Şimdi Ara

3k 4k usd sistem tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, yeni gelicek ekran karti(gtx 1180ti) ile sistem yapmak istiyorum ortalama 3500usd butcem olucak.diger parcalarla nasil bi sistem olusturabilirim?
    Urunlerin hepsi turkiyeden alincak.

Intelin yeni nesil islemcisi ne zamana dogru cikacak tahmini olan var mi?

Sistem oyun odakli olacaktir 3d modellemede yapilacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sallamadanchay1 -- 9 Temmuz 2018; 12:16:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anyone???

• Allahım ne kadarda zengin ne kadarda kültürlü ingilizce bilen bir insan ,yok mu bi help
  • yeni seri çıktıktan 6-7 ay sonra çıkar xx80ti serisi, ki daha yeni serinin tanıtılmadığını düşünürsek, beklemeye devam et.
  • Valla o bütçeyle istediğinizi toplarsınız,2 seye dikkat edin 1.si o sisteme 4k hdr bir monitör alın.Belliki oyunlarda üst düzey grafiğe önem verıyorsunuz belki ilerde ps5 vs alırsanız pc nızle beraber aynı monitörde oynarsınız.ben kendi monitörümde ps4 pro baglıyorum gayet güzel uyumlu çalısıyor.2si sli vs ye gereksiz para harcamayın 1-2 sene sonra 4k da 60 fps alamazsanız sli için harcayagınız para + elinizdekini satıp o zamanın yeni kartını 1280-1280ti alırsınız
  • vatana gidip en pahalısından sar bana desen bu kadar tutar heralde.

edit: 3k-4k yazmış. yani 1k oynuyor. yani 4800 lira günümüz dolar kuru ile. adamın oynadığı aralığa biz 1060 falan öneriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 11 Temmuz 2018; 23:42:18 >
  • Dolarla para kazandigim icin dolar miktari girdim.ayrica dolarin gelecekte yukselmesi beni etkilemeyeceginide burdan anlamisinizdir.3k 4k olmasinin nedeni 1k dolari harciyabilirim o yuzden.

Xx80ti 6 ay sonra cikicaksa bekliyemem ben ekimde sistemi toplamayi dusunuyorum.

Suan 4k monitore inansaniz inanmasanizda para kalmiyor inanin gercekten fiyatlar pahali

Suanki sistemelere baktigimda istedigim sistem 20bin civari tutuyor yani vatana gidip en iyisi sar dedigimde param yetmiyebilir.

Birisi hemen laf sokmaya calismis lafa degilde olayin ozune odaklansak daha iyi olmaz mi? Ustune ingilizce bilmeyen bir cok ingilizce konusmaya calisirken ben burda sadece anyone i kullandim.gel gelelim ki suan yabanci bir sirkette calisiyorum.(o yuzden lutfen olayin ozune odaklanalim)

Toplamak istedigim sisteminde modelleme programlari ve video edit programlarinisa kullanacagm icin ramden ve islemcide n kisamiyorum zaten ekran karti hedefi 80ti olunca fiyat ucuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sallamadanchay1 kullanıcısına yanıt
    20K tutan istediğin sistemi bi söyler misin. ben Bu $ kuruyla overkill sistem oluşturuyorum 20k etmiyor. (monitör dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sallamadanchay1

Dolarla para kazandigim icin dolar miktari girdim.ayrica dolarin gelecekte yukselmesi beni etkilemeyeceginide burdan anlamisinizdir.3k 4k olmasinin nedeni 1k dolari harciyabilirim o yuzden.

Xx80ti 6 ay sonra cikicaksa bekliyemem ben ekimde sistemi toplamayi dusunuyorum.

Suan 4k monitore inansaniz inanmasanizda para kalmiyor inanin gercekten fiyatlar pahali

Suanki sistemelere baktigimda istedigim sistem 20bin civari tutuyor yani vatana gidip en iyisi sar dedigimde param yetmiyebilir.

Birisi hemen laf sokmaya calismis lafa degilde olayin ozune odaklansak daha iyi olmaz mi? Ustune ingilizce bilmeyen bir cok ingilizce konusmaya calisirken ben burda sadece anyone i kullandim.gel gelelim ki suan yabanci bir sirkette calisiyorum.(o yuzden lutfen olayin ozune odaklanalim)

Toplamak istedigim sisteminde modelleme programlari ve video edit programlarinisa kullanacagm icin ramden ve islemcide n kisamiyorum zaten ekran karti hedefi 80ti olunca fiyat ucuyor.
    Su 10000 liralik tvlerden mi aliyorsun nasil yetmiyor?

• ryzen treadripper 2990x

4x16gb ddr4 3200mhz ram

4x 1080ti quad sli

corsair hx1500 psu

512gb m2 ssd

1tb sata3 ssd

boyle bir sistem 3-4k doları gecer niye gecmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sallamadanchay1

Dolarla para kazandigim icin dolar miktari girdim.ayrica dolarin gelecekte yukselmesi beni etkilemeyeceginide burdan anlamisinizdir.3k 4k olmasinin nedeni 1k dolari harciyabilirim o yuzden.

benim yazımda aşağılayıcı bir durum söz konusu değil. doların türk lirası karşılığındaki değerini belirtmek istedim orada. istersen 10.000 dolarlık sistem topla. seçim senin sonuçta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.