Şimdi Ara

3k yı max. 1hafta içinde halledebilecek yer?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 haftalığına istanbula gideceğim,alet 3k görmüştü gidip gelen elektrik sonucu,kodu 0102,o sırada aleti de tamir ettireyim diyorum ama okuduğum 3k başlıklarında 2-3 haftalardan bahsediliyor,bu işi 1 haftada neresi halledebilir,bu arada yer olarak fatih i öneriyolar,reballing yapıyor mu burası?

Ha birde fatih ve atik in adreslerini bilen varsa yazabilir mi,kalacağım yer istanbulda atv binasının oralarda beşiktaşın o taraflar yanılmıyosam,bana yakın tamir işi yapan yer var mı,fatih ve atik çok mu uzak?

• özkan elek. götür fatih abiyle görüş o halleder sirkeci/tahtakale/zaza hanı 5 katta yeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 24 Ağustos 2008; 11:35:15 >
  • Özkan elektronik dediğiniz yerle fatih denilen yer aynı mı?
  • özkan elek. sahibi kendisi
  • Özkan Elektronikte suan sırada olan makinalar var bana 2 hafta dedi haftaya Cuma gelismeler için telefon acıcagız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Özkan Elektronikte suan sırada olan makinalar var bana 2 hafta dedi haftaya Cuma gelismeler için telefon acıcagız.

selamımı söle buhafta yapsınlar makinanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

Beyler 1 haftalığına istanbula gideceğim,alet 3k görmüştü gidip gelen elektrik sonucu,kodu 0102,o sırada aleti de tamir ettireyim diyorum ama okuduğum 3k başlıklarında 2-3 haftalardan bahsediliyor,bu işi 1 haftada neresi halledebilir,bu arada yer olarak fatih i öneriyolar,reballing yapıyor mu burası?

Ha birde fatih ve atik in adreslerini bilen varsa yazabilir mi,kalacağım yer istanbulda atv binasının oralarda beşiktaşın o taraflar yanılmıyosam,bana yakın tamir işi yapan yer var mı,fatih ve atik çok mu uzak?

mÜMKÜN dEĞİL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.