almıştım mahallede merhabalaştığım bir esnaf elimdeki muzları görünce evde maymun mu besliyorsun diye sormuştu başlığı görünce aklıma geldi yine
-
kıskanma deseydin
-
Ben dış güclerim ve sizi kiskaniyoruz deseydin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 19 Şubat 2022; 7:52:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu sen konuyu nereden okuyon, adam kabak gibi yazmış hemde başlıga ithal muz diye, gelmişsin burada yok muz 10 tl, klasik akpli yorumu, olayı saptırma peşindesin. Ayrıca yerli hiçte lezzetli değil, sen ithal yiyemediğin için kendini avutuyon, bizimkiler yerli alıyor arada, bariz fark var, lezzette. Senin agzının tadı kalmamış, ucuz olsun modundasın.
-
Yine yerli muzdan daha tatlı oluyor ama... Tabii bazen aynı olabilen yerli muzlarda olabiliyor
Kimsin sen, nasıl 3 kg muz alırsın bu devirde. Bu forumda ne işin var. 🙂
Muz saplarından etilen salgılar, streç filmle sararsanız çok daha geç olgunlaşır:)
-
Samsunda ithal muz bulup alamıyorum. Pahalı diye satmıyorlar, alan olmuyormuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Madem konu ithal yerli muz kıyaslamasına donmus yerli muzun küçüğünü alin olgunlaşinca lezzeti muthis oluyor :) gidip de ithal muz boyundaki yerli muzu almayın.
Bunca yıl boşa israrla ithal muz almışım iyi ki fakirlestik:) tabii arada ithal de alirim farklılık iyidir
Migros'tan Lagavulin alırken kasiyerin suratını görseydin sen esas :)
-
Umrumda olmaz. Geçen gün 2 kilo bonfile 1 kilo kuşbaşı vb aldım baya attım dolaba. Her gün alışverişe mi çıkacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Art niyet aramaya gerek yok. "Bu pahalılıkta hâlâ o kadar muz alabilen var mı?" diye şaşırmıştır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben direk 30 40 kg gelen ağacından darak alıyorum. Öyle daha ucuza geliyor.
inadına reyis. reyis olmasa gidecek market bile bulamazlardır. market bulmuşlar bir de üstüne muzu beğenmiyorlar...
-
Az önce üç harfli marketlerin birinde muz 11.45'e düşmüş, istedikleri gibi oynuyorlar fiyatlarla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerli muz o fiyat
Birşey dikkatimi çekti hikayedeki bayanın seçimlerde nereye oy verdiğini biliyormuşçasına yorum yapılmış.. öğretmek istediğiniz dersi belkide başından beri biliyordu. Malesef birileri olmasada bizler aynı gemide aynı marketlerden bezner şeyleri benzer fiyatlara almak zorundayız.
Adamlar sözünde durdu ne güzel koydular değil mi? "Milletin ..." Zevk aldık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X