Bildirim
3K Verdi Açtım Düzeldi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Normalmidir arkadaşlar bu olay ?
15-20 güne normal olup olmadığı anlaşılır merak etme..._____________________________ -
Voltaj dalgalanmasından yada kablolar falan tam takılmadığı için olduysa sorun yok ama eğer gerçek 3K durumundaysa açıp kapattığında düzeliyor birkaç gün sonrada tamamiyle ölüyor. Benim cihazda 3K veriyordu tekrar açıyordum düzeliyordu durumu farkettim ama kamikaze dalış yapıp bilerek böyle kullandım ve mefta oldu sonra yaptırdım
_____________________________ -
Benimde geçen gün başıma geldi voltaj dalgalanmasından oldu çünkü elektrikler gidip geldi,hayatımda böyle yusuf attığımı hatırlamıyorum
olm sizin gazınıza ps3e satlık ilanı verdim xbox jasper alacam 3k verirse varya hepinizden 100er kağıt alırım
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
olm sizin gazınıza ps3e satlık ilanı verdim xbox jasper alacam 3k verirse varya hepinizden 100er kağıt alırım

Hayırlı olsun
quote:
Yapma hacı satma ps3 ü
100 lira bayıl oyunlara
quote:
Onu bir de bana sor, 2. bir Xbox 360 bozulması sonucu kalpten giderim..._____________________________ -
temizlik yapılırken kablolar oynamıştır fake 3k olmuştur. _____________________________ -
Ps3 satılırmı bee.. _____________________________ 
-
arkadşlar konuma odaklansak ? _____________________________ -
konsol jasper mı? _____________________________ -
quote:
ehehehehe
quote:
Orijinalden alıntı: atakala
arkadşlar konuma odaklansak ?
konuna yeterli cevabi verdiğimi sanıyordum,xbox 360 kablo oturmaması sonucu fake 3 k verebilen bir makine,hdmi ve adaptör girişlerine dikkat etmelisin calıstırırken,ama adaptörde fazla kere tam oturmama sonucu 3k getirirse canını sıkabilir cünkü tam oturmama voltajda farkı olusturup dönüşssüz hatalar verebilir._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MrStark
yalnız senin durum aynen böyle olmuş ucundan dönmek tam anlamıyla..
/>
Ooowwww adamın bala bak.
Hocam büyük ihtimalle temizlik sırasında aletin kabloları yerinden oynamıştır. Kafaya takılacak bir sorun değil. Yardırmaya devam.
_____________________________ Weapons hot vaqueros...
-
Voltaj düşürücü prizler var ups görevi görüyor.Ben memnunum tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thisishaolin -- 5 Haziran 2010; 19:57:59 >_____________________________ Gamertag:ShaolinTRK
PSN:Thisishaolin -
quote:
Orijinalden alıntı: souleater
quote:
Orijinalden alıntı: atakala
arkadşlar konuma odaklansak ?
konuna yeterli cevabi verdiğimi sanıyordum,xbox 360 kablo oturmaması sonucu fake 3 k verebilen bir makine,hdmi ve adaptör girişlerine dikkat etmelisin calıstırırken,ama adaptörde fazla kere tam oturmama sonucu 3k getirirse canını sıkabilir cünkü tam oturmama voltajda farkı olusturup dönüşssüz hatalar verebilir.
Bana da bu olay 3 kere olmuştu, çok korkmuştum ilk seferinde ama kabloları çıkarıp takınca sorun düzelmişti._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MrStark
yalnız senin durum aynen böyle olmuş ucundan dönmek tam anlamıyla..
/>
yürüyerek gtse hiç bişi olmicak
%100 temizlik yaparken kabloya çarpmıştır temizligi yapan aynısı benim ps1 zamanında başıma geldi tam oyun oynarken sen gel ps1 kablosuna çarp oyun gitti saveleyemeden. _____________________________ GT:StormDantePSN:StormDante -
3 k görünce yaşadığın adrenalinin tadını hiç bişi vermez
Daha ben o zavke maruz kalmadım ama yakın hissediyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı