Şimdi Ara

3gs durduk yere res atma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aylik 3gs 5.01 jb li cihazim bugun menude gezerken birden ekran karardi elma cikti ve yeniden acildi sonra oyuna girdim test amacli 2-3 kez daha oldu ayni sey kafayi yedim.. Fakat sabahtan beri kurcaliyom oyun vs herseyi yaptim tekrar olmadi boyle bi sorun acaba jb ile mi alakali jb ilk ciktigi gun yapmistim heralde bu zamana kadar belli ederdi kendini peki neden boyle bi sorun oldu ve duzeldi
    Yardimlarinizi bekliyorum
    Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobbdeep -- 2 Ocak 2012; 21:14:26 >

• Cydiadan yüklenmiş eklentilerden olabilir.
  • Arastirdim hatla ilgiliymis sorun bugun bulundugum ortamda cekmiyordu telefon oyuzden oldu heralde.. 128 kb hat ile denemek lazim ben 64 avea kullaniyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

Arastirdim hatla ilgiliymis sorun bugun bulundugum ortamda cekmiyordu telefon oyuzden oldu heralde.. 128 kb hat ile denemek lazim ben 64 avea kullaniyorm

Jailbreak'den önce de yapıyor muydu? Eğer yapıyorsa servisin yolunu tutmalısın vakit geçirmeden.Garantisi varsa 1e1 değişim yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

Arastirdim hatla ilgiliymis sorun bugun bulundugum ortamda cekmiyordu telefon oyuzden oldu heralde.. 128 kb hat ile denemek lazim ben 64 avea kullaniyorm

Jailbreak'den önce de yapıyor muydu? Eğer yapıyorsa servisin yolunu tutmalısın vakit geçirmeden.Garantisi varsa 1e1 değişim yaparlar.

jb den önce yapmıyordu hocam ama başka 3gs kullanıcılarınada olmuş aynı sorun. telefon çekmeyince böyle yapıyor bakalım restore edeyim düzelcek mi acaba..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    3 ay önce açıldı
    İPhone format atma
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.